Motorola e1070
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Sten 16.03.2006 - 22:13
Tak tento umts vyklapaci fon by sa mal coskoro objavit v ponuke Orange-u (april) a je o nom aj recenzia na hlavnej stranke.. Dufam ze tu o nom este nie je zvlast tema, nenasiel som.. Je to vlastne podobny model ako v3x. ...A nejake info v dalsom poste...
UA: Nokia6630/1.0 (4.03.38) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
dannno06.05.2006 - 21:44 Trvalý odkaz
no neviem ci mesiac ale moja V500 cestovala z Namestova do Ba 300km a do tyzdna bola spet. tiez som mal problem s fw
MiG06.05.2006 - 22:00 Trvalý odkaz
no neviem ci mesiac ale moja V500 cestovala z Namestova do Ba 300km a do tyzdna bola spet. tiez som mal problem s fw
Aha, no ja sa pojdem opytat do OR, ci mi nedaju kontakt na motorolacky servis a ja by som tam sam vybehol a dohodol sa s nimi aby mi to spravili na pockanie bo ja si nemozem dovolit byt ani tyzden bez telefonu...
dannno06.05.2006 - 22:27 Trvalý odkaz
ak to chces na pockanie tak to bude aj s nejakym priplatkom
7wcsnurka06.05.2006 - 22:43 Trvalý odkaz
servis ti velmi nepomoze,zas ti tam daju ten or odpad,chce to org motka soft ;)
dannno06.05.2006 - 22:48 Trvalý odkaz
no ja neviem stoji to za stratu zaruky? este by som takeho pol roka pockal keby nahodov nieco odislo
7wcsnurka06.05.2006 - 22:53 Trvalý odkaz
aku zaruku? na ten bugovy or fw? ;)
danio06.05.2006 - 23:03 Trvalý odkaz
pocuj snurka,predpokladam,ze ty si soft prepalil sam doma ... ja totiz,tiez mam L7 a tu listu by som rad odstranil,ale zial vobec nevim ako a sam sa to neodvazim vyskusat... ono, zisla by sa pomoc a potom hlavne trpezlivost,bo mam prvu motorolu,s telefonom som nikdy nic take nerobil,takze som v tom uplny novacik....a tak sa pytam ci ty mas tu trpezlivost a ci by si mi nahodou nepomohol,bo ako vidim tak si v tom dost skuseny a vies ako nato,co je najlepsie a tak.....prosim prosim ...
MiG06.05.2006 - 23:31 Trvalý odkaz
ak to chces na pockanie tak to bude aj s nejakym priplatkom
Ale vsak to je stale v zaruke tak aky priplatok? Ale ked problem je prave v tom OR softe tak to akoze opat tam nahodia to iste iba aktualizovane chces povedat ????
danio06.05.2006 - 23:54 Trvalý odkaz
ale inak vy vo fony mate asi zle nastaveny cas,mate tam tusim o hodinu menej ako je v skutocnosti,bo ja som napisal predchadzajuci prispevok o 21:03 a je tam napisane ze o 20:03 :lol:
dannno06.05.2006 - 23:58 Trvalý odkaz
priplatok za to ze ti to spravia hned . ano hodia ti to tam z aktualizovane
d.07.05.2006 - 01:23 Trvalý odkaz
viem,ze by som nemal robit reklamu konkurencnemu webu,ale myslim,ze kto uz sa raz dostal sem,tak sa aj tak vzdy vrati,takze,tieto problemy ako mig mam aj ja a popisujem ich tu:
http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=269760#269760
to,ze ma vrati na zakladnu obrazovku je len jeden z problemov,takisto upravit kontakt niekedy nejde,robi to uz od zaciatku,zvacsa,ked restartujem telefon,tak sa to napravi.
chcem to dat reklamovat,ak tam daju ten isty soft a bude to robit aj nadalej a pojdem tam tri krat s tou istou reklamaciou,tak vieme co robit...
Mikullas07.05.2006 - 01:42 Trvalý odkaz
Pisal si tam ze nema automaticke prichadzanie vypisov...mam pocit ze to nema ziadna motorola standartne.
d.07.05.2006 - 02:20 Trvalý odkaz
no ved ja som tam pisal aj ze co ten telefon nema a malo by to byt dnes standartne vo vsetkych.
Quo07.05.2006 - 13:00 Trvalý odkaz
Chlopi,uz sa toho kopec popisalo,tak studujte. Uz davno neplati 3x ten isty problem ale 3x akykolvek problem ;)
UA: Nokia6280/2.0 (03.65) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
simumarek07.05.2006 - 13:42 Trvalý odkaz
priplatok za to ze ti to spravia hned . ano hodia ti to tam z aktualizovane
Pokial je telefon v zaruke a zoberies ho do servisu priamo ty a nie cez orange tak ti to urobia na pockanie bez akychkolvek priplatkov, takze zadarmo. Mam s tym osobne skusenosti a radsej to riesim takto ako keby som mal cakat kym orange telefon posle a donesie naspat. Prehratie fw trva max do hodinky takze je zbytocne cakat na to niekolko dni alebo tyzdnov. :)
MiG07.05.2006 - 14:57 Trvalý odkaz
to simumarek: a zarucny motorola servis pre OR je len v blave??
MiG07.05.2006 - 14:58 Trvalý odkaz
Chlopi,uz sa toho kopec popisalo,tak studujte. Uz davno neplati 3x ten isty problem ale 3x akykolvek problem ;)
Takze ak tam 3x zajdem, tak potom mozem ziadat vratenie penazi za telefon?
Quo07.05.2006 - 15:27 Trvalý odkaz
Musia ti 3x uznat reklamaciu. A mozes reklamovat 3x a vzdy inu vec. Reklamacia musi byt uznana. V pripade ze je mobil neopravitelny,mozu ti dat hned novy kus.
7wcsnurka07.05.2006 - 15:33 Trvalý odkaz
mig,mas tu nato temy,riesite tu stale tie iste veci dookola :roll:
MiG07.05.2006 - 15:39 Trvalý odkaz
mig,mas tu nato temy,riesite tu stale tie iste veci dookola :roll:
Prepac, ale tak tyka sa to tej motoroly e1070....bo ked tam je chybny softver tak potom ju budem moct reklamovat stale do nekonecna....ked tam budu nahadzovat ten isty softver.... :(
MiG09.05.2006 - 00:05 Trvalý odkaz
Mohol by mi niekto kto z vas tuto motorolu ma povedat co sa mu zobrazuje na displeyi ked je prepojena pomocou mini-usb kabla s pocitacom a ma zapaty program Mobile Phonetools v4.04 ??
V tom riadku ako ukazuje zelene palicky na signal su take 3 modre palicky stojace kolmo vedla seba. Ked ten telefon pripojim na mini usbecko tak mi ho hned zacne nabijat a tie tri modre palicky zostavaju nezmenene. Ale akonahle spustim uz spominany program tak sa tie tri modre palicky zmenia nasledne na dve modre polsipky (ci take daco) a v strede medzi tymito dvoma polsipkami je taky cierny predel. Aj ked tento program vypnem a telefon stale nechavam pripojeny na kably tak tento symbol tu stale ostava. Ale ked sa pripojim do OR worldu tak ikonka sa zmeni a az po ukonceni OR worldu sa to vsetko vrati spat do normalu cize do tych troch modrych paliciek kolmo stojacich pri sebe.
Vopred Vam dakujem za odpoved. Bo obavam sa, ze niekde pri tom pripojeni bude chyba ked mi to ukazuje hentaky symbol pretoze nikde v manualy od tejto motky som sa nic nedocital ze by to malo nieco ukazovat....a mam momentalne problem s OR ktory mi povedal ze za 4 dni som minul skoro cely kreditny pausal a pritom som z neho poslal len 20 SMS a prevolal volake 2 min. a to vsetko v sieti OR. Takze aby toto nahodou nebola ta chyba....
7wcsnurka09.05.2006 - 00:28 Trvalý odkaz
to moze byt dalsi bug OR fw :)
MiG09.05.2006 - 00:45 Trvalý odkaz
to moze byt dalsi bug OR fw :)
Boze tak co mam potom robit s tym fonom? Bo ak mi to uctuje dajaka vymyslene pripojenie a kvoli tomu mi to strhlo kredit tak potom neviem co spravim....bo na 905tke ma chcu vyviest na horu bez rebrika... :?:
7wcsnurka09.05.2006 - 00:49 Trvalý odkaz
neviem mig :?
v prvom rade by si mal poziadat o vypis od or a potom reklamovat fon aj zle nauctovanu fakturu..
simumarek09.05.2006 - 00:59 Trvalý odkaz
Daj si spravit vypis a podla neho zistis ci sa ti tam nieco objavuje co tam nema byt.
d.09.05.2006 - 11:01 Trvalý odkaz
MiG,chcem sa ta spytat:ked si nastavis na nejaku osobu z tel.zoznamu zvonenie-pre volanie,a ta osoba ti posle sms,tak sa ti ta sms indikuje zvukom aky mas nastaveny na sms v danom profile,alebo zvonenim,kt. mas na tu osobu nastavene(ked ti vola)???.mne(priatelke) totiz smska,kt. jej pride od osob,pre kt. ma pridelene zvlast zvonenie,zacne hrat melodiu ako keby ta osoba volala,dost to lezie na nervy,ked jej v kabelke zvoni ako keby jej niekto volal a pritom je to len smska...
MiG09.05.2006 - 11:42 Trvalý odkaz
Este som to neskusal, ale ked dam upravit nejaky konkretny kontakt tak tam mam iba ID zvonenia a tam si mozem vybrat nejaky konkretny ton zvonenia...takze predpokladam ze to zvonenie mi bude hrat aj na SMSku...na nejakom konkurencnom fore som to cital, ze to tak je...Ale vyskusam to a napisem Ti potom moju skusenost.
MiG09.05.2006 - 11:49 Trvalý odkaz
neviem mig :?
v prvom rade by si mal poziadat o vypis od or a potom reklamovat fon aj zle nauctovanu fakturu..
Pardon, ze znovu pisem sem daco. co by malo byt v druhej teme...ale na 905tke povedali ze ten vypis si budem muset sam zaplatit a ze nespravia mi ho teraz, ale az ked mi bude koncit fakturacne obdobie co pre mna znamena, ze musim este okolo 20 dni cakat....A mam skoro nulovy kredit tak neviem co mam teraz robit....
Quo09.05.2006 - 13:06 Trvalý odkaz
Ano. Je to tak pri vacsine motorol standardom ;)
Bajo09.05.2006 - 20:58 Trvalý odkaz
Poradte niejake stranky na hry a aplikacie. diki
UA: MOT-E1070/85.84.605 MIB/BER2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
*ach jaaaaj... co tak sa troch poobhliadat pred pridanim "duchaplneho" prispevku??? takch linkov a aj hier je tu plno, staci sa trochu poobzerat... ach ta slovac leniva :roll: :D - Ing. FijoK*
godfatherx22.05.2006 - 01:20 Trvalý odkaz
Cafte plz Mig alebo hocikto kdo ma tuto motorolu kolko sa vam tam zmesti sms??? mne prisla 12-ta a hlasi ze pamat sprav plna a nechce prijmat dalsie, akoby to ukladalo na sim kartu alebo co... ale v odoslanych spravach ich mozem mat kludne viac takze tie uz asi uklada do mobilu. Plz help uz na V500 som mal okolo 75 sprav vpohode dik za odpoved...
MiG22.05.2006 - 12:37 Trvalý odkaz
No tak to mas pri tych SMS fakt zvlastne....Prvy raz sa mi zaplnili SMS uz pri nejakych 20tich....potom som ich vsetky vymazal....Druhy raz sa mi zaplnili pri 90tich....potom som ich opat vsetky vymazal....Po treti raz sa mi tam zmestilo tusim ze 103 SMS presne. Ale co sa tyka SMS sprav som si myslel ze sa ich tam zmesti neobmedzene ked vsade bolo pisane ze pamat na SMS je zdielana....tak neviem ze ci tam robi chybu customizacia ale som si to ja nespravne vysvetlil....Ale uz aj podla toho ako to bolo u mna s tymi SMSkami ze pokazde sa mi tam zmestilo viac a viac sprav tak chyba bude asi dakde inde... :doubt:
*edit: necituj prosim Ta posledny prispevok, dakujem - Skic*
godfatherx23.05.2006 - 00:08 Trvalý odkaz
Diky, skusim ich aj ja vsetky vymazat a uvidime :? Orange to fakt zmrvil co sa do toho stara ked to secko len DOJ**E, mozem si pripravit dalsich 500 na original firmware...Sh*t!!!!
Inak pisal si ze si z TT tak ak este nemas sluchatka prinutil :lol: som ich objednat tie S200, maju ich v Maxe v T-mobile za 550,-
MiG02.07.2006 - 00:22 Trvalý odkaz
Jaaaaj ludia zacal mi dajoko cudne cvakat klb a co horsie vnutorna vga kamerka mi prestala fungovat...vzdy ked ju aktivujem tak zmrzne obraz a ked dam cervene tlacitko na zrusenie foto rezimu tak mi zmrzne aj cely fon a musim vytahovat baterku... :( stale ficim na customizacii inac :lol:
Bajo09.07.2006 - 22:32 Trvalý odkaz
Caute.Prosim vas poradte niejake wapky na hry a aplikacie na tento fon.Nikde nemozem ziadne najst.Vopred vam vsetkym velmi pekne dakujem. Majte sa
UA: MOT-E1070/85.84.605 MIB/BER2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1