Orange: Samsung Galaxy Xcover 3 v akciovej ponuke

Po Telekome zaradil do svojej ponuky nástupcu outdoorového smartfónu aj Orange. Novinka s 4,5'' WVGA displejom a OS Android je odolná voči vode, prachu a nárazom, poteší prítomnosť LTE a NFC.

Samsung Galaxy Xcover 3 spĺňa podmienky certifikácie IP67, čo znamená, že vydrží po dobu 30-tich minút ponorený v sladkej vode do hĺbky jedného metra. Pod displejom ostali zachované aj hardvérové tlačidlá. Displej má 4,5-palcovú uhlopriečku s WVGA rozlíšením 480 x 800 bodov.

O výkon sa postará štvorjadrový procesor taktovaný na 1,2 GHz a 1,5 GB operačnej pamäte RAM. Vnútorný 8 GB priestor rozšírite microSD kartami do veľkosti 64 GB. Operačný systém beží v staršej verzii 4.4 KitKat. Zadný fotoaparát má päť megapixelov, automatické zaostrovanie i prisvetľovaciu diódu, predná kamera ponúkne dva megapixely. Vo zvyšnej výbave nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth i NFC. Batérii výrobca zvýšil kapacitu o 500 mAh na 2 200 mAh.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy Xcover 3Tretia generácia odolného androidu Xcover má 4,5'' WVGA displej, štvorjadrový procesor, 5 Mpix fotoaparát s AF, LED bleskom, podporu LTE, NFC a 2 200 mAh batériu.

Samsung Galaxy Xcover 3 kúpite v Orangei už od jednéo eura, plná cena zariadenia je stanovená na 240 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu