Samsung Galaxy Z Flip3, Z Fold3 a Galaxy Watch4 dostávajú funkcie z nových modelov

Samsung spustil rozsiahlu aktualizáciu minuloročných smartfónov so skladacím displejom aj inteligentných hodiniek. Update prináša nové funkcie používateľského prostredia One UI 4.1.1 a One UI Watch 4.5.

Staršie modely skladacích smartfónov a smart hodiniek Samsung dostávajú aktualizáciu operačného systému Android s používateľskou nadstavbou One UI 4.1.1 (pre smartfóny) a One UI Watch 4.5 (pre hodinky). 

Aktualizácia skladacích smartfónov vylepšuje multitasking pomocou ovládania gestami, prácu s veľkou obrazovkou, prináša panel úloh pre rýchle prepínanie medzi aplikáciami a pridáva niektoré ďalšie funkcie, ktoré prišli s novými modelmi Galaxy Z Flip4 a Galaxy Z Fold4. Na vonkajší displej si teraz môžu majitelia véčka od Samsungu pridať rýchlu voľbu pre tri vybrané kontakty a majú k dispozícii nové štýly hodín. 

Majitelia smart hodiniek Galaxy Watch4 dostávajú na svoje zariadenia oznam o dostupnosti novej verzie One UI Watch 4.5, ktorá debutovala v nových hodinkách Galaxy Watch5. Pribudli nové interaktívne ciferníky, viac možností prispôsobenia, nová QWERTY klávesnica a pri telefonovaní či posielaní správ sa dá vyberať medzi SIM kartami z telefónu. Zmeny sa týkajú aj aalikácie Budík, Hlasových nahrávok a funkcií Zjednodušenie ovládania. 

Inštalačný balík pre Samsung Galaxy Z Flip3 má veľkosť 1415 MB, pre hodinky Galaxy Watch4 902 MB. Na stiahnutie odporúčame použiť stabilné Wi-Fi pripojenie.  
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu