Telekom: zdieľaná dátová SIM k nekonečným paušálom a bezplatný balík Nekonečné pripojenie

Rodine T paušálov pribudnú od 1. júna nové benefity. Nekonečné pripojenie ponúkne po vyčerpaní dát prenosovú rýchlosť 128 kbps, SIM kartu so zdieľanými dátami využijete napríklad v tablete.

Zákazníci s paušálom od úrovne 25 eur si po prečerpaní predplateného balíka dát budú môcť bezplatne aktivovať balík Nekonečné pripojenie, ktorý im umožnú surfovať bez ďalších poplatkov rýchlosťou 128 kbps. 

Balík bude dostupný v mobilnej aplikácii Môj Telekom a bude platiť do konca zúčtovacieho obdobia. Rýchlosť 128 kbps postačí na e-maily, četovanie a jednoduchšie webstránky. 

Benefit si budú môcť aktivovať všetci existujúcia aj noví zákazníci s paušálom T Ideál 25, T Dáta 25, T Ideal 27, T Ideál 32, T Ideál 37 a Biznis Premium 26, 28, 32, 35 a 38. 

Druhou novinkou bude zdieľaná SIM karta k nekonečným paušálom T Nekonečno SD, T Dáta HD, T Nekonečno HD, T Nekonečno MAX, Biznis Nekonečno SD, Biznis Nekonečno HD a Biznis Nekonečno MAX.

K jednému paušálu sa bude dať za 5 eur mesačne aktivovať jedna dátová SIM karta, ktorá bude zdieľať dáta aj rýchlosti s hlavným paušálom. Druhá SIM karta je vhodná napríklad na použitie v tablete, prenosnom modeme alebo web kamere. 

Obidva benefity platia sa dajú aktivovať od 1. júna 2020. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu