- Späť na článok
- 120 príspevkov
LG Optimus L9 II (D605)
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
wiker 23.09.2013 - 14:02
keby mal vecsiu pamet pre aplikacie tak by bol fajn, aspon 16GB ale vzdy lepsie 8GB (realne mozno tak 4 - 5giga) ako 4GB (realne 2Giga) ako ma LG L9, ktory mam teraz, ale asi aj tak do neho nepojdem a radsej nieco lepsie.
Liverpoolcan29.01.2014 - 12:38 Trvalý odkaz
Zdravím, mohli by ste mi prosím poradiť? Rozhodujem sa medzi L9 II a Xperia SP, ktorý je lepší?.. Prípadne aj inú alternatívu :)
mental.disease29.01.2014 - 13:35 Trvalý odkaz
Neurobíš chybu ani s jedným.
L9 II je o fus menší a lahší. Má väčší aj kvalitnejší displej. Foťáky sú priemerné u oboch, LG má lepšiu prednú (aj video). + ešte infraport.
Xperia SP má navyše LTE, výkonnejší čipset (CPU aj GPU). Silnejšiu batériu.
janesbond129.01.2014 - 14:00 Trvalý odkaz
Ja by som siel do sony
Reno29.01.2014 - 18:45 Trvalý odkaz
SP jednoznačne ... tiež som sa takto rozhodoval a fakt neľutujem :) ...
Richard30.01.2014 - 00:01 Trvalý odkaz
mental to vystihol najlepsie, zalezi len od teba co je pre teba dolezitejsie..
Štefan14.02.2014 - 13:13 Trvalý odkaz
Zdravím.Je možné navigáciu inštalovať na SD kartu,alebo je to možné len do pamäte telefónu?
vďaka
Wayne14.02.2014 - 16:06 Trvalý odkaz
aplikacia je v pamati, mapy na karte.
sorcerer16.02.2014 - 12:55 Trvalý odkaz
zdravim,
ma tento telefon odolne sklicko Gorilla Glass? niekde sa neuvadza, niekde sa uvadza ze ma Gorilla Glass 2. ako je to v skutocnosti?
Richard16.02.2014 - 15:59 Trvalý odkaz
Podla vsetkeho by mal mat GG2
fiatraider18.02.2014 - 09:02 Trvalý odkaz
Neviem ako môžte porovnávať L9 II s Xperiou SP, keď tá je takmer o polovicu drahšia. A už len preto by som radšej bral L9 II, tiež kvôli lepšiemu displeju a senzorovým tlačidlám.
Richard08.03.2014 - 13:31 Trvalý odkaz
Da sa kupit aj lacnejsie ale niektore shopy tu cenu maju fakt vysoko. A to este SP ma horsi displej a nejake ine veci. Ale ten rozdiel vo vykone nie je nijak vyrazny a urcite sa neoplati doplacat na to. Ma ale LTE takze to moze byt pre niekoho vyhoda.
Luky15.06.2014 - 13:39 Trvalý odkaz
uvažujem nad kúpou tohto telefonu a prestigio 5044 chcem sa poradiť čo je výkonnejšie a či sa viac oplatí kúpiť prestigio alebo LG.
Wayne15.06.2014 - 16:52 Trvalý odkaz
LG. Kvoli podpore na strane XDA, paradnemu displeju a rychlosti.
ondrakomous15.06.2014 - 17:23 Trvalý odkaz
poslouchej wayna a maminku, ahahahahah
Luky15.06.2014 - 17:52 Trvalý odkaz
ďakujem za odpoveď
Luky15.06.2014 - 17:57 Trvalý odkaz
Ale nieje na tom výkonovo lepšie prestigio ??
ondrakomous15.06.2014 - 19:54 Trvalý odkaz
polozim ti taky otazku, vyplati se kupovat telefon, kterej ma lepsi vykon a ve vsem ostatnim je horsi? L9 2 je super telefon, vymaz prestigio z hlavy. v ty cenovy hladine, kde vybiras ty kraluje xiaomi-cervena rejze. misto toho LG kup xiaomi, krabicka z recyklovanyho papiru hraje jasne pro xiaomi. u xioami redmi 1s, tam se bavime o vykonu.
Luky15.06.2014 - 20:42 Trvalý odkaz
OK ďakujem za radu.
lolinkoooooo23.06.2015 - 18:38 Trvalý odkaz
Ahojte chcel by som sa Vás popýtať ako vám slúži batéria keď ho nabíjate tak za koľko sa vám nabije ? Na mojom to bolo tak približne tie 2 hodky ale raz, keď som mobil nabíjal cez power bank mi ukazovalo že ho na 100% nabije tak za 3:40 približne čo mi je akože jasné lebo cez to sa to pomalšie nabíja ale teraz keď ho už normálne dám nabíjať do zástrčky tak mi to nabíja tak isto ako pri power bank nechápem prečo ... píše mi že za 3:40 a inakšie nabíjal tak za tie 2 hodky.
Neviete niekto poradiť lebo fakt ma to už štve