Samsung Festival prináša zľavy na televízory, monitory, mobilné zariadenia aj príslušenstvo

V letnej ponuke Samsungu môžete pri nákupe vybraných produktov výrazne ušetriť. Získať môžete aj hodinky Galaxy Watch4 len za jedno euro, či 50 zľavu na príslušenstvo.

Či si už chcete vybaviť domácnosť novým televízorom, monitorom alebo túžite po novom smartfóne, teraz máte príležitosť získať zariadenie za výhodnejšiu cenu. 

Počas Samsung Festivalu budú do ponuky zaradené najmodernejšie televízory, monitory, mobilné zariadenia aj príslušenstvo. Akcia prebieha do nedele 31. júla alebo do vypredania zásob. 

Pri kúpe dvoch vybraných zariadení z ponuky na oficiálnom e-shope samsung.sk ušetríte 10 % z celkovej čiastky. Pokiaľ si zakúpite tri vybrané produkty, ušetríte 15 %. Ak si kúpite počas akcie jeden z vybraných televízorov značky Samsung, získate navyše 30 % zľavu na soundbary.

Využiť môžete aj ďalšiu akciovú ponuku. Ak si počas Samsung Festivalu zakúpite mobilný telefón Samsung Galaxy Z Filp3 5G, získate smart hodinky Galaxy Watch4 len za 1 euro. Pri kúpe smartfónu série Galaxy S22 k nemu dostanete 50 % zľavu na Galaxy Watch4. 

A navyše získate 10 % ceny telefónu späť v podobe Samsung Rewards bodov. Tie sa potom dajú využiť počas nasledujúcich nákupov na e-shope Samsungu ako zľava na tovar. Pokiaľ si spolu s telefónom kúpite aj niektoré príslušenstvo, máte ho s 50 % zľavou. 

Kompletné informácie o programe Samsung Rewards získate na webe výrobcu

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu