Globálny model Honor Magic V2 príde 1. septembra

Ďalšia generácia smartfónu so skladacím displejom značky Honor príde do Európy v septembri. Dostupnosť a ceny pre globálny trh sa dozvieme na berlínskej technologickej výstave IFA 2023.

Výrobca prezradil dátum globálnej premiéry skladacieho smartfónu Honor Magic V2 (základné info), ktorý bol v Číne uvedený v polovici júla.  

Na svojom Twitter účte už na skladačku láka novým príspevkom. Ak sa špecifikácie globálneho modelu nebudú líšiť od čínskej verzie, prinesie Magic V2 6,43'' vonkajší a 7,92'' vnútorný displej. Od minuloročného modelu Magic Vs sa líši novším čipsetom, vonkajší displej už disponuje 120 Hz obnovovacou frekvenciou, navýšila sa kapacita RAM, pribudlo 1 TB úložisko a vylepšenia sa dočkali aj fotoaparáty. 

Aj keď môžeme novinku považovať za priameho konkurenta Galaxy Z Fold5 od Samsungu, pričom jej nechýba ani možnosť používania dotykového pera, Samsung má výhodu v dvoch veciach: certifikovanej odolnosti voči vode IPX8 a bezdrôtovom nabíjaní. Toto Honor Magic V2 chýba. 

Berlínska IFA patrí spolu s barcelonským MWC k dvom najväčším európskym udalostiam, na ktorých výrobcovia predvádzajú svoje novinky a technológie. Začiatkom septembra sa tak môžeme tešiť na novú nádielku noviniek. 

Zdroj: twitter.com/Honor 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu