Honor Choice True Wireless Earbuds: bezdrôtové slúchadlá s nízkou cenovkou

Novinka je prvým produktom radu Honor Choice na slovenskom trhu. Ponúka až 24-hodinovú výdrž pri dobití z puzdra, certifikáciu IP54 a cenu tesne pod 35 eur.

Honor Choice je nový rad IoT produktov, ktoré značka Honor vyvíja spolu s partnermi z oblasti športu, zábavy, technológií a cestovania. Všetky produkty prechádzajú náročným testovaním a dopĺňajú ich moderné technológie ako napríklad čipové sady Huawei HiLink a HiSilicon.

Honor Choice True Wireless Earbuds sú úplne bezdrôtové slúchadlá so 7 mm mm kompozitnými membránovými reproduktormi, ktoré majú ponúknuť pôsobivé basy a ostrý zvuk. Vďaka technológii potlačenia šumu s dvomi mikrofónmi zvládnu efektívne zachytiť hlas a zaistiť kvalitný hovor aj v hlučnom prostredí. 

Na jedno nabitie ich môžete pri prehrávaní hudby používať až šesť hodín a nabíjacie puzdro im dokáže zaistiť tri plné nabitia. Spolu tak máte k dispozícii 24 hodín používania. Sú odolné proti vode a prachu s certifikáciou IP54. Ponúkajú dotykové ovládanie a podporu hlasového asistenta. 

Slúchadlá Honor Choice True Wireless Earbuds sa na slovenskom trhu predávajú za odporúčanú cenu 34,90 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Marián Petrík21.09.2020 - 11:58 Trvalý odkaz

mám ich a za danú cenu niet čo riešiť. majú dostatok basov, dostatočnú hlasitosť, rýchle spárovanie. v danej cenovej kategórií nadpriemerný zvuk. malé problémy sa môžu vyskytnúť pri výškach, no je to málo postrehnuteľné a časom to človek vôbec nevníma. pre zarytých audiomaniakov to nie je, ale pre bežného človeka úplne v pohode.

Celá diskusia 1 príspevok