- Späť na článok
- 19 príspevkov
LG G6+: 128 GB úložisko a bezdrôtové nabíjanie
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
mental.disease 20.06.2017 - 17:34
Takže poskladali všetky lokálne verzie do jedného modelu. Hi-Fi Quad DAC, bezdrôtové nabíjanie plus výrazne navýšili pamäť. 32GB v EU je fakt na vlajkovú loď málo. Ktovie ako to pohne s cenou. Otázna je aj dostupnosť.
oliver9929.07.2017 - 16:17 Trvalý odkaz
sedem stovek?
https://www.eglobalcentral.eu/lg-g6-h870dsu-128gb-dual-sim-4g-lte-sim-f…
Marian Sabol31.07.2017 - 10:35 Trvalý odkaz
LG uz tiez nevie co pytat?Mierne vylepseny fon a pytat tolke peniaze?
mental.disease31.07.2017 - 16:52 Trvalý odkaz
ja tam vidím 546.99 €
čo mi príde v pohode suma za ten fon
oliver9901.08.2017 - 11:57 Trvalý odkaz
Eglobalcentral ma ceny posunute dole o take dve stovky, plus vieme na akej cene startovala g6
Tomas01.08.2017 - 13:57 Trvalý odkaz
Cokolvek do 600 by bola dobra cena. Trosku mi vadi vzhlad UI, ale inak nemam vyhrady.
ondrakomous01.08.2017 - 23:59 Trvalý odkaz
za 600 neprodejne, za 400 neprodejne, vecny problem LG, htc, sony a vsech v podstate druhoradych vyrobcu, nedokazou konkurovat samsungu, huawei, applu. honor 9 a samsung s7 stoji pod 450. by muselo stat 350, aby se o tom dalo uvazovat. kazdyho zajima cena, vetsina lidi kasle na nejaky odolnosti a armadni certifikace, druhoradej vyrobce musi jit s cenovkou podstatne niz.
oxy02.08.2017 - 11:39 Trvalý odkaz
Ondrej prečo by si mal niekto kúpiť h9, P10 alebo S7 namiesto G6? Keď sa dajú všetky kúpiť +/- za rovnakú cenu :)
ondrakomous02.08.2017 - 11:54 Trvalý odkaz
proc nekoupit LG. Spatna softwarova podpora, rychle klesajici cena zarizeni, neoficialni distribuce s tim spojeny komplikace.
oxy02.08.2017 - 12:10 Trvalý odkaz
Software podpora lepšia ako u cinana, klesajúca cena je vyhodou ak to nechceš kúpiť ako absolútnu novinku.
Ronn02.08.2017 - 20:26 Trvalý odkaz
Ondro je odbornik. Tento rok sa dockam Androidu 7 na G4
Radajs03.08.2017 - 00:00 Trvalý odkaz
A ted proč koupit Lg,skvele rozmery,odolnost,fotak,cena,lg ui. Honor 9 umi odemknout displej dvojim poklepem?
Wayne03.08.2017 - 09:24 Trvalý odkaz
odomknut? snad iba rozsvietit :)
ondrakomous03.08.2017 - 10:07 Trvalý odkaz
odbornik na telefony sem, lg ma mimoradne spatnou povest, nekdo tady zminoval, ze u lg se v minulosti objevil hardwarovy problem, je to i hodne zminovany na forech, pro obchodnika je to znacne neprijemny, kdyz mu zakaznici vraci mobil na reklamaci. nektery firmy ani nevykupuji LG. ok jestli nekdo povazuje za konkurenci pro huawei, samsung lg, tak se v mobilnim svete moc neorientuje a je odtrzeny od zbytku sveta nekde na vesnici, ja se pohybuji ve velkem meste. zajem o honor obecne je nesrovnatelne vetsi, at je to z duvodu marketingu, lepsiho servisu. to stejne mohu rict o samsungu, tyto firmy maji kompletne servisy na uplne jine urovni. LG muze doporucit jen laik, ktery nezna historii firmy a problemy, ktery tahle firma mela v minulosti, dlouhode nejasna koncepce-nekolik verzi jednoho telefonu, nejasna distribuce, obchodni zastoupeni, nejasnost updatu, je tam tolik otazniku, LG je jedna z mala firem, ktery pripominaji maximalne zmatenou mobilni divizi microsoftu.
viperman03.08.2017 - 10:53 Trvalý odkaz
zbytocny hate na LG :) ale ked to nekoho bavi..."odbornik" "neoficialni distribuce s tim spojeny komplikace." a vyssie napises ze neprodejne lebo S7 stoji 450 (tiez bohvie odkial distribucia) , ked oficialna cena je stale 599 (aj ked teraz davaju 130 eur cashback tak ok)
oxy03.08.2017 - 11:07 Trvalý odkaz
Malo kto je z mobilného sveta tak zmätený ako Ondro. Stačí počkať 2-3 mesiace zas bude mať iného favorita.
Jamie03.08.2017 - 16:23 Trvalý odkaz
Podľa Ondra je normálne meniť názor trebárs aj každý druhý deň :)
Ronn03.08.2017 - 19:52 Trvalý odkaz
Ondro, Ondro ty sa nevyznas. O tom hw probleme som pisal ja a aj to si mi oponoval. G6 ma rieseny system chladenia heat pipe, problem vyrieseny. Pokial stoji predajca za prd, tak ti nepomoze ani oficialna distribucia. Ja som sa skoro sudil s Telekomom koli mobilu a to bol oficialny distributor.
G6 je najlepsi fotomobil za tu cenu, ano do fotenia sa vyznam. Jediny problem moze byt v starsom procaku 821 a BT 4.2 ktory este nativne nepodporuje viac pripojenych bt zariadeni naraz atd.
ondrakomous06.08.2017 - 05:30 Trvalý odkaz
stary lg meli vic problemu ne jenom bootloop, u videa byl velice nekvalitni zaznam zvuku. kvalita hw je srovnatelna s firmami jako jsou sony, kazdy 4-5 kus se vraci na reklamaci. u huawei a samsung je treba kazdy desaty zarizeni, proto prodejci prestali LG prodavat, v tom je dneska obrovskej rozdil, ze top firmy maji servisy a vystupni kvalitu uplne na jine urovni a tam LG podle me ujel vlak a je tezky vratit se zpatky, zname to treba z HTC. s7 je s cashbackem za 450, honor je jeste cenove niz, ten razi uplne jinou koncepci, zbytecne nepredrazovat konstrukci a to podle me inzenyri z LG nechapou, nemluve o tom ze telefon s armadni a IP certifikaci za 2-3 roky nikdo ze zakazniku nevyservisuje. proto mam nejradsi koncept fairphonu, treba i honor, protoze tupe nekopiruje nesmyslny trend plytvani materialem na naprosto zbytecnych funkcich, podle me existuje i jiny hledisko, ktery je v dnesni dobe klicovy videt, ktery je jeste dulezitejsi, ze je potreba peclive vybirat materialy a na konstrukcich naopak setrit. lg si prestali verit, uz nedelaji modularni telefon a vymenitelnou baterku, taky telo je celokovovy, u techle mensich firem te stve, ze nedokazou prorazit s vlastni "koncepci, vizi", ze jen tupe kopiruji nastoleny trendy.