Telekom vynoví Magio TV. Zaradí CANAL+ Action, niektoré programy zruší

Operátor pripravuje viaceré zmeny v programovej štruktúre na svojich TV platformách. Najväčšou novinkou bude zahrnutie novej stanice CANAL+ Action.

Od 1. marca 2023 pribudne v ponuke stanica CANAL+ Action. Poteší fanúšikov akčných filmov a seriálov. Chýbať nebudú exkluzívne tituly, ktoré nemajú k dispozícii konkurenčné kanály či streamovacie služby.  Napríklad The Revenant (Leonardo DiCaprio), Escape Plan (Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger), Honest Thief (Liam Neeson), Tokarev (Nicolas Cage) či Wasabi (Jean Reno). 

Sobotné popoludnia budú patriť živým prenosom zo zápasov Premier League a lákadlom CANAL+ Action bude aj premiérové uvedenie oscarového favorita Všetko, všade, naraz, ktorý má už na konte viaceré filmové ocenenia a celkovo 11 nominácií na Oscara. 

Okrem CANAL+ Action čakajú na zákazníkov Magio TV cez internet aj ďalšie novinky. MTV Live, čo je medzinárodná verzia amerického televízneho kanála MTV Live a iConcert. Televízny kanál, ktorý vysiela celovečerné živé hudobné vystúpenia rôznych hudobných žánrov.

V rámci programovej štruktúry dôjde k úprave ponuky. Z dôvodu vypršania zmluvy na distribúciu už nebudú od 1. marca 2023 dostupné TV stanice AXN, AXN Black a AXN White.

Zdroj: Telekom

Diskusia k článku:

Začať diskusiu