Honor Health: digitálny zdravotný denník a fitnes tréner v jednom

Vynovená mobilná aplikácia, cez ktorú spravujete svoje pripojené smart zariadenia, ponúka prehľad vašich zdravotných záznamov, kondície a odporúča, ako žiť zdravším životným štýlom. Poslúži aj ako fitnes tréner na doma.

Majitelia inteligentných hodiniek a športových náramkov značky Honor majú možnosť spárovať zariadenie so smartfónom pomocou aplikácie Huawei Zdravie alebo AI Life. Teraz pribudla ďalšia možnosť - apka Honor Health. Má však jednu chybu, podporuje iba dva modely inteligentných hodiniek Honor a jeden fitnes náramok. 

Dizajn i funkcie aplikácie Honor Health naznačujú, že jej ambíciou je postupom času nahradiť dnes najčastejšie používanú Huawei Zdravie. Zatiaľ je však kompatibilná iba s Honor Watch GS3, Honor Watch 4 a Honor Band 7. Pokiaľ máte niektorý zo starších modelov hodiniek a náramkov Honor, novú apku si ani neinštalujte. Zariadenie sa vám cez ňu spárovať nepodarí. 

Podobne ako Huawei Zdravie aj Honor Zdravie slúži ako záznamník vašich aktivít a nameraných zdravotných údajov. Nechýbajú odporúčania a tipy na kvalitnejší spánok, dostatok odpočinku, zníženie stresu a zdravý životný štýl. Nájdete tam upokojujúcu hudbu na lepšie zaspávanie a relaxáciu.  

Aj bez smart hodiniek poslúži ako osobný fitness tréner pre vnútorné i vonkajšie tréningy, od behu po jazdu na bicykli, a zaznamenáva vaše výkony. Vyberať môžete z množstva kurzov zameraných na formovanie postavy, spaľovanie tukov, zmiernenie stresu a podobne. Kurzy, ktoré sú bezplatné, ale hlasový sprievodca je v angličtine, no vďaka videám a animovaným obrázkom porozumie aj ten, kto anglický jazyk neovláda. Dobre poslúžia pri cvičení doma.

Aplikáciu Honor Health si stiahnete z obchodov Google Play a App Store.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu