Samsung Galaxy A51 - otvor v displeji a štyri fotoaparáty

Príchod nástupcu úspešného modelu áčkovej série sa blíži. Nasvedčujú tomu uniknuté informácie a zverejnené rendery.

Na webovej stránke pricebaba.com, ktorá je známa zverejňovaním neoficiálnych informácií o pripravovaných novinkách, sa už viackrát objavili správy o zatiaľ nepredstavenom Samsungu Galaxy A51

Teraz pribudli prvé rendery, ktoré ukazujú, ako by mal nástupca Galaxy A50 (recenzia) vyzerať. Pohľad na zverejnené obrázky ukazuje natiahnutý displej s otvorom na prednú kameru umiestnenú v strede podobne, ako to poznáme zo série Galaxy Note 10. 

Hovorí sa o 6,5-palcovej uhlopriečke a rozmeroch telefónu 158 x 74 x 7,9 milimetrov. V oblasti zadných fotoaparátov má hrúbka narásť na 8,5 milimetra. 

Počet fotoaparátov sa rozrástol na štyri, pričom objektívy sú umiestnené do tvaru písmena L. Hlavný má dostať 48 Mpix rozlíšenie, širokouhlý a teleobjektív s 2-násobným optickým zoomom 12 Mpix rozlíšenie. Posledný 5 Mpix snímač by mal byť určený na rozostrovanie pozadia.

Snímač odtlačkov na konštrukcii nevidno, a tak sa dá predpokladať, že bude opäť umiestnený v displeji. V spodnej stene nechýba 3,5 mm jack ani USB-C konektor. 

Očakáva sa, že Galaxy A51 príde so 4000 mAh batériou, AMOLED displejom, 4 GB RAM, až 128 GB kapacitou, čipsetom Exynos 9611, Androidom 10 a 32 Mpix prednou kamerou. 

Na potvrdenie špecifikácií si budeme musieť počkať do oficiálneho uvedenia, ktoré sa očakáva začiatkom budúceho roka.

Zdroj: pricebaba.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu