Na jeden záber: Samsung Galaxy Fit e

Lacný fitnes náramok má oproti konkurencii veľkú výhodu - automaticky rozpozná chôdzu, beh či iný tréning.

Samsung Galaxy Fit e kúpite v slovenských obchodoch už za necelých dvadsať eur, a tak nielen cenou, ale aj funkciou automatického rozpoznávania fyzickej aktivity konkuruje obľúbenému Xiaomi Mi Band 4, ktorý sme recenzovali v lete

Stačí desať minút aktívneho pohybu a zariadenie začne pohyb automaticky vyhodnocovať. Naše skúsenosti ukazujú, že vďaka tomu sú dáta o spálených kalóriách presnejšie, než pri iných podobných náramkoch. Čo môže byť pre niekoho veľkým prínosom a rozhodujúcim faktorom pri výbere konkrétneho produktu. 

Nechýba prebudenie displeja otočením zápästia alebo dvojitým poklepaním ani snímač tepu srdca. Všetko dôležité si nastavíte v aplikácii Galaxy Wearable, kde si vyberiete aj obľúbený ciferník. Na displeji sa vám zobrazia prichádzajúce hovory a upozornenia z Messengera, WhatsAppu či Gmailu, no text správy si prečítate až v mobile. V tomto majú niektoré konkurenčné náramky navrch. 

Náramok je vodeodolný, takže si ho môžete ponechať na ruke, keď idete do sprchy alebo do bazénu. Batériu nabijete dodávanou kolískou a pri bežnej záťaži vám ponúkne približne týždňovú výdrž na jedno nabitie. 

Textovú recenziu lacného náramku sme na našom webe uverejnili už v decembri, hľadajte ju pod názvom Samsung Galaxy Fit e - kalórie majú prednosť. Pre tých, čo uprednostňujú Richardove videá, tu máme videorecenziu, v ktorej nájdete všetko podstatné. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu