Honor spustil oficiálny e-shop už aj na Slovensku. Čakajú na vás darčeky a atraktívne zľavy

Už aj slovenskí zákazníci majú k dispozícii oficiálny internetový obchod značky Honor, kde budú k produktom pripravené aj zaujímavé darčeky.

V e-shope zákazníci nájdu kompletné portfólio produktov Honor vo všetkých dostupných farebných a pamäťových variantoch. Chýbať nebude ani lokálny servis. V novom e-shope honorslovensko.sk nebude núdza o pravidelné atraktívne akčné ponuky, štedré darčeky či zaujímavé akcie pre registrovaných zákazníkov.

"Počas tohto roka sme na Slovensku zaznamenali prudký nárast predajov a touto cestou sa chceme ešte viac priblížiť slovenskému zákazníkovi a ponúknuť mu atraktívne ponuky nielen u tradičných partnerov ako sú operátori a kamenné  predajne, ale aj priamo — prostredníctvom oficiálneho e-shopu honorslovensko.sk,"  povedal Pavol Figusch,  sales manager pre Slovensko.

K prémiovým modelom Honor 90 a Honor Magic5 Pro získate zadarmo šikovný tablet Honor Pad X9, k cenovo dostupnému Honor 90 Lite vám pribalia rovno dva darčeky: smart hodinky Honor Band 7 a bezdrôtové slúchadlá Earbuds X5.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu