Honor V Purse: koncept skladacieho smartfónu v štýle módnej kabelky

Výrobca ukázal koncept smartfónu, ktorý poslúži ako štýlový doplnok ženy. Vďaka rôznym retiazkam, ktoré sa pripnú na konštrukciu a atraktívnym tapetám, sa telefón premení na malú kabelku.

Honor V Purse je podľa výrobcu módnym doplnkom v tzv. phygital štýle. Kombinuje skutočný, fyzický a digitálny svet vďaka prispôsobiteľným displejom, ktoré napodobňujú dizajn kabelky. Na výber sú tapety AOD s rôznymi retiazkami, pierkami a strapcami, ktoré dokonca reagujú na pohyb smartfónu a efektne sa hýbu spolu s ním. 

Vzhľad v štýle kabelky sa docieli aj vďaka vymeniteľným remienkom a retiazkam, ktoré sa pripínajú na kĺb smartfónu a môžu sa nosiť v ruke alebo zavesené cez rameno. Vhodným výberom remienka či tapety displeja sa dá Honor V Purse nosiť k akémukoľvek oblečeniu. 

Honor plánuje zapojiť do tvorby dizajnu okrem známych špičiek v módnom svete aj ostatným dizajnérom, keď v ďalšej fáze programu otvorí rozhranie API, ktoré umožní využiť pri návrhu vlastného AOD senzory, ako napr. gyroskop, dotykový senzor alebo senzor okolitého svetla. 

Hardvérové parametre ani plán o komerčnej dostupnosti či cene zatiaľ Honor neprezradil.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu