- Späť na článok
- 178 príspevkov
Nokia 500
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 15.12.2011 - 21:18
ahojte. kúpila som nokiu 500 black svojmu priateľovi. veľmi sa potešil hlavne GPS navigácii, no potom sa aj sklamal, pretože GPS nám fungovala iba keď sme boli pripojení na nejakú sieť. dá sa GPS v tomto telefóne používať aj bez internetu?
ďakujem
anonymous26.12.2011 - 18:02 Trvalý odkaz
arasid: no v zaklade si treba skontrolovat ci ma dana wi-fi siet pripojenie na internet :).. potom skusit zakladne stranky ako google, fb.. pripadne sa skus pripojit aj inde..
anonymous26.12.2011 - 18:51 Trvalý odkaz
Terka: a ked chcem obnoviť všetky nastavenia tak ako?
anonymous26.12.2011 - 18:56 Trvalý odkaz
Terka: už to mám
anonymous26.12.2011 - 21:16 Trvalý odkaz
modli: a co takhle recenze NK701?
anonymous26.12.2011 - 22:25 Trvalý odkaz
arasid: nemas to tu?: http://fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&cislo_clanku=1399&…
anonymous26.12.2011 - 22:28 Trvalý odkaz
modli: píšu 701 ne 700 a recenze, ne jen poznatky z používání;)
anonymous27.12.2011 - 01:59 Trvalý odkaz
tomtoylc: myslím že toto ti bude stačiť a belle poznáš
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?catcomp=1&catalog=1&iteml…
anonymous27.12.2011 - 04:31 Trvalý odkaz
Dano: Ďakujem tomtoylc, problem solved! ale viac ma teraz aj tak trápi tá pamäťovka a nezobrazené kontakty zo SIM :-/ Neviete niekto čo s tým?
anonymous27.12.2011 - 11:55 Trvalý odkaz
tomtoylc: menu / kontakty / voľby / čísla na sim / kopir. všetky do telef.
alebo druhá ožnosť -> menu / kontakty / voľby / nastavenia - a tam označíš aj pamäť sim aj pamäť telefonu ;)
anonymous27.12.2011 - 18:33 Trvalý odkaz
RVM: Ak sa vam mobil snazi stale pripajat na net, a vy net v mobile nemate, treba skusit v nastaveniach uvodnej obrazovky nastavit "Miniaplikacie do off-line". Ak to nepomoze, treba overit ci je vypnuta synchronizacia emailov.
===
Ak mate internet v mobile a nechcete aby sa mobil zbytocne pripajal a vyhladaval wifi, treba 1) vypnut vyhladavanie WLAN, 2) Pripojenie->Nastavenia->Prepnut na WLAN nastavit na "Manualne", 3) Pripojenie->Nastavenia->Cielove lokality->Internet - tu treba nastavit aby malo vase mobilne pripojenie vyssiu prioritu ako WLAN siete.
anonymous28.12.2011 - 09:54 Trvalý odkaz
šano: zdravím,mám ju od 12.dec.nemôžem kritizovať.akurát s aplikáciami mám problémik.neviem ako sa dávajú na plochu ináč super PF2012
anonymous28.12.2011 - 10:56 Trvalý odkaz
tomtoylc: ... musíš si dáť v prvom rade na obrazovku widget (podžanám palca) skratky ked ich budeš mať tukneš palcom na ne a dáš nastavenia a tam si už pridáš hoc akú aplikáciu ... ale o pár tžždňoov má výsť BELLE a tam si pridáš hoc akú aplikáciu hoc kde na plochu
anonymous28.12.2011 - 19:48 Trvalý odkaz
Veronika: neviete mi niekto poradiť ako mám poslať pesničku cez bluetooth?? vôbec to neviem nájsť...ďakujem
anonymous28.12.2011 - 19:57 Trvalý odkaz
tomtoylc: nevieš nájsť bluetooth alebo pesničku ? pesničku musíš hľadať cez správcu súborov (v aplikáciach/kancelária) alebo cez hudobný prehrávač
a bluetooth zapneš/vypneš ked podržíš *
anonymous28.12.2011 - 20:01 Trvalý odkaz
Veronika: bluetooth viem ale pesničku proste hrá mi a to je vlastne jedno a ked dám volby tak tam vobec nie je poslať..
anonymous28.12.2011 - 21:34 Trvalý odkaz
tomtoylc: ale vtedy ked máš zobrazené prehrávanie ju nepošleš ale stačí dať spať a v zozname skladieb ju už pošleš ;)
anonymous28.12.2011 - 23:04 Trvalý odkaz
edopo: mam problem s baterkou,výdrž baterky max 21hodin,všetky aplikacie vyp. min.použivania,aké mate skúsenosti??? mam reklamovať???
anonymous29.12.2011 - 11:08 Trvalý odkaz
RVM: Moze byt problem s nejakou aplikaciou beziacou v pozadi. Nevyhladava ti ti telefon neustale wifi siete a neskusa sa na nich pripajat ? Nemas tam nastavenu nejaku permanentnu synchronizaciu emailov ? Spravalo sa to takto aj hned po kupe s cistou instalaciou ? S reklamaciou neviem ci mas sancu, taketo nieco je velmi tazke dokazovat. Jedine, ze by Nokia samotna vydala vyhlasenie, ze su niektore kusy 500ky s nejakym problemom tykajucim sa vydrze a ze tie bezplatne vymenia. (ako tomu bolo u niektorych Lumii 800).
anonymous29.12.2011 - 11:21 Trvalý odkaz
RVM: No a potom su samozrejme moznosti, ako sa da o nieco zvysit vydrz:
1) ak nepouzivas internet v mobile, mozno by bolo rozumnejsie prepnut rezim siete na GSM (teda 2G), v ktorom by mala byt o nieco vyssia vydrz
2) znizit intenzitu podsvietenia (polovicna by mohla stacit)
3) znizit intenzitu vibracii displeja pri dotyku (nastavuje sa v profiloch)
4) obmedzit synchronizaciu emailu (ja mam kazdu hodinu, po-pia 8:00 - 23:00 a stahovanie len hlaviciek)
5) vypnut vyhladavanie WLAN sieti, a ak mas datovy program tak mu nastavit vyssiu prioritu ako WLAN sietam, pripojenie cez operatora je menej energeticky narocne ako cez WLAN
6) mat vypnute bluetooth
7) nepouzivat zbytocne milion roznych aktivnych widgetov a ak nemas permanentne pripojenie k internetu, tak nastavit "miniaplikacie do off-line"
===
8) U mobilov s AMOLED displejom (co nie je pripad Nokie 500) je dobre pouzit tmavsiu temu UI
anonymous29.12.2011 - 18:00 Trvalý odkaz
edopo: Telefon ma 1tyzden,vsetko je povypinane a sprava sa tak od nova.idem ho prave dat reklamovat tak som zvedavy ako pochodim :(
anonymous29.12.2011 - 18:46 Trvalý odkaz
tomtoylc: skús http://www.nokia.cz/ziskat-podporu-a-software/podpora-vyrobku/baterie
anonymous29.12.2011 - 22:22 Trvalý odkaz
edopo: predajca to vzal ako reklamaciu tak som zvedavy na vyjadrenie zo servisu.dam vediet ako to dopadlo.
dakujem za rady
anonymous30.12.2011 - 10:44 Trvalý odkaz
Monika: a co znamena " miniaplikacie do off-line" ? :)
anonymous30.12.2011 - 10:46 Trvalý odkaz
Monika: uz mi to neustale pripajanie na wifi lezie na nervy !! :/
anonymous30.12.2011 - 12:34 Trvalý odkaz
tomtoylc: už som ti písal hore pár príspevkov (to Monika)
... inač skús si dať widget na obrazovku s názvom ,,sprievodca wlan,, ... cez to sa odpojíš od wlan a následne vypneš vyhľádavanie wlan
... ak by bol problém kľudne napíš na mail
anonymous30.12.2011 - 15:03 Trvalý odkaz
Matej: Ja mam zapnute obnova mailu kazdych 15 min, aktivne pouzivanie a v pohode som na 2 dnoch vydrze. Ja by som reklamoval
anonymous30.12.2011 - 17:55 Trvalý odkaz
tomtoylc: KAZDY CO MA PROBLEM S WI-FI SI PREJDITE TYMTO A POTOM CHODTE REKLAMOVAT
http://nokia-n8.o-mobilech.cz/tipy-a-triky/nedari-se-vypnout-wifi-porad…