Honor Vianoce: zľavy na smartfóny, smart hodinky, súťaž o auto, Honor 70 a šperky Preciosa

Vianočné obdobie patrí tradične akciovým ponukám výrobcov a rôznym súťažiam o atraktívne ceny. Honor okrem toho uviedol reklamnú kampaň, v ktorej boli niektoré zábery vytvorené top modelom Honor Magic4 Pro.

Honor predĺžil zľavy na vybrané smartfóny a inteligentné hodinky. Pôvodná ponuka platila do konca novembra, aktuálne môžete Honor X6, Honor X7 a hodinky Honor Watch GS 3 nakupovať za zníženú cenu až do Vianoc. 

Honor X6 (základné info) láka, pekným dizajnom, 50 Mpix fotoaparátom a 5000 mAh batériou. Medzi kľúčové parametre patrí 6,5'' HD+ displej, čipset Helio G25, 4 GB RAM a 64 GB úložisko. Nad operačným systémom Android 12 beží používateľská nadstavba Magic UI 6.1 a telefónu nechýbajú Google služby. Honor X6 kúpite za 159 eur. 

Honor X7 (základné info) ponúka slušne výkonný 6 nm čipset Snapdragon 680, 4 GB operačnú pamäť a 128 GB úložisko. Na 6,74-palcovom IPS displeji s 90 Hz obnovovacou frekvenciou je použité HD+ rozlíšenie. Hlavný 48 Mpix fotoaparát dopĺňa 5 Mpix širokouhlý a dvojica 2 Mpix senzorov. Aj Honor X7 sa pýši 5000 mAh batériou a kúpite ho aktuálne za 179 eur.

Inteligentné hodinky Honor Watch GS 3 (základné info) ponúkajú 1,43-palcový AMOLED displej s rozlíšením 466 x 466 bodov a vlastný operačný systém LiteOS. Vďaka mikrofónu a reproduktoru ich využijete na Bluetooth hovory zo spárovaného smartfónu. 

Sú vybavené celodenným monitorovaním SpO2, kontinuálnym meraním tepu srdca, stresu a dohliadnu aj na spánok a k dispozícii je viac než 100 tréningových režimov. Vďaka certifikácii 5 ATM s nimi môžete aj plávať. Batéria s kapacitou 451 mAh ponúkne pri bežnom používaní približne dva týždne na jedno nabitie. Honor Watch GS 3 kúpite teraz za 179 eur.

Svoje šťastie môžete vyskúšať vo veľkej vianočnej súťaži Honoru. Výherca získa balíček, ktorý zahŕňa smartfón Honor 70, šperky Preciosa alebo auto podľa vlastného výberu na týždeň od HoppyGo. Stačí, ak sa podelíte o svoje vianočné želanie.

Súťaž prebieha na Instagrame @honorczsk a zapojiť sa môže ktokoľvek z Českej republiky alebo Slovenska, a to až do nedele 18. 12. 2021.

Honor ďakuje svojim fanúšikom v novej vianočnej kampani, ktorá odkazuje, že najlepšie Vianoce sú tie, ktoré si jednoducho užijete po svojom. 
 

Natáčanie sa uskutočnilo v španielskom Madride a okrem klasického profesionálneho vybavenia sa niektoré zábery tvorili na prémiovom mobilnom telefóne Honor Magic4 Pro, ktorý je jedným z mála mobilných telefónov na svete s certifikáciou IMAX Enhanced.

Zdroj: tlačová správa

 

 

 

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu