LG KP500 Cookie

• Martin Hombauer 15.01.2009 - 04:06

skivalker: no toto je super telefonik pre toho kto ho potrebuje na bezny zivot + trocha extra v podani dotyku

• anonymous06.08.2009 - 22:17 Trvalý odkaz

Peter: Ale ak ti fon slape dobre nie je potrebne ho upgradovat takze zbytocna robota

anonymous06.08.2009 - 22:21 Trvalý odkaz

denny: vcera som preinstaloval firmware z V10c na V10n,tak uvidim ako bude fungovat.. ;) ale uz som postrehol ze mi nie pri vsetkych ludoch ktori mi volaju ukazuje cislo.a to ich mam na SIMke aj v telefone.Ale mam pocit,ze mi ich neukazuje len ked mam ludi ulozenych pod +421..ale ktorych mam 090X...tak tych ukazuje

anonymous06.08.2009 - 22:30 Trvalý odkaz

Peter: no ano ja mam jedno cislo ktore mi ukaze v zozname ale v kartoteke volanych cisel nedokaze zobrazit meno nech robim co robim ale je to jedine pri tom jednom cisle ale to je taka drobnost ze ma to netankuje. Inac to vypinanie alebo restartovanie mobilu raz za mesiac sa stava ale nie len pri LG KP 500 a 501 . No hadam new soft pomoze ak nie skus to vyreklamovat mohlo by to byt aj nejakov hardwarovou vecickou. Skus hlavne odsledovat kedy to presne robi. Nie nahodou pri nejakych narocnejsich aplikaciach??

anonymous06.08.2009 - 22:34 Trvalý odkaz

Peter: Malo by to ist ale neodporucam moc taketo veci pokial si prepalis soft a je to software ktory je nedoporuceny tak riskusej ze si odfajcis fon a tym padom mas po zaruke :)

anonymous06.08.2009 - 23:16 Trvalý odkaz

denny: praveze ono ani nie ze restartovanie mobilu.ale proste sa len vypne.idem si sadnut von s kamaratmi.nic nerobim s telefonom,idem sa pozriet a zrazu vypaty..a to mi robi uz dost casto.kolko krat sa len chcem pozriet ze kolko je hodin,tuknem donho a opat..je vypnuty.Neviem no sak uvidime casom ako zapracuje novy soft.a napriklad aj niektore typy obrazkov mi vypisovalo pri v10c ze nepodporovany typ,ale v10n mi uz fotku pekne zobrazi...

anonymous06.08.2009 - 23:22 Trvalý odkaz

denny: a este teraz ma napadlo,ze akurat som volal s priatelkou a mi ukazalo aj jej fotku.co mi napriklad pri v10c vobec nikdy neukazovalo.takze vyzera to tak,ze 10c je asi niaky vadny soft alebo co

anonymous06.08.2009 - 23:22 Trvalý odkaz

Peter: no to som rad ze aspon v niecom sa zlepsil ale ale este je jedna vec koli comu sa moze vypinat. Ak mas zadny kryt uz opotrebovany a baterka sa ti trochu pohne moze to sposobovat aj to alebo po pripade spinave kontakty na baterke a v telefone skus to trochu ocistit. Nieco ale mozno to bolo aj softom no uvidime. Ved ak nieco hod to sem a poriesieme nejake alternativne riesenie musi vzdy byt

anonymous06.08.2009 - 23:24 Trvalý odkaz

Peter: Stary soft to bol tie muchy sa vzdy doriesia az ked sa ukaze kde je problem ved najlepsie sa to zisti pri koncovom spotrebitelovi no nie? :D

anonymous06.08.2009 - 23:37 Trvalý odkaz

denny: sak jasne.ved na to sme tu my spotrebitelia aby sme na to prisli a vychytali chybicky krasy,ked uz pani borci od vyroby to nezachytia :D

anonymous06.08.2009 - 23:46 Trvalý odkaz

Peter: Ale to je aj u najlepsich znaciek a u najlepsich technikov ze sa pomilia a nie vzdy sa da vsetko najst este pred tym ako sa to pusti na trh. A napokon zalezi aj od kusu aky vychitas :D Uz par rokov pracujem s elektronikov vyzsiej triedy high endova technika ..... A je to prakticky zo vsetkym tak dnes nie je vsetko made in japan a frci to ako by sme to chceli.

anonymous07.08.2009 - 10:48 Trvalý odkaz

jancek: [Peter] Ked aktualizujem firmware, vymazu sa mi z telefonu kontakty, foto, aplikacie a pod? alebo sa len updatuje firmware? dik za odpoved.

anonymous07.08.2009 - 14:11 Trvalý odkaz

Fiko_666: TAk konecne som si kupil tento FON a mozem povedat ze je dost dobri ako tu uz viaceri spominali :D
    A dik PETER ze si mi poradil :D

anonymous07.08.2009 - 14:21 Trvalý odkaz

Peter: Pokial hodis novy soft vymaze sa ti uplne vsetko niekde vyzsie v prispevkoch som posielal link na postup pri upgrade je to link na oficialnu stranku tak sa drz postupu a mas to bezproblemove.

anonymous07.08.2009 - 14:23 Trvalý odkaz

Peter: Niet zac ak by si chcel dake good veci do fonu tak daj vediet. Nech ti sluzi fonik :)

anonymous07.08.2009 - 14:28 Trvalý odkaz

skypepo: no ale to neni soft to je len téma alebo take daco

anonymous07.08.2009 - 14:30 Trvalý odkaz

Peter: Neskusal som to ved to skus a mozes dat potom vediet aka bola skusenost ak by ti padol soft tak ho tam natiahnes dalsim s officialnej stranky pokial to teda bude mozne ale malo by sa to dat.Nemam to odskusane takze nezarucujem .

anonymous07.08.2009 - 14:40 Trvalý odkaz

nora: poradi mi niekto preco mi nevypisuje meno volajuceho ak ho mam ulozeneho len v telefone a nemam ho na SIM karte?

anonymous07.08.2009 - 14:46 Trvalý odkaz

skypepo: no ja som to uz skusal som to tam hodil a napisalo "Nepodporovany typ media" a na tej stranke pisu ze Ak máte problémy s prevedením WallPaper súbory z po?íta?a do telefónu, skúste to znova, pretože LG Cookie môže by? trochu temperamentný pri reprodukcii obrazu. Bu?te trpezliví! ja som to skusal uz 100 krat a nejde to...

anonymous07.08.2009 - 14:48 Trvalý odkaz

Peter: Aku mas verziu softu ?

anonymous07.08.2009 - 14:50 Trvalý odkaz

Peter: No keby som mal trosku casu aj by som sa s tym pohral ale skus najprv new verziu softwaru a az potom si daj tuto srandicku mozno to pojde ale zalezi aky je to subor co tam chces dat. Mozno je to daka .... a telefon si to chrani proti zapisu

anonymous07.08.2009 - 14:52 Trvalý odkaz

skypepo: a mam este jeden problem nejde mi organizer napr. ked chcem si dat budik tak mi zamrzne mobil a nezostava mi nic ine len vybrat baterku zmobilu...mam ho dat do opravi alebo dat si novy soft cez tu stranku?

anonymous07.08.2009 - 14:58 Trvalý odkaz

Peter: Najprv skus new soft malo by to byt na 99 % tym ale baterku nikdy nevytahuj len tak mozes si dofajcit fon

anonymous07.08.2009 - 14:59 Trvalý odkaz

Peter: A ked mas na ploche ikonku hodiniek a cez nu nastavis budik nezamrzne?

anonymous07.08.2009 - 15:01 Trvalý odkaz

skypepo: no a aka je NEW verzia ja mam KP500AT_V10c

anonymous07.08.2009 - 15:07 Trvalý odkaz

Fiko_666: ake veci mas namysli ?

anonymous07.08.2009 - 15:07 Trvalý odkaz

Peter: Ked si precitas trosku vizsie prispevky tak to zistis. Ale jednoznacne si daj 10C verziu prec. Je dost problemova a nepodporuje ani viac formatov zobrazovania. Mozno si sa stretol s tmym ze ti pri prezerani niektorych formatov telefon napise. Nepodporovany subor. V_10 G alebo N uz idu dobre.

anonymous07.08.2009 - 15:09 Trvalý odkaz

Peter: Ak mas vo fone net tak mam dake dobre aplikacie

anonymous07.08.2009 - 15:10 Trvalý odkaz

Peter: A inac ta v 10C je dost pomalsia. Hlavne pri pri upgrade sa drz pokinmy ktore su na stranke je tam postup do detailu

anonymous07.08.2009 - 15:15 Trvalý odkaz

skypepo: ok diky za radu skusim to potom dam vediet:D

anonymous07.08.2009 - 15:17 Trvalý odkaz

Peter: Malo by to pomoct potom napis mozno to pomoze aj inym

anonymous07.08.2009 - 15:26 Trvalý odkaz

Peter: Hop sorry jeden prispevok mal ist tebe ale sok sa sekol v nicku no uz teraz si to najdes komu to bolo adresovane :D myslel som srandicky napr. Skype icq, snaptu, googlemaps . . .

anonymous07.08.2009 - 16:31 Trvalý odkaz

jancek: [Peter] idem podla navodu, no ten aktualizacny program mi vypisal, ze mam aktualnu verziu SW, nemusim upgradovat, pritom mam V10c... Co sa tyka tych srandiciek, ako Skype, icq, snaptu, Google maps, kde ich mozem stiahnut? Dik za trpezlivost..

anonymous07.08.2009 - 16:39 Trvalý odkaz

Peter: no nieco si asi zle spravil musi to ist a mas stary soft skus to znovu ! ked to budes mat ok tak potom poslem dake veci :)

anonymous07.08.2009 - 16:53 Trvalý odkaz

Peter: Skype - najdes na oficialnej stranke skypu daj si stiahnut na telefony a N95 ! plne funguje

Jimm aplikacia ta je slaba miesto toho mam nieco lepsie

do googlu na fone si daj qip do mobilu a stiahni je to viac prepracovane jak icq 6 verzia na pc plne animovane smile aj pri chate anti spam a velmi vela nastaveni velmi dobra hracka

google maps si stiahnes aj cez fon je to mobilna stranka googlu a verzia 2.3.2

a velmi dobra vec je snaptu stiahnes to na stranke gallery.mobile9.com tam najdes toho velmi vela games aplikations ringtones, wallpapers . . . . len to zabere vela casu denno denne tam pribudaju nove veci :)

anonymous07.08.2009 - 16:54 Trvalý odkaz

Peter: Co sa tyka snaptu ked to budes mat vo fone ako prve sprav upgrade aplikacie a mas to na cely obraz a plne dotykove presne jak QIP :)

anonymous07.08.2009 - 19:26 Trvalý odkaz

Peter: No takto ti asi moc nepomozem keby som to mal tu tak to mas za chvilu hotove ale ak si nevies poradit radsej sa obrat na niekoho skusenejsieho

anonymous07.08.2009 - 19:47 Trvalý odkaz

Nora: No hadam hej.Este musim vyckat na kabel k PC,neako mi to nepribalili. Dik

anonymous07.08.2009 - 19:50 Trvalý odkaz

Peter: Niet zac zabudli pribalit? No fajne potom to skus podla toho postupu a zavada by sa uz nemala prejavovat potom daj vediet.

anonymous07.08.2009 - 20:09 Trvalý odkaz

jancek: Peter, a nemohol by si napisat nejaky krok za krokom navod na upgrade firmware? Lebo na tej stranke, co si tu dal link, to je tak matuco napisane, neviem co prve spravit a pod.. aspon skratkovito, budem vdacny.. v obchode si podla mna za to vypytaju 20 eur.

anonymous07.08.2009 - 20:29 Trvalý odkaz

Peter: Myslim ze toto by malo pomoct :D

anonymous07.08.2009 - 20:31 Trvalý odkaz

Peter: Hlavne si vsetky zalohuj a vyber kartu !!! a to iste aj telefonne kontakty myslim ze by nepotesilo vsetko odfajcit :D

anonymous07.08.2009 - 20:33 Trvalý odkaz

Peter: zalohu sprav na pametovu kartu priamo cez telefon
    menu , kontakty, nastavenia, a zalohovat kontakty a potom sa pozri do zlozky ine ci to mas na karte nie v mobile a potom ked si to das zase do fonu tak toto si v mobile rozbalis a vybavene cista a rychla praca

anonymous07.08.2009 - 22:03 Trvalý odkaz

skypepo: no nieco sa tu robi Aktulizacia telefonu ci co ma to tak byt?

anonymous07.08.2009 - 22:14 Trvalý odkaz

skypepo: no neviem snazim sa tam nahodit ten soft. no a nieco tu natahuje a stale nieco upozornuje aby som nemal nic v mobile inak to stratim aby som netelefonoval...napisane je Aktualizacia softwaru