LG Arena (LG KM900)

• Martin Hombauer 09.06.2009 - 23:52

palino: super.tento fonik chcem.

• anonymous26.05.2010 - 17:43 Trvalý odkaz

roman: a este sa chcem opytat ekvalizer na ktorej polozke hraje najhlasnejsie ? a najkvalitnejsie neviete?

anonymous27.05.2010 - 18:39 Trvalý odkaz

veja: tento mobil mám od dneska, ale chcem sa opýta? že ako zmením pozadia obrazoviek tých štyroch? mám v tom zmätok

anonymous27.05.2010 - 19:31 Trvalý odkaz

Cengi: veja:
    obraazky na tych Štyroch plochach sa bohužial nedajú meni?

anonymous28.05.2010 - 17:58 Trvalý odkaz

asdasd: Arenu nema procesor lowáááci

anonymous29.05.2010 - 16:50 Trvalý odkaz

Patrik: tento mobil som mal a musim povedat ze katastrofa..jedina mal dobry zvuk zo sluchadiel..celkom slusne video robil aj fotky.. ale ked ma niekto prezvonil tak sa mi vypol..budik mi niekedy nezvonil..cez wifi sa mi dost prehrievala baterka..a niekedy nemohol najist ani siet alebo bud sa cely vypal kde sa o to pokusal..naskakovanie wigdetov bolo tiez dost pomale..zvysonie hlasitosti neskoro reagovalo a viditelnost displeja na slnku nulova...cely mobil pri pripada jak hracka

anonymous02.06.2010 - 18:23 Trvalý odkaz

Denisa: To ze ti nesvieti ked ti niekto vola je normalne, ked ho automaticky chytis do ruky tak ti zasvieti a bude sa ti dat prijat hovor, on si dat setri baterku cize ked ho vytiahnes a nebudes mat prst v lavo hore tak ti normalne bude svietit a bude sa dat prijat hovor, vsak si to vyskusaj aj ked s niekym volas a das si mobil k uchu zhasne a ked si ho vzdialis ako keby si sa isiel pozriet na dlzku hovoru ihned sa rozviesti, reaguje na to ci to mas alebo nemas pri uchu, v lavo hore pri nadpise LG je take sklicko to ked zakryjes tak mobil nesvieti...

anonymous02.06.2010 - 18:26 Trvalý odkaz

Denisa: To iste som hovorila aj ja, pokial som ho nesla rekamovat a dali mi vsetko nove, opravene, normalne uz zvoni, reaguje aj vsetko.. skus reklamaciu.. ja som zan dala vtedy viac nez 11tis.. ked som ho kupovala tak len preto mi na tom tak zalezalo.. teraz sa da kupit uz aj za 7tis slovenskych na eura okolo 230€

anonymous03.06.2010 - 20:20 Trvalý odkaz

dan: prosim vas, vie on citat word a ine dokumenty? alebo da sa to niako doinstalovat?

anonymous03.06.2010 - 22:17 Trvalý odkaz

Cengi: dan:
    ano vie ?itat word aj ine dokumenty ako napr. pdf
    ale nieje to velmi praktické

anonymous03.06.2010 - 23:57 Trvalý odkaz

majo: neviete mi niekto poradit ak si chcem stiahnut nejaky subor cez wi-fi stale to prerusi ( pri roznych percentach ) hlaskou ,, komunikacna chyba ,, je to v nastaveni prehliadaca alebo wi-fi pripojenia ?? dakujem

anonymous04.06.2010 - 00:25 Trvalý odkaz

dan: preco to nie je prakticke?

anonymous05.06.2010 - 00:10 Trvalý odkaz

Cengi: Je to pomale a sekavé, ešte horšie ako pri prehliadaní internetu

anonymous06.06.2010 - 12:16 Trvalý odkaz

Lenka: Myslite si, ze LG Arena bude lepsi nez NOkia 5530 XpressMusic? Porad se nemuzu rozhodnout...

anonymous07.06.2010 - 11:15 Trvalý odkaz

Markoke: Pridal som si do telefonu nove profily a teraz sa mi nedaju vymazat. Oznacilo mi ich "0". Taktiez ak si upravym profil podla seba a vypnem/zapnem telefon tak sa mi profily vratia do toho isteho stavu ako pred zmenou. Viete mi poradit ako nato?

anonymous07.06.2010 - 16:39 Trvalý odkaz

pedro: borci da sa nejako obnovit zmazane video na lg900 arena skusal som aj recuva ale nenaslo ho dik

anonymous10.06.2010 - 00:05 Trvalý odkaz

burkos: ahojte.poradte mi prosim.nejde mi prehrat film ani vo formate AVI ani DIVX ani 3GP ani MP4.stale mi vypisuje ze nepodporovane,co mam robit?

anonymous10.06.2010 - 02:24 Trvalý odkaz

pally: zdravim..chcel by som sa oyptat na vas nazor, ze ci radsej by ste brali tento LG Arena alebo Samsung Galaxy Spica? ja som skor pozeral na tuto arenu, ale chcel by som vediet aj vas nazor, a ako ste spokojny s tymto telefonom popripade s Galaxy telefonom....na cene nezalezi...diky :)

anonymous20.06.2010 - 16:45 Trvalý odkaz

Speed: pally, osobne by som urcite bral arenu, tento telefon je super...nema sice tak vypracovany akcelerometer ako napriklad Iphone ale je naozaj super aj dotyk je prepracovany, so samsungmi mam skusenost ze su pomale a dotyk neni najlepsi, takze osobne ti hovorim ze bezkonkurencne ber arenu

anonymous21.06.2010 - 14:11 Trvalý odkaz

pistaR: je lg arena fakt taká dobrá ako ju tu každý opisuje? lebo o pár dní si možem zobra? nový fón a neviem sa rozhodnú? medzi arenou a se x10 mini. d´akujem za každú dobrú radu :)

anonymous21.06.2010 - 22:35 Trvalý odkaz

eddie: jednoznacne se x10 ..... je ovela lepsia rychlejsia a ma otvoreny system ... x10 je jasna volba... lg arenu mam a tolko problemov som nemal ani s nokia 3310 :D

anonymous24.06.2010 - 16:13 Trvalý odkaz

kresan: Poradte ?o je lepšie mob. tel. LG KM900Arena alebo LG GD880 Mini. Dakujem.

anonymous25.06.2010 - 11:51 Trvalý odkaz

uživatel: robte tie recenzie poriadne , a zistite si fakty 3D class nieje žiadny OS ten telefon by som vam doprial na stalo aby vas šlak trafil

anonymous15.07.2010 - 14:36 Trvalý odkaz

Pe?a: pridala by som ešte jednu nevýhodu - Stylus nefunguje, rovnako ako dotyk nechtom. Tento fón milujem, ale obávam sa zimy - to si budem musie? s?ahova? rukavice?

anonymous05.08.2010 - 12:16 Trvalý odkaz

kubko: chcel bi som si objednat tento fotoaparat a zaujima ma ze ci dost hlassno hra a funguje ifi a ci sa da fotit stim fotoaparatom

anonymous07.08.2010 - 11:16 Trvalý odkaz

bia: Ahojte, ja mam tento fonik od vcera a zatial slape ako ma. Vela krat som citala ze tam nefunguje wifi a gps, alebo ze je fotak spomaleny. Nastastie u mna to tak zatial nie je. Skusala som vsetko na nom co len islo a vsetko je super. Robi krasne foto. Je aj dostatocne hlasny :o) Do tohto mobilu som sa na prvy pohlad zalubila :o)

anonymous07.08.2010 - 17:56 Trvalý odkaz

ivek: bia mala si v ruke poriadny mobil ? ked tento robi poriadne fotky tak uz newm , skus fotit v šere ... a pochopiš o ?om hovorimn , ja som bol s nim spokojny fotky no coment shit to sa nedalo žiadna podpora ale spokojnost bola pre jeho pekne prostredie a nastavenia , potom som ho vymenil za samsung omniu a pochopil som ?-o to je dobry mobil , teraz idem na iphone moja n95 alebo n85 robili pekne fotky ale nie toto

anonymous14.08.2010 - 18:35 Trvalý odkaz

Lemuond: Musim povedat, ze s mobilom som velmi spokojny. Po nainstalovani nove firmware v10f nezamrza, neseka, nevypina sa. Foti podla mna ukazkovo, az na problemy sexpoziciou (niekedy prepalene fotky), ale nie casto. Video je uzasne. Wi-fi nie az tak rychle akoby som si prial, ale da sa. GPS cez google nepouzitelny, ked som chcel stiahnut novsiu verziu, nepustilo ma. Chcem preto dat uplne iny, napr.: WeTravel. Filmy to prehrava nadherne, len treba skonvertovat na 720x480 s kodekom divx/xvid a do formatu mp4. Teda vysledny subor s filmom bude mat koncovku mp4 a to prehrava fakt skvelo. Reakcie telefonu velmi dobre. Proste som spokojny :D

anonymous16.08.2010 - 16:47 Trvalý odkaz

lg arena: tak uz mozem nieco k tomuto phonu povedat: prave sluchatko ide na polovicny vykon, neviem preco....zamrzanie pocas pouzivania....vypalovanie uzamykacieho displeja na obrazovku hlavne ten cas....hudobny prehravac neprehrava niektore pesnicky, treba stlacit pauzu a znova play...fotky v sere to foti strasne !!! inak ok...video sa celkom da, ale na koncertoch mi to berie strasny zvuk, potom pri prehravani to len chrapcii...s wifinou spokojnost, pouzivana opera...3Dclass menu zbytocnost ! ... radio v pohode..budik zvoni..ohlasovanie vybitie baterie velmi otravne a prilis caste !!..telefon vydrzi velmi malo stale treba nabijat ....odolnost vynikajuca, uz mi na koncertoch vypadol z vacku a ludia po nom poskakali a vydrzal, aj dispelej je ok....chybaju mi android aplikacie, uz by som isiel do android telefonu...tiez chyba daka gpsfree offline navigacia...hudbu to prehravalo fantasticky dokym mi neodislo to jedno sluchatko ..handsfreetlacitko neprakticke, vytaca to posledne volane cislo !...dvakrat poliaty pivom, s telefonom to nic nespravilo !..atd atd

anonymous17.08.2010 - 17:41 Trvalý odkaz

you-know-who: mam takisto problem s tym ze sa mi vypaluje respektive zotrvava uzamykaci displej na obrazovke...neviete niekto ci by sa tomu nedalo nejako predist ci to ma kazdy tento model alebo ci po vymene displeja by to tam uz nebolo?

anonymous23.08.2010 - 11:32 Trvalý odkaz

Miloss: No ja som mal vzdy LG a este som nemal ani najmensi problem ani s funkciami ,,, poradte mi ci si mam zobrat tento alebo optimus ....

anonymous24.08.2010 - 15:21 Trvalý odkaz

lg arena: ber LG GT540 Optimus

anonymous29.08.2010 - 15:18 Trvalý odkaz

Miloss: OK tak zoberiem ten ale ak mozes porad mi o co je optimus lepsi ? tam sa mi moc nepaci ten fotak ... nema blesk

anonymous29.08.2010 - 22:31 Trvalý odkaz

Peter: Je to cool phone, podla mna je lg najlepsie. Ja mam sony ericsson w200i, co je riadny blbec. To uz horsie ako se a nokia nieje. Proste, lg je cool.

anonymous31.08.2010 - 19:06 Trvalý odkaz

Cengi: Ina? ma´m dobrý typ ako vám bude svie?i? led dioda aj pri zamknuti displaya:
    1. zapnite fotoaparát
    2. zvo?te blesk a ozna?te "vždy zapnuté"
    3. teraz stla?te tla?idlo na fotenie ale iba do polohy zaostrovania
    4. po?as svietenia diody stla?te tla?idlo "Galeria"
    5. teraz možte stla?i? tla?idlo na uzamknutie displaya
    6. pre vypnutie sta?i opa? zapnut fotoaparat

dúfam že zrozumite?ne napisané :)
    malo by to fungova? pri všetkých FW
    :)

anonymous09.09.2010 - 23:04 Trvalý odkaz

Jaroslav Záchenský: potreboval by som o radu prave som si tento LG kupil a chcel by som sa opýtat aky FW je podla vás najlepsi alebo ktory odporucate dakujem

anonymous11.09.2010 - 11:39 Trvalý odkaz

Bia: Mam LG Arenu a je to super telefon. Fotak skvely, video tiez dobre, funkcie dobre, vsetko je ok az na dve-tri veci!
    Budik na arene mi strajkuje a nezazvoni ani keby ho na kolenach prosim. Je to pekne na nic kedze ja som na budiku zavisla a z predchadzajucich mobilov co som mala som bola zvyknuta ze sa mozem na ne spolahnut, no na Arenu co sa tyka budika vobec nie! Druha vec je ze sa mi sem-tam sam od seba vypne, to tiez nie je vyhra. A to som si vzdy ista ze to nebolo mojou chybou, nic som nestlacila...! A tretia vec - je pravda ze zamrza, mne vsak nastastie nie tak casto. Stalo sa mi to mozno tri krat za ten cas co ho mam. Arenu mam cca uz 3 mesiace.
    Som s nim spokojna az na tie chyby, no aj tak pocestuje asi na reklamaciu (bo ten budik a vypinanie ma hnevaju).
    Tieto problemy vsak nemusi mat zakonite kazdy. Telefon sam o sebe je skvely. Wifi slape super, fotak a video tiez, mp3, radio, a vsetko ostatne (okrem budika :) tiez.
    Ja som po tomto telefoniku velmi tuzila a nelutujem ze som si ho kupila :o)

anonymous11.09.2010 - 21:31 Trvalý odkaz

Dodo: Na zaciatku som mal tiez problem s tym budikom. V moznosti opakovat som zvolil DENNE a nezvonil potom som dal NASTAVIT DEN a tam som zaskrtol vseky dni a odvtedy nieje ziadny problem.

anonymous13.09.2010 - 23:12 Trvalý odkaz

Jaroslav Záchenský: ja mam problem taky ze ked mi niekto vola tak je cierny displej a neda sa zdvihnut co stym poradte pls

anonymous14.09.2010 - 00:18 Trvalý odkaz

Tomas: tak ako tento telefon ma sklamal uplne na plnej ciare,horna cast displeja vobec nereaguje,ked mi niekto vola musim s nim potriast aby sa mi ukazala moznost PRIJAT alebo ODMIETNUT, procesor a celkovo tento telefon ma na plnej ciare sklamal,cakal som za 150 eur viac,ale takuto sracku urcite nie,idem ho cim skor reklamovat,len skoda ze nemozem stiiahnut veci do PC pretoze ked napojim kabel moznost MASS STORAGE je v hornej casti displeja ktora mi samozrejme nejde :) cize "vrelo" odporucam tento telefon :) je to uplna sracka,HTC si kupte radsej

anonymous15.09.2010 - 15:53 Trvalý odkaz

meme: ak si vsimnete tak nalavo hore je senzor, ktory je zodpovedny zato, ze ked vam niekto vola tak scernie dispelej, staci nachvilu ruku polozit pred ten senzor a je cierny displej, je to preto lebo ked mate hovor a mate telefon prilozeny pri uchu tak sa zablokuje displej..asi toto vam vsetkym robi problemy ! budik mi zvoni mam nastavene zvonit PO az Piatok...vzdy zvuk...zvoncek alarm.mp3

anonymous15.09.2010 - 19:28 Trvalý odkaz

mima: dostala som novú LG arenu , ako sa prosím nastavuje pozadie =/

anonymous16.09.2010 - 18:30 Trvalý odkaz

Dodo: otvoris obrazok ktorý chces nastavit, kliknes na ikonu v lavom hornom rohu kde sa ti zobrazia moznosti a mas tam POUZIT AKO... a vyberies TAPETA

anonymous17.09.2010 - 18:48 Trvalý odkaz

Jaroslav Záchenský: nie ja mam iny problem ja aj ked tam nemam prst ani nic an tom senzore tak je stale cierny ten displej :P a neda sa zdvihnut

anonymous18.09.2010 - 19:44 Trvalý odkaz

kubbecc: pomos mam problem rosteloval som servisnom menu vsetko ohladom muziky

anonymous22.09.2010 - 00:23 Trvalý odkaz

jaja: prosim vas ako sa da vypnut aby mi datovy kabel nenabijal furt telefon ...dakujem ..

anonymous25.09.2010 - 18:01 Trvalý odkaz

Deni: Zdravim, mobil mam uz takych 7mes. aj viac mozno , 1 krat bol v oprave a vymenili mi deckovy system za iny a teraz celkom ide, wifi-spokojnost, aj prehravanie videa, tiez sa mi stalo ze nesiel zdvihnut hovor aj ked som palec nemala hore na display jednoducho nesvietil, a musela som ho tlacidlom vypnut,zapnut odblokovat az potom reagoval, tiez sa mi niekedy vypne ale uz malo kedy, vystriedala som kopec mobilov, toto nie je ziadna spicka ale na obycajne volanie, sem tam posielanie mms, sms a wifi uplne staci, aj ked uz by som za takyto mobil nedala v tej dobre 360eur!! trosku zla investicia, ale na novy si asi budem musiet pockat, no nie uz LG ale skor tie Nokie :) aj ked u Nikii za mi nelubi menu ani kryty...

anonymous11.10.2010 - 21:31 Trvalý odkaz

jaja: cauko no konecne som vedel rozbehnut Mass Storage :D som uplne happy stoho hehe :D..jedna dobrá rada ak by to dakto nevedel PCsuit vyhodte do piipppp.... lebo to je uplnáá ale uplná hovadina...stim programom je to len trápenie nic moc .. a ako sa mi to podarilo tak som len pripojil tel...a dal tam CD-cko a to samo nainstalovalo drivery a ide to a treba aj nastavit v tel ze aby cez usb islo mass storage a je to ..:D...este keby mi niekto vedel povedat ze ked tam natahám filmy tak preco mi vypisuje ze DRM práva expirovaly ...tak by som bol vdacny ..ale pritom tam nejake avi.som uz kukol tak ak niekto nieco vie tak sem stim dikes ...:)....

anonymous13.10.2010 - 19:41 Trvalý odkaz

Mato: Ahojte, potrebujem vyuzivat internet z telefonu na pc, ako nato ?