Mobil okolo 100-110€
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

adrian 10.03.2015 - 20:17
Vyber telefonu
adrian10.03.2015 - 20:17 Trvalý odkaz
Ahoj, Chystám sa kupovať nový telefón kedže moj stary už má uctihodne 3 roky. Chcel by som poradiť ktorý z týchto by ste si vzali vy, poprípade ak je niečo lepšie o čom som sa nedozvedel sem s tým. cenový strop je okolo 110€.
https://www.alza.sk/prestigio-multiphone-5517-duo-cierny-d2260515.htm#p…
http://www.fony.sk/clanky/9578-prestigio-multiphone-grace-x3
http://mobilne-telefony.heureka.sk/prestigio-multiphone-5453-duo/specif…
http://mobilne-telefony.heureka.sk/lenovo-a328/specifikace/#section
http://www.fony.sk/clanky/8674-lg-l65-d280n
Vďaka za pomoc.
Wayne10.03.2015 - 20:37 Trvalý odkaz
Za stovku by som android nebral - bez urazky. Zaujimavy model je honor 3C alebo asus zenfone 5. Za tu cenu ale radsej Lumiu 535 alebo 640. Urcite maju s prichodom Windows 10 slubnejsiu perspektivu ako Androidy...
adrian10.03.2015 - 21:29 Trvalý odkaz
možu to byť šunky :D preto sa pýtam či nieje niečo lepšie
vďaka za názory, asus pegasus sa mi celkom pozdáva hoci čo som sa dočítal zatial je dostupný len v číne ale nejaky ten mesiac - dva sa počkat určite dá
Nightmare10.03.2015 - 22:06 Trvalý odkaz
Takto tazko Ti povedat napis co by ten mobil mal mat no Honor 3C neni zly ale tu stoji 137€
Peto10.03.2015 - 22:51 Trvalý odkaz
Mne sa stále páči Op3n Dott. Hlavne to, že sa to predáva v Tescu, teda neviem či vôbec ešte....
janesbond111.03.2015 - 00:04 Trvalý odkaz
Keď už android, tak kus priplatiť a zobrať napr. G2 mini (141€) funguje až prekvapivo svižne na mobil s androidom a za tú cenu...
ondrakomous11.03.2015 - 00:24 Trvalý odkaz
Honor 3c
adrian18.03.2015 - 22:28 Trvalý odkaz
čo toto ? http://www.gsmarena.com/celkon_q500_millennium_ultra-6591.php
je to dostupné aj na ebayi
Michal18.03.2015 - 23:31 Trvalý odkaz
Bud si navýš rozpočet o minimalne dalšiu stovku alebo sa na android uplne vykašli a chod napr do lumie 535. Inak to nemá zmysel si kupovat nejaký lacný androidový črep. Prestigio je odpad, šrot, proste smetiskové harampádi. Za stovku dobrý mobil nekupiš, ani za 150e.
Michal19.03.2015 - 01:34 Trvalý odkaz
V tvojom pripade by som radsej zvolil teda starší, hoc aj 2 roky stary model, ktorý mal kedysi štartovačku cez 200e-250e ale stale sa predava, i ked stale si budeš muset navýšit rozpočet aspon o 30-40e. Tak by sa ti nemusel dostat do ruk šuviks, ktorý bol vyrobený ako lacak nizkej triedy ale aspon kvalitnejši pristor kedysi strednej triedy. Problemom však pri starších modeloch je podpora od výrobcu, po všetkých smeroch. Velke značky však držia podporu aj nahradne diely pomerne dlho. Asi si budem spytovat svedomie za svoju odpoved, lebo ja by som si take pristroje nikdy nekupil ale skus sa pozret po Samsung Galaxy S3mini (začina na 115e) alebo Samsung galaxy S3neo (začína na 161e) alebo novší Xperia E3 (začina na 125)a tam sa podpory nemusíš ešte dost dlho obavat.Alebo..si proste otvor bazoš a kup odtial nejaký mierne ojazdený telefon, stale v záruke a tak za kilečko možeš kupit dvoj-kilečkový telefon.
ondrakomous19.03.2015 - 10:14 Trvalý odkaz
to sou teda rady, videl si nekdy ty asusy? to je nebe a dudy oproti honoru, radis tady podle tabulek, drzel si nekdy ty telefony v ruce, videl si je na zivo. myslis si, ze je lepsi telefon jak honor 3c v lowendech, ne neni. u nas v MP prodaji 5ks honoru 3c denne! vsichni kupujou v lowendech jenom tenhle mobil, vis proc? protoze je nejlepsi.u vas je to top 33, u nas je to top 13! kdyz porovnam heureku sk a heureku cz, tak jste na Slovensku 100let za opicema. xiaomi na slovensko jeste nedorazilo, to znas snad jenom Wayne a ten Motokovboj, jmeno jsem zapomnel. celkem skoda, ze ignorujete top vyrobce jakym je xiaomi, tomu stesticku se musi jit trosku naproti.
mental.disease19.03.2015 - 11:23 Trvalý odkaz
Hehe, my máme Lenovo P70 na 12. mieste - najvyššie bolo dokonca TRETIE! U Vás je 24.
Holt my aj keď na to nemáme, utrácame za fony viac. Vy ste takí šetrílci, že Ondra ;-)
Michal19.03.2015 - 11:35 Trvalý odkaz
Ondro,zase si hulil bobkovy list...ze ja proste sem.tam nemam co robit a tie tvoje prispevky si precitam..potom toho len lutujem..lebo na to sa neda neodpisat. Ano na slovensku sme 100r za opicami vo vybere mobilnych telefonov,inak by som suhlasil ze mozno aj 200. Ale davat argumenty,ze stesticku sa musi ist naproti..a u nas sa top znacka ako Xiaomi nepredava,tak ty si nacisto postihnuty. Zapadna europa a USA tieto cinske lacaky,smejdy ani nepozna,nevedia,ze existuju. Kupuju to len domaci chudobni cinanci, indovia, indonezania,bangladesania. 2miliardy sikmookych ciganov zijucich v slumoch vo vlastnych srackach,lebo viac penazi na normalny mobil nemaju. Preto ma huawei,lenovo,xiaomi taky podiel na celosvetovom trhu. Ale na trhu europsom ci americkom tieto pseudoznacky dohromady nemaju ani jedno percento. A ty to budes opisovat ako top znacku? Cinsky lacak,nejaky skladackovy telefon z tovarne detmi skladanymi na objednavku? Nejaka znacka co s telefonami nema skusenost ani 3roky. Urcite su skusenejsi a vynaliezavejsi ako vsetci vyvojarski inzinieri v Samsungu,Appli ci v Sony. Isteze,Xiaomi bol najhorsi telefon co som kedy mal. Xiaomi Mi2 ci ako sa to volalo,odsral som ho na bazos po dvoch mesiacoch trapenia a siel som do ineho 4,3 palca s 2gb ram, Z1compact. A ako Z1c je 80 zo 100, tak Mi2 bolo tak prinajvacsom 14 zo 100. Ale my sme za opicami rovnako tak cela zapadna europa a USA,sme za opisami lebo nekupujeme lacne cinske skladackove smejdy,ktorych prioritnym urcenim nie je ani rozvojova..ale doslova chudobna klientela. Lacne telefony pre chudobnu spolocnost. Nikde inde cinanci telefon nevedia predat len v azii a aj to ich rusi,japonci a korejci nekupuju. Ani len v Rusku sa Cina nepredava,lebo Rus nech to je uplny chudak,radsej bude holy chodit ako by mal mat nieco vyrobene v Cine. Luxusna znacka...xiaomi..uplne to uz z toho nazvu vyplyva. Ako botasky za 150korun na jarmoku od sikmookeho. Panasonix, adodos, nyke, sandic, sendo.
mental.disease19.03.2015 - 12:00 Trvalý odkaz
Ty si to zas náramne otočil :-D
V Rusku sa čínskym mobilom darí viac než dobre. Po čínskom trhu (a okolí) ich nasadzujú práve do Ruska..
A porovnávať Xiaomi s kópiami tenisiek je minimálne nemiestne.
Wayne19.03.2015 - 12:16 Trvalý odkaz
:D Mi2 bol vyborny telefon a uzil som si s nim kopec srandy. Fotil vyborne close-up snimky a az na to ze bol trosku nemotorny mu nebolo co vytknut :) Prezil dokonca pad z 1.5m "celom" na dlazku, tak ze sa rozpadol na kryt baterku a displej. Nic sa mu nestalo, som ho poskladal a fungoval dalej. Mal drobulinke odreniny viditelne lupou ale inac vydrzal. Predal som ho lebo ma zlakali velke pádla, trochu to vsak lutujem, u mna mal tak 95/100, hoci nebol dokonaly ale pre nas geekov co sa len hraju a chatuju na FB a furt nieco steluju a instaluju bol super. A ja neviem, paci sa mi ze mam z celeho poschodia v zavode stale pomerne unikatne mobily :D Iba o poschodie nizsie sedi jeden co ma Nubiu Z7 mini a chcel by novu Z9, a hore sedi jeden co ma nejaky Jiayu (asi S3 .. ale nie som si isty ci je uz dostupny, ale asi ano). A vsetci sme spokojni aj s cinanmi. Len ich nesmieme zaniest servisovat k Misovi lebo ho vystrie co za drek sme mu tam doniesli, a ja nechcem byt zodpovedny za jeho zhorseny psychicky stav.
Michal19.03.2015 - 12:43 Trvalý odkaz
Tomu ver,ze som z tych cinancov dost nervozny,hlavne ked na nich nieco furt nejde a ludia dookola argumentuju: " vsak ale na mojom predoslom samsungu mi to slo" Tyzden mi trvalo kym som na tom xiaomi nastavil mobilny internet,podla dvoch navodov a v porovnani s nastaveniami z ineho necinskeho mobilu,lebo tie dristy,polovicny preklad ako cez starucky pc translator,to bol pokus omyl. Sharovanie s telkou samsung nula bodov,pripojenie k autu nula bodov,sparovanie so smartwatch,opat nula bodov. Niektore aplikacie ci hry,ktore mali antihack mi nesli. Naladovy telefon zijuci vo vlastnom svete ktory sa nedal zrovnavat s tabulkovymi papoerovymi hodnotami. Nevraviac o tom,ze MiUi bola fakt narocna a mobil mal s nou problemy a dokazal som ho dostat bez problemov do uzkych,vydrz baterie,na to sa nedalo spolahnut,vysoka spotreba pri necinnosti telefonu,den ten mobil nedal ani vo sne. Nie vzdy som mal averziu na cinu,vobec praveze. Isteho casu som skusal ZTEčka a klinec do rakvy zabilo prave Xiaomi,ktore ma maximalne sklamalo a jasne mi ukazalo,ze nieje vsetko zlato co sa blisti a je hlupe vyberat mobil podla papierovych parametrov ci teoretickemu pomeru cena-vykon. Cina to je macka vo vreci,ktora papierovo nieco ma ale to nieco nemusi dostatocne fungovat alebo fungovat spravne a veru mne sa kompromisy fakt nechce riesit,rovnako ako pofidernu kompatibilitu.
Wayne19.03.2015 - 13:37 Trvalý odkaz
Vidis. Keby si si zvolil multilang EU ROM, mal by si ju v 99.99% SK preklade, len temy su trochu rozsypaneho caju.
MIUI ponuka vysoku customizaciu - ale to je uz na dalsie vlakno o ROMke :) mne drzal 3.5-4h screen time v pohode s 3Ah bateriou 5-6h screen time (ale dost som sa na naom hraval kadeco...).
Dobre, dost nejdem Ta prehovarat, ja mam s MIUI pozitivnu skusenost, a kym neskoncil vyvoj v5 pre Nexus, pestoval som si ju dlho dlho ako daily driver, od prvej bety az po finalny release myslim ze v decembri :)
Ale to len tak na okraj, sorry za offtopic.
ondrakomous19.03.2015 - 14:05 Trvalý odkaz
to je snad poprve, co nekdo nevedel najit nastaveni v MIUI. michal sorry. xiaomi, ale miui je jedna z nejlepsich a nejjednodussich nadstaveb vubec, podivej se, kolik je toho spustenyho v kitkatu u sony a kolik je toho pustenyho v miui. ta romka je cista jak vino, treba sony soft to je neco silenyho, co vsechno mas spustenyho sony useless ficurky, do toho slozka baidu, nikdo nevi, proc tam tam slozka je a ona tam porad je, i kdyz jim psali lidi, co to je za podezrelou slozku, nic vubec to neopravili zadnym updatem. sony maji dobre optimalizovany android, ale co vsechno je pusteny na jejich softu na pozadi, to mi hlava nebere, kdyz to porovnam s cyanogenem 12 na xperii M, kde bezi android 5, kterej je uplne cistej, ty vogo, jak rikam nebe a dudy.
Michal19.03.2015 - 14:24 Trvalý odkaz
Neviem ako iní vyrobcovia, mal som možnost to odskušat ale nespravil som tomu tak. takže fakt neviem pre porovnanie s inými romkami a inými verziami androidu. Ale v Xperia UI je určite minimalne od 4.3 androidu možnost aplikaciu vypnut. V nastaveniach - aplikacie máš pristup ku všetkým aj systemovým aplikaciam, zhruba k 230tim procesom, čo telefon má ako nový. Vypnutím aplikacie ju takzvane zmrazis, odstrania sa všetky dáta, zmizne ikona, uvedie sa do tovarenského nastavenia a zostane v absolutnej nečinnosti, akoby si tu aplikaciu uplne odinštaloval. Ak sa ti v xperia rom vela veci nepači a vela veci považuješ za useles, kludne možeš aj trištvrte z nich proste vypnut, zmrazit a tak žiadnu pracu a proces nevykonavaju a nezapnu sa sami od seba ani po reštartne Mt ani po jeho aktualizovaní.
ondrakomous19.03.2015 - 14:51 Trvalý odkaz
sak ja netvrdim, ze vydrz baterky je spatna, nebo ze je system od sony spatne optimalizovany, jenom mi vadi, kdyz tam jsou spusteny aplikace, ktery jsou na pozadi, sice necinny, ale jsou tam. uz sem ti to XZ prehral, za chvilku uploadnu fotky.
Nightmare20.03.2015 - 22:41 Trvalý odkaz
:D
adrian22.03.2015 - 12:08 Trvalý odkaz
jj diky za help, pockam este mesiac na ten Asus Pegasus, ak do vtedy nebude dostupny vezmem Honor 3c
ondrakomous23.03.2015 - 17:41 Trvalý odkaz
ani cekat nemusis, bilej konicek nema proti honoru 3c zadnou sanci. schvalne si ho bez vyzkouset, je perfektni. jeste je dobrej ten Huawei Ascend G620s, ten ma lepsi chipset. lepsi konektivitu, to je snad jedina slabina honoru 3c. pokud ti nevadi velky a tezky mobil, tak si kup z chiny Xiaomi Redmi Note LTE, nebo kup primo na slovensku, vyplati se priplatit, je to skvelej mobil, mel jsem ho. nebo jeste xiaomi 1s vychazi asi za 110euro.http://www.ibuygou.com/categories/?lid=475&sid=0&pl=1&ks=2&minpc=101&ma…
ondrakomous23.03.2015 - 18:48 Trvalý odkaz
tak se podivej, jak byl hodnoceny mobil xiaomi 1s na gsmarene, byl hodnoceny jako jeden z nejlepsich midrage spolu s moto g. uz sem ti to rikal, ze porovnavat mobily podle antutu je zavadejici. ten chipset, kterej je pouzitej v 1s je jeden z nejlepsich za lonsky rok. neni to jenom o tabulkovym vykonu, je to o konektivite, grafickym vykonu, spotrebe, rychlosti fixu gps. xiaomi 1s byl nejlepe hodnoceny midrage vubec, hned po moto g, podle zahranicnich servru i tech nasich. asus, ta firma je v plenkach, akorat ty to porad nechapes. myslis si, jako ze xiaomi 1s je nejaky drek,bez si dat studenou sprchu. at vychladnes. tady na fony.sk byl G620s hodnoceny jako jeden z nejlepsich, co se tyka stredni tridy, ten chipset je 64bitovej, to je uplne jinej salek kavy. uprimne tobe se ten asus libi? podivej se jak to ma velky spodni ramecek. ty asusy jsem mel moznost zkouset, xiaomi je uplne jinde zpracovanim, i ten honor 3c je daleko hur zpracovany jak xiaomi 1s, tam jsou pouzity fakt tvrdy kvalitni plasty, kdyz to drzis v ruce, tak poznas hned rozdil, protoze mas pocit, ze drzis neco solidniho, pevnyho. jako to xiaomi 1s radim mezi top 3 midrage androidy, moto g-2gen., honor 3c a xiaomi 1s, tyhle tri mobily jsou trosku nikde jinde jak konkurence, ani s jednim neudelas chybu. ale ze by nejaky novy asus byl lepsi, nebo vykonnejsi jak tyhle tri, tak o tom silne pochybuju. vis proc se HTC neprodavaji, protoze maji velky ramecky, asus to stejny, dneska nejsou velky ramecky v mode, podivej se jaky uzky ramecky maji xiaomi, honor, ten tvuj asus pegasus vypada jak HTC desire 300.dneska ty decka chcou moderni pekny telefony, nez se asus dostane na ramecek v tloustce xiaomi, huawei, tak ja budu davno v duchodu, oni nedelaji mobily 5let, aby to umeli udelat. to stejny tady porad kopirujes sony E4g, jako vykon super, ale jak ten telefon vypada v realu, to je katastrofa.
Michal23.03.2015 - 21:19 Trvalý odkaz
Som rád, že aspon pre tentokrat v tomto spame plného rozporu neučinkujem.
ondrakomous23.03.2015 - 22:44 Trvalý odkaz
Miso, tak ty k tomu nemas co rict, protoze si na strankach cinskych eshopu nikdy nebyl. bejt vama dvema, tak pisu porad dokola, ze je nejlepsi samsung, richardovi pak samsung zaplati 2 mista navic na veletrh, vy dva byste to potrebovali jak sul jackyl and hyde, jeden proliza cinsky eshopy a druhej sony vlastenec. Ty vogo vy se tak krasne doplnujete, jeden porad basni o cinskych eshopech a ten druhy to nenavidi. takovy lidi by meli prave jezdit na veletrhy, aby videli rozdily mezi jednotlivy vyrobci, kdy treba joza z xperie kazdorocne popiji obyc vodu, zatim co kolega ze samsungmanie se poliva drahym sampusem, hele lidi a takhle to cely zacina, chce to trosku ten mobilni svet poznat. dozrat do toho zivota, mobily jsou jen hracky pro maly deti.
Michal23.03.2015 - 23:15 Trvalý odkaz
Nebol to je pravda, ich klikyhaky lustit neviem,a po urcitej opakovanej pouzivatelskej skusenosti ma uz ani nehne sa o Cinu zaujimat,staci,ze ju sem tam vidim pri opravach. Vacsina tecnikov nema rado najviac znacku,ktoru opravuje,je to deformacia z prace,kedze vidim furt a len pokazene Sonycka, takze by si sa cudoval ako trepes tym sony vlastencom. Defacto od zaciatku existencie samotneho Sony ma oslovilo a ocarilo a zaroven sa minimalne kazilo mozno..5 mobilov. Xperia V, Z2, Z3, Z1c a Z3c. Ostatne vobec nemuseli vyrabat. Z tohto pohladu mi je sympatickejsia Nokia,HTC, Samsung LG aj Huawei. Avsak tie telefony ja primarne neopravujem,takze nemam vytvorenu averziu z tej spominanej profesnej deformacie. Inak by mi tak sympaticke neboli,minimalne Samsung,ktoreho najmenej kazovy telefon je kazovejsi ako najviac kazove nokie ci sonycka. To ny skor kolegovia mohli pisat.
ondrakomous24.03.2015 - 09:44 Trvalý odkaz
z 5 prodanych xperii 5 pokazenych, 100% bilance.
adrian03.05.2015 - 22:44 Trvalý odkaz
Kúpil som si honor 3c a je to fasa mobil. Neskutočná spokojnosť. (ten pegasus ešte ani doteraz nevyšiel). Určite by som ho odporučil každému kto chce lacnejší mobil s dobrou výbavou. Každopádne vďaka za vaše názory, ten h8 nad tým nebol potrebný :D
Michal04.05.2015 - 00:25 Trvalý odkaz
V takejto cenovke sa nehlada mobil..ale šrot,takze si si vybral presne.
Wayne04.05.2015 - 00:56 Trvalý odkaz
Lenka, pls ban. Minimalne tomuto nado mnou.
Peto04.05.2015 - 16:33 Trvalý odkaz
Pripájam sa aj ja so svojou prosbou...
adrian04.05.2015 - 17:38 Trvalý odkaz
wtf? "Mišo" prezože som si nevybral fon podľa tvojho gusta tak tvoje ego explodovalo a potrebuješ si ho tu ukludnit ? calm down, ako som si teraz to forum prezeral tak maš všade negativne prispevky tak niečo so sebou rob kamarát, btw s tym šrotom som nad mieru spokojný a bude mi stačit aspon dalšie dva roky. Hold nie každý si kupuje každý rok novy fon momentalne za 800+. Ja som s radou Stanleyho spokojný a pomohol mi určite viac ako poniektorý ktorý si prišli riešit komplexy. Lock pls.
ondrakomous04.05.2015 - 17:55 Trvalý odkaz
kasli na nej, vybral si perfektni mobil honor 3c je jeden z nejlepsich v tyhle cene.
Michal04.05.2015 - 20:03 Trvalý odkaz
Vybral si si lacak,proste suviks,za 100euro niesu telefony,to je jedno aka to je znacka. Proti chujaweju nic osobne nemam ale v tejto cenovej kategorii je to tak ako som pisal,šrot,lacak,brutalne zastaraly nevykonny chipset,zastarale diely,to su take pristroje,ktore vznikaju ked znacka vypratava sklady. Nic osobne a ani nic s egom to nema spolocne. Pytal si sa dostal si odpoved,ja netvrdim,ze si si za tie peniaze vybral zle. Mozno si si v cenovke 100e vybral to najlepsie co trh ponukal ale to nic nemeni na tom,ze v dnesnej dobe,dnesnej spotrebnej elekyronike je mobil za 100e srot co sa na telefon len podoba.
Michal05.05.2015 - 10:48 Trvalý odkaz
Bavi sa s Tebou niekto? Ja viem,ze ta biju dievcata v skolke a vcera si nestihol pokemenov lebo u Vas v osade nesla elektrina ale ja neviem na koho a preco mas stale tendenciu reagovat ked sa Ta nikto nic nepyta. NIKTO sa ta nic nepyta,NIKOHO nezaujimaju Tvoje kecy a KAZDEMU si tu na smiech.Stanley akoze,ty si hlupak. Normalne fakt regulerne biele na ciernom velmi hlupy chlapec.
Peto05.05.2015 - 19:17 Trvalý odkaz
Chlapci, hlúpych ludí je tu viac. Tieto vaše vojny už trvajú moc dlho. Už ste mali aj návrhy na ban. Čo ešte potrebujete na to, aby tu bol POKOJ?!
ondrakomous05.05.2015 - 21:30 Trvalý odkaz
a rika to clovek s avatarem barta. jmenuj konkretne!
Peto05.05.2015 - 22:28 Trvalý odkaz
Na barta mam osobne dôvody. A trafená hus zagágala....
Michal06.05.2015 - 02:28 Trvalý odkaz
Bart je klasa:D Vsak aj som aj navrhol ban pre seba v pripade, že bude zabanovany ten šťanly , uvedomujem si, že diskusia bude čistejšia ale ich prispevky už čitat vobec nebudem, už na tom pracujem, takže sa vyprovokovat nenecham, s idiotmi sa neradmo hadat, potom si niekto nemusi všimnut rozdiel a tým padom niesom o nič menši idiot.
ondrakomous06.05.2015 - 07:57 Trvalý odkaz
opravdu konstruktivni debata jako vzdy, tvych tisic prispevku shrnu jednou vetou, "china shit sony best,"prej navrhl jsem ban sam sobe, pan je trosku masochista. ty prispevky druhych cist neumis, protoze si zabedneny, tohle je diskuzni mobilni forum, bez se vyfnukat k psychlogovi, jesti mas problem, debata neni o tom, kdo jaky je, jaky ses ty, rikam ti to porad diskutuj vecne, misto toho resis vzdycky sebe a lidi kolem. stanley je diskuter, ja sem diskuter, je to svaty pravo nas vsech vyjadrit vlastni nazor chovas se jak primitiv, jen urazis v diskuzich ostatni. myslis si, ze svet se otaci kolem tebe, akorat to nikoho nezajima, protoze tvoje ego prerostlo do obrich rozmeru. pod kazdy nesony mobil napises komentar, ze to je drek, lacina skladacka, atd. myslis si, ze si nejaky spasitel? kazdej ma pravo si mobil vybrat podle sebe, tady prijde cizi kluk, kterej chce poradit s mobilem a ty mu napises, ze china je na nic. ne kazdy ma stejny nazory jak ty, doporucuju naucit se v prvni rade diskutovat, takhle je to maximalne tvoje one man sony show. ses ubozak, kterej dostane pres drzku i argumentama s nulovou vypovedni hodnotou. tohle maji byt vecny, technicky diskuze, podivej se na mentala, ten vzdycky vytahne nejakou tabulku, my potrebujem technicky fakta, nejsme babky z trhu, nebo nejaci studaci. takze kdyz je tema 100-110e mobil, tak napisu mobil 100-110e, ktery si myslis, ze je nejlepsi, ale vis co udelas ty, 110e je malo koncim debatu, pod dalsich tricet komentaru napises china shit, znicena cela tema, ty si proste destruktivni jak krava. priklad, bez boxovat, uvidis,ze s tvoji hlavou-psychikou dostanes v prvnim kole takovy sady, ze na to nezapomenes do konce zivota. chces bejt nejlepsi, tak musis makat od rana do vecera, v mobilech je to stejne, chces rozumet telefonum, tak musis makat, ty zatim jenom zvanis bez argumentu.
nerd06.05.2015 - 11:31 Trvalý odkaz
neviem na co admini cakaju...
Michal06.05.2015 - 12:45 Trvalý odkaz
Napiste mu niekto iny prosim,ze jeho dristy nikto necita a uz vobec nie ja. Klamstva,vecne zmeny nazorov v kazdom prispevku iny nazor,len preto aby provokoval,len preto aby putal pozornost a mohol sa hadat a klasicky pepikovat. Vyryvat a konflikty vyvolavat a ja debo som tak dlho cital jeho kydy.
Wayne06.05.2015 - 14:17 Trvalý odkaz
Ondrovi? A za co? Ved ma pravdu...
Michal06.05.2015 - 15:06 Trvalý odkaz
HEj? kedy ma pravdu? V tejto diskusii alebo v nejakej inej z pred troch dni kedy tvrdil niečo uplne ine? V jednej diskusii na stanlyho nadava a pripisuje mu somnou podobnost a v druhej zase je so stanlym velky kamarat. V jednej velebí ako dobre kupil xperiu Z a ake robi pekne ftoky a v druhej aky je ten xperia šmejd. V jednej tvrdi ako trh ide dopredu a vo velkých mestach sa predavaju ine značky a cina je oblubene a a este toho dna v inej diskusii napiše ako ho čina nezaujima? V jednej pise ako samsung S6 je kopia ajfonu a ako pokazili všetko čo je dobre na samsungu a v druhej vravi že je to najlepši mobil na svete. V jednej je cely nateseny ako su plastove samsungy skvele lebo su plastove a v druhej ako je kovový samsung skvely že nie je plastovy a samozrejme si ho ide hned kupit ale este v ten den zmeni nazor že Samsung ide dolu vodou a do krachu a že ho čina valcuje abu na dalši den mohol tvrdit, že kvartalove vysledky su skreslene a že nie je pravda, že sa Samsung prepadava lebo ma taky mobil vyborny, ktorý bol pred dvoma dnami šmejdový, ktorý bude najpredavanejsím ale pred troma dnami bol predražený a nepredajny. A toto všetko sa stihne tomuto schizofrenikovi udiat v hlave behom jedneho týždna.V jednej diskusii napiše ako nejaky telefon je super skvley a ide si ho hned kupit, hned hned a o 2 dni neskor o stranu dalej v tej istej diskusii napise aky to je predražený šmejd..ANo kedy ma pravdu? KEdy si ten Pepik stal za nazorom aspon JEDEN DEN? Nerobi nic ine len provokuje, vyslovene vytvara konflikt a meni temy v diskusiach, zacina uplne odveci debatu len preto aby provokoval, proste ma komplexy menejcennosti a zrejme ho doma k slovu nepuštaju, tak si musi tu vyvovlavat furt nejaku debatu nejaky konflikt v ktorom sa potom vyžíva. Ty si Wayne tiež asi utrpel ranu na svoje Ego, ked som sa oprel do tvojeho nekonečneho mudrovania bez hladania jednoduchych rieseni, asi zrejme, tak zrazu Ti su aj Ondrove kecy dobre ked su mierene proti mne.
Ano a som konfliktny typ, som ked ma niekto principialne provokuje.A je pre mna pod uroven tu brechat ako pes čo nehryzie v nejakej internetovej diskusii, tak nemam problem tieto vody opustit pre vlastnu hrdost. Ovela radsej takým provokaterskym smradom rozbijam papule a lamem sanky. Ako mam v popise , bez pepika by to na slovenských forach ani nešlo, stači sa pozriet napr na hokej.sk a najma teraz v case MS, viac pepikov ako našich, a nikto nenapiše nič normalne, len vrtat a provokovat.
ondrakomous06.05.2015 - 15:28 Trvalý odkaz
kdybys mel hrdost, tak neutocis na slabsiho "obetniho beranka stenleyho", vidis, zase delas to stejny resis ostatni, stenley to, ja to...wayne to, vsichni sme se proti tobe spikli asi, ty pres to vlastni ego nejsi schopny priznat vlastni chybu, HLEDEJ CHYBY NEJDRIV U SEBE!!!! kopes kolem sebe jak maly decko, to co delas ty je cisty niceni, akorat ty si to nedokazes pripustit,ze ses normalni jednoduchej nicitel. ber to tak, ty lidi si s tim dali praci, aby vytvorili tenhle web a ty jim to proste nicis, u tebe neexistujou hranice, hadate se tady jak maly decka. navic si i vulgarne nadavate, vis jakej je tvuj cil, tvuj cil je usmirit se s nim, pak bude vsechno ok, bez zakazu. taky te nenavidim a toleruju te. udelej si vlastni stranky o sony mobilech, takovy jaky ma joza cmar, muzes tam publikovat svoje moudra 24 hodin denne, ver mi, ze nikdo na ty tvoje stranky neprijde, je strasne snadny nicit praci druhych lidi, ale umet vytvorit neco vlastniho to je umeni. ber to taky tak, ze na tyhle stranky nechodi jen tri lidi, delas spatnou reklamu, kdyz se projevujes negativne vudci luxusni chine A KOLEGUM, fakt to vypada desne, kdyz jsem prijde nekdo cizi a precte si, jak si tady nadavas se stenleym, vis kolik pridelavas prace treba Lence. uvedom si to konecne a zacni se podle toho chovat.
Michal06.05.2015 - 15:47 Trvalý odkaz
Ondro necitam.ta a nebudem. Nereaguj,myslim,ze som ti to napisal.uz 10krat.
Prosim admina fora fony.sk o zrusenie mojho konta,kedze dana moznost v uzivatelskom profile nieje musim o to poziadat takto.Verim,ze ostatni konkretne zainteresovani pokial maju aspon trosku sebareflexie ucinia pre prospech a cistotu diskusie rovnaky krok. Ospravedlnujem sa za vzniknute problemy. Poprosim i ostatnych nech sa ku mne nevyjadruju,proste ma len zruste. Problem je,ze sa necham lahko vyprovokovat. A nielen tu, 3krat zlomena zaprstna kost a rozmlazdena hanka o tom svedci najlepsie,jak furt niekoho mlatim do lebky. Som agresivny a radikalny vseobecne,takze odchodom diskusii prospejem.Na stranky fony.sk budem.chodit nadalej,kvoli informaciam. Diky. Povedzme,ze mudrejsi ustupi.
Wayne06.05.2015 - 17:05 Trvalý odkaz
Dobre tak Ondro reaguje trosku expresivne, ale z jeho prispevkov citit vtip a nadhlad, aj ked ho obcas poda, ako ho poda.
Haha do mna si sa neoprel, ja tieto "hadky" neberiem osobne, kludne viem ist s tebou na pivo a normalne pokecat, ja som na internete takmer 20 rokov, viem ako to chodi.. Kebyze sme sli na pivo vsetci, tak najskor ja s Ondrom pijeme pivo a diskutujeme o mobiloch, stenly by asi ticho skumal spicky svojich osuchanych topanok a ty by si nas mozno bil bejzbolkou po hlave za nase kacirske pochlebovacne reci na mobily ludi s pokozkou sfarbenou do farby slnka dodavaje v krabiciach so zrnkami ryze.
:)
Klud Michal, vnes do svojho zivota nadhlad, zmysel pre humor a poriadnu davku vtipu.
Inac, ked mudrejsi ustupi, hlupy vyhra. To Ti uz niekedy napadlo? :)
Peto06.05.2015 - 17:07 Trvalý odkaz
Ondro má teraz naozaj pravdu. Oceňujem tvoj krok, Mišo. Občas tvoje príspevky neboli len kecy...
mental.disease06.05.2015 - 17:29 Trvalý odkaz
S tou bezbrehov schizofréniou, má Mišo pravdu. Ondra sa tak dynamicky vyvíja, že to zaskočilo už nejedného diskutéra :-))