Herný monitor Odyssey Ark so zakriveným 55'' displejom získate s jedným z troch atraktívnych darčekov

Nový monitor Odyssey Ark chce ponúknuť ultimátnu výbavu pre náročných hráčov. Má unikátne zakrivenie obrazu a k hraniu na ňom vôbec nemusíte potrebovať PC. K predobjednávke si môžete k nemu za jedno euro vybrať projektor, smartfón Galaxy S22 alebo prémiový tablet Galaxy Tab S8+.

Samsung Odyssey Ark je novým prírastkom na poli herných monitorov. Ponúka obriu uhlopriečku až 55” a 4K rozlíšenie. Pýši sa unikátnym zakrivením obrazu na úrovni 1000R, čím chce zlepšiť periférne videnie hráča a ešte viac ho vtiahnuť do samotnej hry. K tomu pridáva možnosť otočenia na výšku do režimu Cockpit a ambientné osvetlenie Eclipse Lighting. 

Základné parametre:

Rozlíšenie: 3 840 × 2 160, rozmery (so stojanom): 1174,8 × 1102 × 379 mm, hmotnosť (so stojanom): 41,5 kg, operačný systém Tizen, veľkosť displeja: 55”, zakrivenie 1000R, pomer strán 16:9, jas: 600 cd/㎡, obnovovacia frekvencia: max 165 Hz, ďalšie funkcie: režim šetrenia zraku, herný režim, časovač vypnutia, Game Bar, adaptive picture, certifikácia Windows 10, Bluetooth 5.2, HDMI, integrované reproduktory.

Novinka pracuje s aktuálnou technológiou Quantum Matrix, ktorú dopĺňajú obrazové body nasvietené pomocou Quantum Mini LED. Výsledkom je podľa výrobcu vysoký jas, kontrast a prirodzené obrazové podanie. Samozrejmosťou je aj prítomnosť umelej inteligencie v čipe Neural Quantum Processor Ultra. 

Vďaka nemu dokáže Samsung Odyssey Ark analyzovať každú scénu, automaticky upravovať jas, zosilniť kontrast alebo zvýšiť rozlíšenie. K tomu sa pridáva podpora HDR10+ a vysoká obnovovacia frekvencia 165 Hz s odozvou 1 ms. Monitor má navyše priamu integráciu Gaming Hubu, ktorý ponúka okamžitý prístup k službám ako GeForce Now či Game Pass. 

Ak si ich platíte, k hraniu tak vôbec nebudete potrebovať PC aj vďaka integrovaným reproduktorom. Báť sa nemusíte ani ovládania, ktoré Odyssey Ark rieši pomocou praktického ovládača Ark dial. Samsung si za svoj ultimátny herný monitor pýta 2990 eur. K predobjednávkam však pripravil aj zaujímavú akciu. Vďaka nej môžete získať The Freestyle (recenzia), Galaxy S22 256 GB (recenzia) alebo Galaxy Tab S8+ WiFi (recenzia) za 1 €. 

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu