Na jeden záber: Samsung Galaxy S20+

Možno ste už našu textovú recenziu horúcej novinky od Samsungu čítali, no pokiaľ uprednostňujete video, od kolegu Richarda sa v ňom dozviete všetko dôležité.

Séria Galaxy S od Samsungu každoročne púta pozornosť podobne, ako nové iPhony či rad P od Huawei. Výrobca sa snaží priniesť to najlepšie, čo aktuálne môže ponúknuť. 

Ako píše kolega Richard v recenzii Samsung Galaxy S20+ - zrelá jarná úroda, nástupca vyriešil niektoré nedostatky, ktoré vnímal pri Galaxy S10+ (recenzia). Pridal 120 Hz obnovovaciu frekvenciu, silnejšiu batériu, ponúkol záznam 8K videí, no odobral audio jack a širokouhlým záberom kleslo rozlíšenie. 

Hlavný fotoaparát ale urobil krok vpred a 3-násobné digitálne priblíženie je prekvapivo použiteľné. Presvedčiť sa môžete na skúšobných snímkach v článku Takto fotí Samsung Galaxy S20+

V 6,7-palcovom Galaxy S20+ beží nový čipset Exynos 990 spolu s 8 GB RAM a 128 GB úložiskom. Nechýba slot na microSD karty. Koho zaujímajú podrobné špecifikácie, nájdete ich už tradične v základnom infe.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk  

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu