Na jeden záber: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Videorecenzia tohtoročného top modelu série Galaxy S, ktorý oproti predchodcovi ponúka novší a lepší čipset a vynovené fotoaparáty. Chýba však podpora pamäťových kariet aj nabíjačka v balení.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G je najvybavenejším z trojice modelov Galaxy S20. Od zvyšnej dvojice sa líši jemnejším rozlíšením displeja, vyššou kapacitou pamätí a fotoaparátom s vyšším rozlíšením na hlavnom snímači aj dvojicou teleobjektívov s optickou stabilizáciou. 

Navyše ako jediný z trojice ponúka automatické zaostrovanie pri širokouhlom fotoaparáte a podporu pre dotykové pero S Pen. Medzi základné špecifikácie patrí 6,8'' QHD+ displej, výkonný čipset Exynos 2100, až 12 GB RAM a predáva sa aj s 512 GB úložiskom. Pri výbere pamäťovej verzie nezabudnite, že sa nedá rozšíriť microSD kartami. 

Konštrukcii nechýba certifikácia odolnosti IP68 ani stereo reproduktory vyladené firmou AKG, a od 5000 mAh batérie môžete očakávať celodennú výdrž aj pri náročnom používaní. 

Naše skúsenosti si môžete prečítať v článku Samsung Galaxy S21 Ultra 5G - premiant s bonusom navyše. Druhý názor kolegu Richarda nájdete v jeho videorecenzii. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu