Telekom: bezplatná krízová Zelená linka a podpora pre mladých i učiteľov

Operátor pridáva ďalšie formy pomoci. Situáciu spojenú s núdzovými opatreniami chce uľahčiť rodičom, učiteľom či mladým ľuďom v ťažkých časoch.

Telekom zriadil pre Výskumný ústav detskej psychológie a patopsychológie (VUDPaP) bezplatnú krízovú Zelenú linku na čísle 0800 864 883. Je k dispozícii rodičom, pedagógom, či tínedžerom v krízových situáciách, ktoré si vyžadujú odbornú radu. Odborníci sú k dispozícii od 9:00 do 18:00 hod. 

Špeciálnym príspevkom podporil operátor aj internetovú linku dôvery pre mladých IPčko, v ktorej psychológovia pomáhajú anonymne prostredníctvom četu a e-mailu mladým ľuďom riešiť ich problémy. Poradňa v týchto dňoch zaznamenala oproti bežnej prevádzke až štvornásobný nárast počtu kontaktov.

Okrem toho Telekom podporil aj Inšpiratívne webináre pre učiteľov, ktoré organizujú Komenského inštitút a Učiteľ Slovenska. Tu pôsobí Telekom ako hlavný partner. Webináre povedú inšpiratívni učitelia, absolventi Komenského inštitútu a finalisti ocenenia Učiteľ Slovenska.

Okrem nových aktivít ostávajú v platnosti všetky už skôr prezentované (bezplatné dáta, TV programy zadarmo, online tlmočník nonstop a ďalšie). Všetky benefity nájdete na našom webe v sekcii Operátori

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu