Najvykonnejsi dual sim dnesj doby

  • 70 príspevkov
  • whiscool 15.02.2015 - 10:53

    zdravim hladam top mobil v dual sim verzii.. zatial mam zopar adeptov
    Xperia Z3 dual
    Lenovo vibe Z2 pro
    HTC One M8 dual
    Huawey Mate 7 dual

    poradite ktory je naj ? pripadne aj nieco ine Skoda ze note 4 nema dual sim a FM radio inac by bol moj

  • Knoxville16.02.2015 - 17:29 Trvalý odkaz

    Extremne maly? Ja by som si naopak nezvykol na sestpalcove "lopaty" typu Huawei Mate 7 alebo to spominane Lenovo.Ale chapem to kedze si mal 6,44 palcovy phablet...
    Myslim ze budes spokojny...

    Knoxville16.02.2015 - 17:35 Trvalý odkaz

    A co napr. taka M7 so "staruckym" Snapdragonom 600 ma mozno este menej.Vsetci dobre vieme ze to nie je o cislach v nejakych priblblych benchmarkoch...
    Je to o odladenosti a pod. ale to vy urcite viete... :)

    ondrakomous16.02.2015 - 18:49 Trvalý odkaz

    johny, vsichni vime, ze to psal Michal(sonytroll), kdo z nas by si koupil sony, on display porovnava podle hokejky-velikost 7 akorat, abys prehodil brankare, napsal nam prvni zkusenosti, asi si mysli, ze sme nikdy nevideli napis SONY, jaky inteligentni clovek. mental, ty ses chytrej, dost ctes o mobilech, mohl bys vedet, ze rada P je u lenova o tridu nize, lenovo ma jako nejvyssi radu vibe. vykon chipsetu neni vsechno, podle me se lenovo rozhodlo do rady vibe dat snap 615, protoze jednoduse ten vykon na vsechno bohate staci a jeste dlouho stacit bude. X2 ma jiny prednosti, hlavne dizajn, ale kazdej ma jiny preference, koupil bych si X2, protoze se mi proste libi, nic vic. x2 je podle me nejlepsi model od lenova, bude to urcite top 3 mobil pro letosni jaro, za to klidne dam ruku do ohne, kazdej kdo prisel do obchodu se na tento mobil dival. je opravdu zajimavy. on chtel nejvykonnejsi smartphone, to je myslim meizu mx4. nemusel vubec zakladat vlakno, kdyz mel telefon uz objednany, pokud chces nejvykonnejsi mobil, tak ti staci srovnavaci tabulka z antutu a nazor lidi uz te nezajima, takhle jsem toho cloveka bral, ze vim presne o co mu slo. pokud mam rict v cem je lepsi lenovo x2 oproti xperii z3 je to hmotnost, x2 je prakticky o 30g lehci, dlasi vec, ze je o 50% levnejsi. neveril bych, ze se da vyrobit smartphone 120g s uhloprickou 5palcu. kdyz sem ten telefon potezkal v ruce, tak to bylo fakt wow, jako fakt neco.

    Knoxville16.02.2015 - 19:48 Trvalý odkaz

    Vy dvaja sa hlavne ukludnite pretože ste uz dost off topic a vlastne aj ja a ako akonahle toto Lenka uvidi tak vam to vymaze za nadavky a osocovanie.
    A teraz k veci:ak si uz bol uz rozhodnuty pre Z3 a potreboval si pocut iny nazor a utvrdit sa v tom svojom tak to si dosiahol takze myslim ze stacilo.Mas po hardwerovej stranke takmer najvybavenejsi a po komplexnej urcite najvybavenejsi dual smartfon na trhu.Myslim,ze mozes byt spokojny.Pekny vecer este prajem... :)

    whiscool16.02.2015 - 20:02 Trvalý odkaz

    OK serem nato nejdem sa vadit ale nechapem preco ma niekto pripisuje k niekomu kto niesom ... zatial som spokojny uvidim do 14 dni ..ak sa nieco zmeni vratim a kupim nieco ine..

    ondrakomous16.02.2015 - 20:34 Trvalý odkaz

    jezisi tak promin. nemam rad sony ovecky. on si neumi vybrat, protoze je znameni vaha, cili vahá. klidne si to sony nech, byla to cista ironie. johny, ty ses co za znameni?ty budes urcite lev(tohle neni off)

    Knoxville16.02.2015 - 22:28 Trvalý odkaz

    Ondro,toto je max. Off.A nie som lev, len tak mimochodom... :)

    Knoxville16.02.2015 - 22:34 Trvalý odkaz

    Ondro,toto je max. Off topic a nie som lev... :)

    Michal17.02.2015 - 01:06 Trvalý odkaz

    Podla toho čo čitam chlapca nezaujimaju pomery cena vykon ani cena kvalita. chce výkon a kvalitu a nehladi na peniaze, lebo kvalita a technologie niečo stoja. Pokial bol zvyknutý na 6 palcov plus tak mu bude M8 alebo Z3 malá. Inak kedže M8 žial nevie používat obe simky sučastne, tak asi nemáš čo riešit. Porovnavat dajake lenovo čo si autori nedaju namahu to ani poriadne preložit a aj ked ten preklad je tak je trapny a nepresny s vlajkovou lodou takej značky ako je SONY. sorry Z rada je trochu inde, vždy s progresivnymi novinkami, plnou funkčnou výbavou, odladeným systémom, z luxusných materialov, silnou podporou od výrobcu, v danej dobe uvedenia do predaja vačšinou s najvýkonnejšími chipsetami a vodeodolná. Nerobiš žiadne kompromisy a nezaujima ta cena? Na dajake lenovo možeš hodiť bobkom.

    ondrakomous17.02.2015 - 15:30 Trvalý odkaz

    to psal Joza, cetl si zpravu BIS o nebezpecnosti a skodlivosti androidu?tobe mozna aplikace myxperia prijde uzitecna, me prijde jako jasnej boatware. proc si myslis, ze pouzivam Sailfish OS, protoze je to nejlepsi system na svete. taky bych si dovolil malej link, kdyz uz cela diskuze byla o telefonu, ktery jsem od zacatku doporucoval http://xperia.cz/recenze/1767-lenovo-vibe-x2-v-%C4%8Dern%C3%A9m-provede…

    ondrakomous17.02.2015 - 20:19 Trvalý odkaz

    pekne neobjektivni clanek. borec jim tam hned napsal. "You should have added Lenovo Vibe Z2 PRO and Vibe X2... Both are higher end yet affordable DualSIM smart phones..", asi nekdo z nasich.

    Knoxville17.02.2015 - 20:24 Trvalý odkaz

    Nikto predsa nepise že objektívny je.Pre každeho bude "to najlepsie" nieco ine.Takto to skor zoradili redaktori phonearena podla svojich kriterii.
    Clanok moze pomoct cloveku zorientovat sa "vo svete" dual smartfonov a myslim ze do urcitej miery ulahci vyber...
    P.S. Osobne mi tam tieto dva modely od Lenova tiez chybaju...
    A Vibe X2 PRO ked uz tak."Klasicka" X2 nie je dual sim.Uz sa to konecne nauc... :)

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease18.02.2015 - 12:43 Trvalý odkaz

    podla toho rebríčku je nad slnko jasné, že Nokia 215 dual je lepšia ako Z2 Pro. Tiež som si to myslel.

    Borland18.02.2015 - 13:12 Trvalý odkaz

    Mam otazku ohladom Huawei Ascend G7. Tento telefon sa udajne moze pouzivat ako Dual SIM, a to tak, ze namiesto SD karty je mozne vlozit druhu SIM. Cize rovnaky princip ako pre Huawei Ascend Mate 7. Ma toto niekto vyskusane? islo by o celkom dobry pomer cena/vykon. Mimochodom, Lenovo P70 neodporucam, ak by to nahodou niekoho napadlo.