Honor Magic6 prinesie Snapdragon 8 Gen 3 a nové funkcie založené na umelej inteligencii

Honor oznámil spoluprácu so spoločnosťou Qualcomm, ktorá sa prejaví v ekosystéme zameranom na inteligentné interakcie medzi viacerými zariadeniami. Predstavil aj niekoľko vylepšených funkcií pripojenia MagicRing,

Séria Honor Magic6 bude vybavená mobilnou platformou Snapdragon 8 Gen 3, bude podporovať "on-device Large Language" (LLM) so siedmimi miliardami parametrov, ktoré podľa výrobcu odštartujú novú éru generatívnej umelej inteligencie. 

Na rozdiel od cloudových LLM, ktoré sú školené pomocou verejne dostupných súborov údajov, LLM v zariadeniach Honor sú založené na znalostiach používateľa o zariadení a poskytujú personalizované služby podľa svojich preferencií. Honor a Qualcomm spolupracovali na vývoji LLM s efektívnym využívaním nadmernej spotreby energie, ako aj ochrane údajov, ktorá zaistí, že údaje v zariadení zostanú v bezpečí. 

Počas svojej prezentácie Honor predstavil tvorbu videa poháňanú umelou inteligenciou, aby ukázal jej potenciál. Zadávaním príkazov inteligentnému hlasovému asistentovi YOYO môžete ľahko vytvárať krátke videá pomocou fotografií a záberov uložených v zariadení. Šablóny, motívy a hudbu videí, ktoré vytvoríte, môžete prispôsobiť pomocou ďalších pokynov na úpravu výsledkov.

Honor predviedol aj multimodálnu interakciu založenú na sledovaní očí s názvom Magic Capsule a tri kľúčové funkcie MagicRing: pripojenú kameru, pripojený vstup a zdieľanie obrazovky viacerých zariadení. MagicRing využíva najnovšiu technológiu Snapdragon Seamless na bezproblémovú výmenu väčšieho množstva dát medzi zariadeniami a zároveň je stabilnejší a energeticky účinnejší než kedykoľvek predtým.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu