Skladací Honor Magic Vs rozobratý na súčiastky. Prekvapením bol pánt konštrukcie

Známy youtuber Zack Nelson dostal možnosť pozrieť sa svojím náradím do útrob prémiového smartfónu Honor so skladacím displejom. Ako dopadol v porovnaní s konkurenciou?

YouTube kanál JerryRigEverything, na ktorom Zack Nelson prezentuje výsledky svojich testov odolnosti, nie je nutné zrejme veľmi predstavovať. Testuje smartfóny inak, než bežný recenzent. Overuje pevnosť konštrukcie a displeja pri ohnutí, pálení ohňom a poškriabaní. 

Tentoraz dostal v rámci spolupráce možnosť rozobrať Honor Magic Vs, smartfón s ohybným displejom, ktorý bude mať onedlho globálnu premiéru. Výrobca chystá jeho uvedenie 27. februára na technologickej výstave MWC 2023 v Barcelone. 

Zack sa vo videu zameral na skladaciu konštrukciu, ktorá podľa Honoru vydrží až 400-tisíc ohnutí, čo by pri bežnom používaní vystačilo na desať rokov. Honor zjednodušil svoj pánt z 92 dielov na štyri, pričom medzera medzi displejmi v zatvorenom stave je takmer nulová. Cez medzeru konkurenčného Galaxy Z Fold4 sa dalo svietiť. 

Na skladací smartfón Honoru sa pôjdeme osobne na MWC pozrieť, a tak vám neskôr sprostredkujeme svoje dojmy a živé fotografie. 

Zdroj: youtube.com/JerryRigEverything

Diskusia k článku:

Začať diskusiu