Samsung The Premier: až 130'' 4K laserové projektory s podporou HDR10+

Samsung uviedol na slovenský trh unikátne laserové projektory série The Premiere, ktoré rozširujú ponuku lifestylových produktov. Ocenia ich fanúšikovia moderných technológií, ktorí sú ochotní za nové vychytávky utratiť aj tisíce eur.

Modely The Premier LSP9T a LSP7T dokážu premeniť domácnosť na kinosálu. Zatiaľ čo bežné projektory je nutné umiestniť 3 až 4 metre od zobrazovacej plochy, modely The Premiere doslova vyčarujú projekčnú plochu s uhlopriečkou až 130" (320 cm) zo vzdialenosti necelých 24 cm.

Projektory sú kompaktné a môžete ich prenášať z izby do izby. Na to, aby ste si mohli v obývačke vychutnať s priateľmi obľúbený film, vám okrem projektora stačí napájací kábel a bezdrôtové pripojenie na internet. A, samozrejme, dostatočne veľká svetlá plocha, na ktorej sa bude obraz premietať. 

The Premiere LSP9T je prvý projektor s podporou HDR10+ a technológiou trojitého lasera. Výsledkom je kontrast s maximálnym jasom 2800 ANSI lúmenov a kontrastný pomer 2 000 000 : 1. The Premiere LSP7T je vybavený jednolaserovou technológiou. 

Do výbavy inteligentného projektora patrí aj platforma Samsung Smart TV s operačným systémom Tizen, vďaka ktorej môžete streamovať filmy napríklad z Netflix, Voyo, HBO GO, O2 TV, Skylinku, Orange TV alebo Magia. K dispozícii je aj pripojenie k mobilným zariadeniam pomocou technológie Tap View a mirroringu. 

Takisto ponúkajú televízne tunery, takže ich stačí pripojiť k bežnej anténe pre terestriálne vysielanie alebo k satelitnej parabole a sledovať klasické lineárne televízne vysielanie. Toto u podobných konkurenčných projektorov nenájdete.

Na potiahnutie konštrukcia projektorov použil Samsumg špeciálnu špeciálnu textíliu Kvadrat pre interiérový dizajn, ktorá bola ešte upravená tak, aby nenarušila reproduktory a nebránila v kvalitnej reprodukcii. 

Zvuk sa šíri cez 44 otvorov na ľavej a pravej strane. Reproduktor je vybavený basovým wooferom a priestorovým zvukom Acoustic Beam, takže už nemusíte investovať do ďalšej zvukovej aparatúry.

Projektory sú na slovenskom trhu dostupné prostredníctvom e-shopu www.samsung.sk a u vybraných predajcov elektroniky. Odporúčaná cena modelu LSP9T (technológia trojitého lasera) je 6 499 eur, pri modeli LSP7T (technológia jedného lasera) je stanovená na 3 499 eur.

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu