Okuliare TCL NXTWEAR Air, ktoré poslúžia ako domáce kino, prichádzajú na Slovensko

Po pripojení inteligentných okuliarov ku kompatibilnému smartfónu alebo notebooku, poslúžia najmä na sledovanie filmov a hranie hier, ako keby ste ich pozerali na 140-palcovej obrazovke.

TCL NXTWEAR Air boli uvedené začiatkom tohto roka na CES 2022 a nadväzujú na minuloročný model TCL NXTWEAR G. Štýlová predná maska pripomínajúca slnečné okuliare je magnetická a v prípade potreby sa dá ľahko odňať. Za ňou sa nachádzajú dva micro OLED displeje s Full HD rozlíšením. Okuliarom nechýbajú ani stereo reproduktory. 

Pri zábave doma aj na cestách vytvoria dojem ako pri sledovaní obsahu na 140-palcovej obrazovke zo vzdialenosti štyroch metrov. Stačí ich pripojiť ku kompatibilnému zariadeniu cez USB-C s režimom Display Port a okamžite fungujú. Nemusíte obávať vysokej hmotnosti, vážia iba 75 gramov. 

Okuliare TCL NXTWEAR Air (základné parametre) sú kompatibilné s viac než 100 smartfónmi, hybridnými zariadeniami typu 2 v 1, notebookmi aj hernými konzolami od všetkých hlavných výrobcov. Na Slovensku ich kúpite v Alze a mobilného operátora Telekom za odporúčanú cenu 599 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu