V sérii Honor Magic 3 pobeží Snapdragon 888 Plus

Najnovší prémiový čipset, ktorý mal premiéru dnes na MWC v Barcelone, bude súčasťou pripravovaného radu Magic 3 od Honoru.

Honor už ako samostatná značka uzavrel od novembra 2020, kedy sa oddelil od materského Huawei, niekoľko strategických partnerstiev. Jedným z najdôležitejších je nielen spojenectvom s Googlom, ale aj firmou Qualcomm, ktorá bude Honoru dodávať čipsety do smartfónov.

V nedávno uvedenej sérii Honor 50 bude využívaná platforma Snapdragon 778G, v pripravovanom produktovom porfóliu Honor Magic 3 nájdeme najnovší prémiový čipet Snapdragon 888 Plus. Potvrdil to Fang Fei - prezident pre HONOR Magic3 Series

Výrobca zároveň prezradil, že za prvú minútu od spustenia predaja série Honor 50 získal Honor tržby vo výške približne 77 miliónov USD. 

Vylepšený 5 nm Snapdragon 888 Plus ponúkne vyšší takt hlavného jadra, a to z 2,64 GHz pri Snapdragone 888 na 3 GHz pri plus verzii. Grafika Adreno 660 ostáva. Okrem Honoru bude nový čipset pracovať aj v zariadeniach značiek Asus, Motorola, Vivo a Xiaomi. Nasadenie sa očakáva v druhej polovici tohto roka. 

Zdroj: Honor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu