- Späť na článok
- 867 príspevkov
Nokia 5800 XpressMusic
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 22.01.2009 - 15:26
sewas mam problem ze ked zapnem bluetooth tak mi piše že ..nie je vykonať bluetooth operaciu ... hmmm co maaam robit pls poradte surneee dikii moc
anonymous19.04.2010 - 10:38 Trvalý odkaz
filip: ja som z ružomberka a s tým nemám vôbec žiadny problém. signál mám do 10 sekúnd. možno máš nastavené ako externé gps, alebo ho máš úplne vypnuté. skús zmenit: lokalita - poloha - metódy ur?enia polohy a daj možnos? integrované GPS
anonymous19.04.2010 - 11:19 Trvalý odkaz
mao: nie nie .. vsetko je dobre nastavene. Aj mi uz raz po asi 25 minutach chytil signal a aj navigoval, ale vysiel som z auta a navi vypol a potom v robote znovu zapol, uz to neslo a odvtedy nejde stale a som V BA.
anonymous19.04.2010 - 11:22 Trvalý odkaz
filip: tak potom pomôže asi už len nejaký servis.
anonymous19.04.2010 - 11:23 Trvalý odkaz
mao: no este to budem tento tyzden testovat a ked to nepojde ako ma, tak idem do Orange, kde som ho kupil. Dakujem Ti velmi pekne za pomoc.. este by som si chcel precitat nazor od Mariana
anonymous19.04.2010 - 11:27 Trvalý odkaz
filip: nie je za?. rád pomôžem, ke? môžem
anonymous19.04.2010 - 15:03 Trvalý odkaz
marian: filip má pravdu. asi pomôže servis. ani ja nemám žiaden problém so signálom.
anonymous19.04.2010 - 15:08 Trvalý odkaz
marian: okrem navi od nokie mám nainštalovanú aj turistickú navi trekbuddy a aj tá funguje bez problémov. tá sa chytá asi minútu, ale v tom problém nevidím. mám ju preto, lebo sa dajú použi? podrobné turistické mapy aj vrstevnicami.a posledná verzia je už prispôsobená dotykovému ovládaniu.
anonymous19.04.2010 - 19:54 Trvalý odkaz
marian: ešte jedna poznámka. dokonca mám vyônuté aj asistované gps a nastavené navigovanie off line a so signálom nemám problém. a to dokonca boli jediné nastavenia, ?o som pred prvým spustením navigácie spravil. možno by si mohol ešte skúsi? použi? pôvodné nastavenia mobilu, ?i sa situácia nezmení. ak nie, tak asi budeš musie? skúsi? len tú reklamáciu. neviem, ?ím to je, ale na fóre venovanom trekbuddy sa písalo, že ak má trekbuddy fungova? na nokií 5800 nesmie by? navi od nokie nastavená off line, ale problém sa mal rieši? zadaním nejakej falošnej adresy. ale na moje prekvapenie ja som nemusel ni? zadáva? a trekbuddy mi ide aj ke? je navi od nokie off line. to len tak na okraj. v podstate ?udia na fórach písali o rôznych problémoch, ale mne sa akosi všetky vyhli a zatia? som nazaznamenal vôbec žiaden problém. dokonca s výmenou firmware na novšiu verziu sa chod vždy zlepšil. v tej pôvodnej verzií od orangeu vedel ob?as zamrznú?, ale terajšia verzia firmware ?o mám nezamrzla ešte ani raz.
anonymous20.04.2010 - 13:57 Trvalý odkaz
mao: no dnes to islo rano lepsie. Sice mu trvalo kym nasiel signal (cca 20 min), ale potom aj po opakovanych vypnutiach/zapnutiach uz isiel bez problemov (nacital sa prakticky okamzite). Neviem fakt co mam robit. Aby ma v Orange zase nevysmiali :D
anonymous20.04.2010 - 14:41 Trvalý odkaz
marian: ke? navi vypneš a zapneš na tom istom mieste, tak sa ti na?íta hne?. skús to na?ítanie pár kilákov od miesta vypnuta, potomuvidíš, ?i sa to naozaj zlepšilo.ešte ma napadla jedna možnos?. skús preinštalova? firmware. ak aj potom bude na?ítanie trva? tak dlho, asi by som tú reklamáciu skúsil.
anonymous20.04.2010 - 16:17 Trvalý odkaz
filip: ahoj marian. chcem sa ta opýta?, akú verziu maš stiahnutú pre 5800 na trekbuddy je to verzia 0.9.96? ja som si stiahol presne tu, ale to ovládanie je nejaké zvláštne. inak je to v pohode.
anonymous21.04.2010 - 09:38 Trvalý odkaz
marian: mám tú istú verziu, ale treba poveda?, že to ovládanie nie je ešte tak dotiahnuté, ako som mal na se c702. skúšaj dotyky na rôznych miestach displeja a to ovládanie sa ti dos? odkryje. v pohode sa dá prepína? napr. no?ný režim dotykom na spodnej strane displeja zhruba v strede spodnej hrany. dotykom vpravo dole sa dostaneš do cms a na kompas. vpravo hore sa zas dostaneš k práci s bodmi a pod. treba to len skúša?. zatia? sa mi nepodarilo dosiahnú? trvalé podsvietenie displeja, aj ke? nejaké prepínanie som našie, ale musím to ešte preveri?.
anonymous21.04.2010 - 09:41 Trvalý odkaz
marian: ešte malá poznámka. trekbuddy používam len ako doplnok, ke? sa dostanem na bicykli alebo peši do nejakého neznámeho terénu v lee a pod. ako autonavigácia to asi nebude to najlepšie riešenie.
anonymous21.04.2010 - 10:42 Trvalý odkaz
filip: no s tým ovládaním som si nakoniec zvykol. aj ja ju používam ako doplnok a bude dobre ak to tam doriešia. používam ju hlavne na geocaching. na auto navigáciu mám ovi maps a sygic. už sme o nich písali.
anonymous21.04.2010 - 13:02 Trvalý odkaz
marian: myslím, že aj napriek ur?itým problémom s ovládaním kruch odviedol kus dobrej roboty. možno že ?alšia verzia už bude doladená.
anonymous21.04.2010 - 16:20 Trvalý odkaz
filip: Pozdravujem ?a. Ešte si písal, že v Bratislave pochybuješ, že by nebol signál. Možno má slabý GPS ?ip, o ?om pochybujem, že by práve tvoja 5800 by ho mala. GPS lepšie chytí na vo?nom priestranstve, teda ak si niekde, kde je to dos? hustejšie zastavané, tak ti ho nemusí chyti? ani za hodinu. Pre porovnanie: mne chytá signál aj vo vnútri a to sedím od okna 1,5 m.
anonymous21.04.2010 - 16:23 Trvalý odkaz
filip: No to ti poviem že odviedol kus dobrej roboty a tiež dúfam, že ?alšia verzia už bude doladená. Na ovládanie som si zvykol za chvílo?ku, no ani mne sa nedá zapnu? osvetlenie na stálo. Zatia? sa maj.
anonymous21.04.2010 - 17:44 Trvalý odkaz
marian: musím pozrie? fórum na www.trekbuddy.net. zdá sa mi, že som tam nejaký postup ako tento problém vyrieši? videl.
anonymous21.04.2010 - 22:07 Trvalý odkaz
filip: ok aj ja kuknem. ak nie?o vyzistím, tak dám vedie?. zatia? sa maj.
anonymous22.04.2010 - 20:08 Trvalý odkaz
erik: zdravim vie mi niekto blisie povedat blizsie o GPS,, dik
anonymous22.04.2010 - 22:36 Trvalý odkaz
filip: a ?o by si potreboval vedie?? ve? sa to tu už aj písalo. sta?í si to len pre?íta?.
anonymous24.04.2010 - 12:11 Trvalý odkaz
fandy: caute, ake zmeny ste postrehli pri zmene fw?....mna hlavne tesi skrolovanie v internete, ten hud.prehravac menit nemuseli a inak vyrazne sa mi zvysila rychlost telefonu
anonymous26.04.2010 - 13:02 Trvalý odkaz
mao: no neviem .. je to cudne. Raz mi chyti signal okamzite, niekedy hlada 20-30min a niekedy nenajde ani po hodine. Fakt neviem, ci to tak ma byt alebo nie, no este stale to testujem a potom asi skocim do Orangeu, aby som im vedel presne vysvetlit o co ide. Pride mi to divne, ze v BA ked idem napr. elektrickou po Racianskej, tak mi celu cestu nenajde signal. Ked idem cez mesto a nemoze ho chytit, tak to by som este pochopil, ale v raci de sa vtaky otacaju nemoze chytit signal? .. je mi to fakt divne
anonymous26.04.2010 - 15:45 Trvalý odkaz
mao: a nerysuje sa novy firm aj pre orindžácke 5800vky, kedze je zase novy firm pre original 5800vky?
anonymous26.04.2010 - 16:11 Trvalý odkaz
filip: no to je veru fakt dos? ?udné. ja so signálom nemám problém. mám ho do 10 sekúnd od zapnutia naviga?nej aplikácie ?i už ovi maps, sygic, garmin alebo trekbuddy. Ja na tvojom mieste by som to už ?alej ani len neskúšal a okamžite by som navštívil orange a reklamoval ho. no len neviem, ?i to nebudeš ma? trošku problém. môžu sa vyhovára? na hocijaké veci. ale ur?ite by som ho reklamoval. ne?akal by som už. Daj na moje rady.
