Croconaut messenger - posielanie sprav zadarmo bez internetu

  • 2 príspevky
  • Croconaut 04.09.2014 - 00:36

    Hladame nadsenych dobrovolnikov na testovanie nasej appky.

  • Croconaut04.09.2014 - 00:36 Trvalý odkaz

    Ahojte, sme slovensky start-up z Kosic/Bratislavy, posledneho pol roka sme pracovali na tejto appke: http://goo.gl/XqS339

    Hladame nadsenych dobrovolnikov na testovanie nasej appky, vdaka ktorej je mozne posielat zadarmo spravy medzi jej pouzivatelmi bez potreby pripojenia na Internet.

    Appka vytvara vlastnu Wi-Fi decentralizovanu siet v ktorej sa dane spravy preposielaju. Funguje to na vsetkych Android telefonoch od verzie 2.3 (Gingerbread).

    Idealni kandidati su ziaci/studenti, resp. ludia ktori maju vo svojom okoli vela znamych, s ktorymi by mali zaujem si posielat spravy bez ohladu na to ci maju pristup na Internet, napr. v skole ci internate alebo na miestach kde mobilne siete a Internet zlyhavaju: v horach, hustej zastavbe, budovach, na festivaloch, na stadionoch, ... alebo tam kde je to prilis drahe ako napr. na dovolenke/stazi v zahranici a pod.

    Spravy sa posielaju nielen ludom, ktori su vo vasej blizkosti (bezna Wi-Fi antena dociahne 100-150 metrov), ale kludne aj vzdialenejsim, pretoze spravy vedia "skakat" z telefonu na telefon.

    Viac informacii najdete na nasej stranke http://www.croconaut.com alebo rovno na Google Play Store Vas Croconaut