Na jeden záber: Samsung Galaxy Fit 2

Päťdesiateurový športový náramok ponúka automatický záznam aktivít a dvojtýždňovú výdrž na jendo nabitie. Bližšie sa naň pozrel kolega Richard vo videorecenzii.

V septembri uviedol Samsung na náš trh ďalší fitnes náramok. Galaxy Fit 2 poslúži na základné monitorovanie fyzickej aktivity, zobrazuje údaje o spálených kalóriách, tepovej frekvencii, prejdenej alebo ubehnutej vzdialenosti a podobne. 

Náramok vám môže monitorovať aj spánok, pričom analyzuje a počíta tzv. spánkové skóre. Všetky namerané údaje nájdete v prehľadnej mobilnej aplikácii. Dotykový 1,1'' AMOLED displej si prospôsobíte podľa vlastnej nálady a štýlu. Na výber máte z množstva rôznych ciferníkov. 

Vďaka certifikácii IP68 nemusíte náramok odkladať pri sprchovaní ani plávaní. Nabíjať budete po týždni až po dvoch, výsledný čas záleží od od frekvencie používania, spôsobu práce a ďalších faktorov. 

Skúsenosti z testovania Samsungu Galaxy Fit 2 sa dozviete z Richardovej. Špecifikácie hľadajte v článku Samsung Galaxy Fit 2 - automatický záznam aktivít a dvojtýždňová výdrž.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu