Dizajn Honoru 50 oficiálne prezradený

Už o pár dní bude mať na čínskom trhu premiéru nové séria smartfónov Honor a postupne sa dozvedáve viac informácií priamo z oficiálneho zdroja.

Priamo od výrobcu sme sa nedávno dozvedeli, že rad Honor 50 príde 16. júna. Očakáva sa, že spoznáme Honor 50, Honor 50 Pro a Honor 50 Pro+. Odhalenie prebehne najskôr na domácom čínskom trhu, globálne uvedenie prebehne neskôr. 

Honor 50 má už aj vlastnú stránku v oficiálnom obchode tmall.com. Nenájdeme na nej zatiaľ žiadne špecifikácie, ale pribudol reklamný obrázok, ktorý prezrádza vzhľad zadnej steny. Zaujme výrazným dizajnom zostavy fotoaparátov. 

Podobné dva kruhy s objektívmi fotoaparátov dostane aj pripravovaný Huawei P50. Je tak jasné, kde sa Honor inšpiroval. Aj keď už ide oficiálne o dve nezávislé spoločnosti, stále majú veľa spoločného. 

Hlavným dôvodom opustenia materskej firmy bola pre Honor možnosť používať vo svojich zariadeniach Google služby, čím by sa značka stala pre zákazníkov mimo Číny opäť atraktívnou. Istotu však budeme mať až po oficiálnom uvedení. 

Zdroj: tmall.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu