Takto vraj bude vyzerať Samsung Galaxy S23

Do oficiálneho predstavenia ďalšej série top modelov je ešte poriadne ďaleko, no už sa začali objavovať prvé rendery a špekulácie o hardvérovej výbave.

Rendery pripravovanej novinky Samsung Galaxy S23 zverejnil známy leaker Steve H.McFly, ktoré nájdete na Twitteri pod prezývkou @OnLeaks. jeho úspešnosť predpovedí je veľmi vysoká, a tak sa dá očakávať, že ani teraz nie je ďaleko od pravdy. 

Prvé rendery naznačujú zmenu v dizajne fotoaparátov, ktoré už nebudú súčasťou oddeleného ostrovčeka, ale vidíme tri objektívy samostatne osadené v konštrukcii. 

Výhodou modulu boli objektívy zarovnané s ostrovčekom, čo zabraňovalo ukladaniu prachu medzi nimi. Dokonca ich mierne chránil pred poškriabaním. Ak sa dizajn potvrdí, pripravte sa na časté čistenie a vyššie riziko poškriabania skla objektívu. 

Podľa uniknutých informácií by mali byť rozmery konštrukcie Galaxy S23 rovnaké ako pri predcodcovi Galaxy S22 (základné info), teda 146 x 71 x 7,6 mm. Očakáva sa, že veľkosť displeja ostane 6,1'' a o výkon sa postará zatiaľ neuvedený Snapdragon 8 Gen 2.

Oficiálne predstavenie série Galaxy S23 prebehne pravdepodobne začiatkom budúceho roka. 

Zdroj: twitter.com/OnLeaks 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu