Kupa MT

  • 12 príspevkov
  • milan 17.03.2015 - 12:53

    Od operatora Tcom

  • milan17.03.2015 - 12:53 Trvalý odkaz

    Zdravim, Uvazujem o kupe telefonu, kedze ho potrebujem kvoli praci(maily, organizacia casu, FOTAK, VIDEO). Chcel som meizu mx4, pripadne nejake lenovo. Lenze moj vyber je zuzeny na ponuku tcomu, kde tieto telefony niesu. Zaujima ma ci je podla vas dobry krok kupit napr samsung s5, lg g3, alebo nieco podobne v sucasnej dobe. Kedze sa ocakava za par tyzdnov prichod novych modelov a stare pojdu cenou dole. Plus predsalen su to uz telefony co maju rok a platit za nich sucasnu cenu?

    Nightmare17.03.2015 - 14:24 Trvalý odkaz

    Na pracu a maily jednoznacne BlackBerry Classic

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne17.03.2015 - 14:33 Trvalý odkaz

    Ja by som si vybral Lumiu, mozno 830 alebo 1520. Prepojenie s windowsom je velka vyhoda ak riesis pracu a maily cez windows a office + mas zaruku buducej kvality s W10. S aplikaciami je to horsie, aplikacie s "velkymi menami" pomaly miznu z obchodu, ale mozno je to len predzvest vyvoja univerzalnej aplikacie pre vsetky zariadenia s W10 (no neviem ci prave WP zariadenia su v ponuke telekomu).

    Podla mna aj minulorocne topky sa oplatia - euro oslabuje, ceny dramaticky nebudu klesat. Aj S5 je zaujimava volba stale, ma fajn fotak, vodeodolnost..

    milan17.03.2015 - 15:58 Trvalý odkaz

    no za hotovost by som si vybral np. Skor ide oto ze to budem brat z tcomu k pausalu. A tam lenovo atd velmi nemaju. Tie windows phony pozriem. Osobne uvazujem o S5, len zas nechcem kupit teraz S5 a za 2-3 tyzdne ked pride S6 pojde S5 o polovicu dole(mozno prehnany odhad)

    ondrakomous17.03.2015 - 16:51 Trvalý odkaz

    podle me je rozhodujici kriterium u pracovniho telefonu vydrz baterie, mluvim z vlastni zkusenosti, pokud clovek telefon vyuziva jako pracovni nastroj, plus jeste nejaky kravinky navic, tak mu musi bezpodminecne vydrzet do vecera. zameril bych se v prvni rade na kapacitu baterie, dalsi potom vyber operacniho systemu, blackberry je vyborny mobil, ale doporucoval bych spise bb passport, ale ne kazdymu operacni system musi sednout, hodne zalezi jaky clovek pouziva napr. mailovy klienty, jak moc je "zavislej na googlu", pokud mam vsechno od googlu, tak jakakoliv jina platforma je ze strany googlu vicemene blokovana, tim vznika uzivatelsky nekomfort , on pojem pracovni telefon je dost sirokej pojem, nekdo pracuje jako uklizecka a jinej jako manazer. mobilni windows ma svoje limity v poctu aplikaci, s tim je potreba pocitat, takze budes mit perfektni system, ale nabidka aplikaci nebude jako na androidu, u blackberry os budes mit vyhodu vybornyho operacniho systemu, taky bohuzel narazis na nedostatek aplikaci, do BB lze doinstalovat cokoliv z androidu, vetsina apk je funkcnich, ale je to drasticka metoda, navic se vracis zpatky k androidu. pak je tu jeste IOS, skvelej pracovni nastroj, asi nejlepsi market, dostatek aplikaci, tady je zase nevyhoda v cene zarizeni, pokud bych nemel financni limit, tak si koupim iphone. na praci je skvely, pokud to s nim clovek umi. osobne pouzivam starsi mobil od sony a da se s tim vyzit. kdyz sem si vybiral telefon s androidem, tak jsem chtel sony, protoze jsem vedel, ze maji dobre optimalizovany android prave co se tyka vydrze baterie, kdyz mam perny den, tak mi treba kolem 8 vecer zbyva jeste 30-40-50 procent baterky, coz je velmi slusna hodnota, kdyz vezmes jaky zahul telefon dostava. z telekom.sk bych vzal Huawei P7. nebo ted tam maji akci na xperii m2 plus xperia E3 za jednu cenu. u toho huawei bych se prave trosku bal baterky. jinak se da klidne prezit s BB q5, sice to nebude zadna hitparada, ale zase je za dobry penize, jinak nevim, jaky mas rozpocet, treba lg G3 je taky dobrej mobil.

    ondrakomous17.03.2015 - 18:38 Trvalý odkaz

    on vybira z t_mobilu, tam me cenove zaujal jen huawei p7, videl jsem u neho 5 euro, lakava nabidka pre duchodcou. staci jednou kliknout a je vas, do konca zivota nam budete platit! s laskou vas operator.

    milan17.03.2015 - 21:13 Trvalý odkaz

    Ano som limitovany ponukou tcomu. IOS ano BB velmi nechcem. Note 4 sa mi pozdava funkcne, ale telefon je uz asi az privelky a mal by som problem ho dat do vrecka rifli atd.
    Moj vyber je medzi LG g3 a S5. Na G3 mi trocha vadi, ze ta konstrukcia mi pride taka vselijaka(ostre hrany ramu na prednej strane - drzal som viacero kusou) Plus to zadne ovladanie mi pride divne, ostatne top. Na s5 mi zas vadi, ze je stara vlajkova lod a stale cenovo celkom vysoko(celkovo cenova politika samsungu) + samsung nadstavba je taka meh.
    Moja predstava bola Honor 6, meizu mx4, nejake lepsie lenovo. Lenze ako som uz pisal to tcom v ponuke nema. Co mi nejde do hlavy, preco kvazi zaneviera na tieto znacky, ktore su dost popularne a maju co ponuknut najma v strednej triede.
    Co sa tyka Sony nejak mi nesedi ten ich desing, skleneny chrbat, fialova nadstavba...

    ondrakomous17.03.2015 - 22:28 Trvalý odkaz

    Ten huawei p7 je asi nejlepsi volba, samsung neber, to sou omalovanky pro decka, lg bych si nekoupil, pripadal bych si s tou znackou menecenej. Huawei p7 je perfektni, sak dostali i cenu za dizajn, rozhodne lepsi jak android jak ma samsung. Nokie sou dobry, ale ted to sou "lumia made in china", co si budem povidat, kdyz ti vytahnou ten huawei a porovnas to s tim lg, samsung plastacky Tak poznas rozdil. Lg to jejich klepani na display, to je na palici a tlacitka na zadni strane, to neni mobil pro podnikatele, s s5 budes prumerna kancelarska krysa, nejlepsi je iphone, to jediny na klienty, klientky funguje. S huawei p7 neudalas ostudu, pac si vsichni reknou, ze mas taky apple.dobrej manazer musi mit jabko, nebo starou nokii 3210, to asi zalezi jestli je chytrej zid, nebo obycejnej frajirek. Jako zid si moc mobily kupovat nemuzu.takze radim ciste teoreticky. Jeste sem tam zahlidl htc one m8. urcite bych vybiral mezi htc one m8 a huawei p7. Ostatni sou dreky do poctu. Cili takovy ti top mafosi pouzivaji stary nokie bez gps modulu, vyhodis simku, vytahnes 500tacu v eurech za prepazkou v bance a cajk, ses neviditelnej, blackberry bylo dobry, kdyz bylo sifrovany, ono bylo sifrovany mezi sebou z blackberry na blackberry pres jejich messenger. Dneska uz to je nuda. Oni zmenili zabezpeceni, kdyz tenkrat anarchisti v Londyne se svolavali pres messenger.

    janesbond117.03.2015 - 22:59 Trvalý odkaz

    ondrakomous: "lg bych si nekoupil, pripadal bych si s tou znackou menecenej. Huawei p7 je perfektni"

    Akože, vždy som sa bavil na tvojich príspevkoch, ale s týmto si ma vážne dostal :-D . Ďakujem za takýchto prispievateľov :-D

    milan17.03.2015 - 23:57 Trvalý odkaz

    no prave ten HTC sa mi paci, ale ta cena je fakt mimo nato ako je ten telefon stary. Keby je nato nejaka akcia a stoji trebars ako G3 tak asi nieje ocom a idem do htc, lenze je najdrahsi a nie az o tolko lepsi. Huawei p7 sa mi paci, pozeral som ho, skusal. Ale ako to teda bude stymi upgradamy softu? Pozeral som nejake recenzie a chvala vacsinou, ale ze obcas ten soft nieje az tak tip top vyladeny a su tam zaseky(mozno uz vyriesene upgradom)?

    ondrakomous18.03.2015 - 10:00 Trvalý odkaz

    Tady na fony sk je recenze, recenze na huawei jsou velice pozitivni, nezapomen ze honza laska ma taky huawei a to je redaktor mobilmanie.upgrade na android 5 dostanes 100%. Ono se temi upgrady nic zasadniho nemeni.vzhledem k tomu jak je ten huawei popularni.tak bych se updatu nebal.