Na jeden záber: Samsung Galaxy A41

Tento smartfón dlhodobo patrí v ponuke našich operátorov k najpredávanejším. Čo nástupca minuloročného kompaktného modelu ponúka, sa dozviete z Richardovej videorecenzie.

Samsung Galaxy A41 sa od svojho úspešného predchodcu Galaxy A40 (recenzia) líši mierne väčší displejom, výkonnejším procesorom, silnejšiou batériou, čítačkou odtlačkov integrovanou do displeja a vylepšenia sa dočkali aj hlavný a širokouhlý fotoaparát, a pribudol aj tretí snímač na rozostrovanie pozadia.

Na 6,1-palcovej AMOLED obrazovke s funkciou Always on nájdeme Full HD+ rozlíšenie. Výkon  má na starosti čipset Helio P65 a 4 GB operačná pamäť RAM. Práve táto kombinácia je príčinou, že je Galaxy A41 určený hlavne trpezlivým používateľom, ktorým nevadia pomalšie reakcie a slabý výkon.

Lákadlom je 48 Mpix hlavný snímač doplnený 8 Mpix širokouhlým fotoaparátom. Od 3500 mAh batérie žiadne zázraky nečakajte, Samsung Galaxy A41 je štandardný jednodňový telefón. Podrobné skúsenosti z testovania sa dozviete z našej videorecenzie, kompletné špecifikácie hľadajte v základnom infe

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu