Telekom: OnePlus Nord CE 3 Lite a Huawei Watch Buds v ponuke

Ponuka dotovaných zariadení Telekomu sa rozrástla o zaujímavé novinky. Smart hodinky s integrovanými Bluetooth slúchadlami a cenovo dostupný android so 108 Mpix fotoaparátom. Záujemca o nový televízor má na výber aj novú 50'' 4K TV od Philipsu.

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G bol uvedený len začiatkom apríla a už si ho môžete kúpiť k niektorému z paušálov Telekomu. Ponúka 6,7'' 120 Hz displej, Snapdragon 695 s podporou sietí piatej generácie a 5000 mAh batériu s rýchlym 67 W nabíjaním. Fanúšikov fotografovania poteší hlavný 108 Mpix fotoaparát.

Telefón kúpite cez web operátora v sivej farbe k programu T Ideál 24 s akontáciou 59 eur a mesačným poplatkom 8 eur. Kompletné parametre sa dočítate v základnom infe

Huawei Watch Buds sú smart hodinky s integrovanými bezdrôtovými slúchadlami, 1,43'' AMOLED displejom, meraním základných zdravotných funkcií. Už sa vám tak nestane, že by ste niekedy zabudli slúchadlá doma a nemohli tak počas cestovania alebo pobytu vonku počúvať svoju obľúbenú hudbu. Nájdete ich po stlačení korunky uložené pod ciferníkom. 

Podrobnosti o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe Huawei Watch Buds. K paušálu T Ideál 24 ich kúpite za poplatok 14 eur mesačne s akontáciou vo výške 59 eur. Ak práve vyberáte nový televízor, nielen k službe Magio od Telekomu, možno vás zaujme 50'' 4K TV od Philipsu, model 50PUS8507/12. Pri programe s 24-eurovým mesačným poplatkom zaplatíte na úvod 59 eur a mesačne splátku 23 eur. 

V ponuke Magenta 1 ostáva špeciálna zľava pri príležitosti kampane na Magio GO Benefit, kde zákazníci môžu sledovať viac než 110 extra TV kanálov. Zľava sa aplikuje na dvojicu modelov Samsung Galaxy A34 5G a Samsung Galaxy A54 5G

Zdroj: Telekom

Diskusia k článku:

Začať diskusiu