Samsung Galaxy S22 Ultra má dostať 200 Mpix fotoaparát Olympus a podporu S Pen

Predošlé úniky hovorili iba o vylepšenom 108 Mpix snímači zo súčasného S21 Ultra. Aktuálny správy však spomínajú úplne nový 200 Mpix fotoaparát, ktorý má vznikať v spolupráci s firmou Olympus.

Zdá sa, že Samsung už naplno pracuje na novom Galaxy S22 Ultra a úniky na seba nenechávajú dlho čakať. Minule sa objavili správy o tom, že novinka má dostať prepracovanejšiu verziu súčasného 108 Mpix ISOCELL HM3. Nový neoficiálny únik však hovorí o zmene v podobe 200 Mpix snímača od firmy Olympus, ktorá je známa výrobou fotoaparátov. 

Práve Olympus mal vraj kontaktovať Samsung v súvislosti so spoluprácou, ktorá sa vraj odrazí už na Galaxy S22 Ultra. Fotoaparát by mal mať 5 objektívov a správy naznačujú opäť aj podporu S Pen rovnako, ako pri súčasnom Galaxy S21 Ultra. Uvidíme, či bude aj súčasťou balenia alebo si ho budete musieť štandardne dokúpiť. 

Ako už býva zvykom, nepotvrdené informácie treba brať s rezervou až do oficiálneho ohlásenia Samsungom. Kedy to bude zatiaľ nie je známe, no Galaxy S22 Ultra sa neočakáva skôr ako budúci rok. 

Zdroj: pulsenews.co.kr

Diskusia k článku:

Začať diskusiu