Chcete vyhrať auto? Samsung spustil súťaž o Jeep Renegade

Radi súťažíte? Teraz máte jedinečnú možnosť vyhrať auto Jeep Renegade. Stačí sa po nákupe produktu Samsung u vybraných obchodných partnerov zaregistrovať na webovej stránke súťaže a správne odpovedať na súťažnú otázku.

Podľa hodnoty zakúpeného produktu máte možnosť získať toto auto na víkend, na mesiac, a ten, kto bude mať najväčšie šťastie, ho dostane dokonca navždy. Postup je pritom jednoduchý, stačí splniť tri kroky:

1. kúpiť si niektorý zo širokej ponuky produktov značky Samsung aspoň v hodnote 180 €

2. zaregistrovať sa na stránke súťaže www.vyhraj-jeep.sk (k registrácii je potrebné naskenovať účtenku z nákupu)

3. odpovedať na otázku: “Koľko krabičiek balení Samsung Galaxy A5 sa vojde do batožinového priestoru Jeep Renegade?”. Rozhoduje nielen správnosť odpovede, ale aj čas jej zaslania.

ikona

Samsung Galaxy A5 - zbohom ledke nad displejomRecenzia elegantného smartfónu s kovovým lemom, príjemnou hrúbkou, 5'' HD displejom, svižnými reakciami a priemernou výbavou. Najväčším mínusom je cenovka.

Za nákup výrobku značky Samsung v hodnote 179 € - 358 € súťažíte o zapožičanie auta na víkend. Táto cena čaká na autorov troch správnych a včasných odpovedí. Pokiaľ bude hodnota zakúpeného produktu 359 € - 678 €, môžete vyhrať zapožičanie auta na mesiac. Kto chce vyhrať Jeep Renegade navždy, si musí kúpiť niektorý z produktov značky aspoň v hodnote 679 € a viac.

Navyše máte možnosť získať ešte jednu šancu pre zaslanie výhernej odpovede. Stačí, keď sa zúčastníte testovacej jazdy u niektorého z autorizovaných predajcov značky Jeep, u ktorého si necháte potvrdiť účtenku k už zakúpenému produktu a tú potom naskenujete a nahráte na súťažnú stránku. S účtenkou z jedného nákupu je tak možné dvakrát odpovedať na vedomostnú otázku. (Zoznam autorizovaných predajcov Jeep je k dispozícii na stránke www.vyhraj-jeep.sk).

K súťaži sa pripojili okrem značkových predajní Samsung taktiež veľké siete kamenných obchodov s elektronikou a e-shopy: Alza, Andrea shop, Datart, Dates Mobile, Elsatex, Euronics, Floydcom, Hej.sk, Juraj Krajčík – Krajčík Elektro, Mall.sk, Mobilonline, NAY, Nikita.sk, Okay, Planeo Elektro – Fast Plus, PLAY Electronics, Profihifi.sk, Samsung Galéria, Shark Computers a Snycentrum.sk.

Súťaž o Jeep Renegade končí 19. apríla 2015. Kompletné pravidlá súťaže a ďalšie informácie nájdete na webovej stránke www.vyhraj-jeep.sk.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

ondrakomous 16.02.2015 - 23:06

mne se asi celkove nelibi, jo nelibi se mi blinkry.

Celá diskusia 1 príspevok