anonymous27.04.2010 - 11:20 Trvalý odkaz
mao: oni sa vzdy vyhovaraju. A ak sa ti dakedy roztece (nie tvojou vinou alebo chybou), tak nemas sancu uplatnit reklamaciu. Uz 2krat sa mi stalo, ze som vytiahol telefon z vrecka a displej bol.. vlastne nebol :D
anonymous27.04.2010 - 11:21 Trvalý odkaz
mao: zabudol som napisat co sa ti roztecie:D .. displej samozrejme ..
anonymous27.04.2010 - 12:06 Trvalý odkaz
marian: neviem, na ?o ?akáš. už si s tým mal by? dávno v orangei. a ?o sa týka nového fw orange neuvolnil ešte ani verziu v40, nie to najnovšiu v50. pravdu povediac tú verziu 40 ani nemám nejakú ve?kú chu? dáva? do mobilu. ale tá najnovšia vyzerá ve?mi zaujmavo. som zvedavý, kedy sa jej do?káme a ?i vôbec.
anonymous27.04.2010 - 14:49 Trvalý odkaz
filip: Podarilo sa mi rozbeha? ?alšiu zaujímavú navigáciu. Je to nDrive. funguje celkom dobre na 5800 XM. oh?adom toho ovládania pre Trekbuddy sa ti podarilo nie?o zisti?? Mne zatia? nie.
anonymous28.04.2010 - 10:18 Trvalý odkaz
marian: zatia? som sa k tomu nedostal, sná? koncom týžd?a. niet ?asu.
anonymous28.04.2010 - 10:40 Trvalý odkaz
filip: ale nová verzia pre trekbuddy už je na svete ale to ovládanie tam nieje zmenené. takže neprináša ni? nové.
anonymous28.04.2010 - 22:06 Trvalý odkaz
viki: je to ten najdelbilnejsi mobil .zamrzol tak som usela vybrat baterku a teraz svina jedna nejde zapnut. ps, NEODPORUCAM TENTO MOBIL RADSEJ IPHONE
anonymous29.04.2010 - 10:12 Trvalý odkaz
filip: Oh?adom nokie 5530 píš do recenzie pre nokiu 5530 a nie do recenzie pre 5800 XM.
anonymous30.04.2010 - 09:43 Trvalý odkaz
marian: tak na?o si si taký blbý mobil kupovala? najprv sa presved?ím a potom kupujem.
anonymous30.04.2010 - 18:32 Trvalý odkaz
vrch: Neda mi nereagovat, tato tema tu bola uz raz rozoberana vsetky +/-. Asi mas jednoducho pech, zavisi na co chces mobil vyuzivat, my co mame 5800 nam tato viac vyhovuje oproti iphone - uz len cenovo je iphone draha hracka a v sucasnocti prekonana - vid napr. HTC HD2. marian ma pravdu, najprv PORIADNE vyskusam vyzistim pozrem fora potom kupujem, najma v tejto cenovej relacii.
anonymous02.05.2010 - 12:08 Trvalý odkaz
mato: Mam problem s hodinami na tej nokii 5800 ked ich otvorim tak mi iba napise ze chyba aplikacie neviem co s tym ma s tim niekto skusenost poradtte
anonymous03.05.2010 - 01:32 Trvalý odkaz
wpewlpe: Novy firmware v50 je vynikajuci...mobil uplne skvelo reaguje(rychlost) a pridali tam kineticke skrolovanie take ako na iphone
anonymous03.05.2010 - 20:42 Trvalý odkaz
ihjjik: njiiiiiiiiiihhhhhííííííííííííííííííííí
anonymous04.05.2010 - 15:52 Trvalý odkaz
filip: Tiež mám stiahnutý nový firmware v 50 a som s nim spokojny. mal som produkt code 0581424 bral som ho od orange. cez nemesis som si ho zmenil na 0559298 a stiahol novy firmware v. 50. nestratim ani zaruku lebo cez nemesis si ho dokážem da? opä? nazad. myslím nazad na pôvodný produkt code.
anonymous07.05.2010 - 23:20 Trvalý odkaz
majgi: zdravim, neviem sa rozhodnut medzi 5800 alebo 5530, niekto tvrdi ze 5530 je lepsia ako 5800 a niekto zas pravy opak, povedzte mi niekto pravdu ! :D dakujem
anonymous08.05.2010 - 14:13 Trvalý odkaz
filip: samozrejme že 5800 je lepšia ako 5530. Kto tvrdi že 5530 je lepšia, tak nevie, ?o rozpráva. Môj brat má 5530 ja mám 5800 tak viem že 5800 je lepšia. Mal som možnos? ich porovnáva?. 5800 verzus 5530: 5800 ma gps, má lepšiu batériu, má lepší display, má lepší fo?ák, samozrejme že má viac aplikácií a ešte kade?o iné. Tak ak by som sa rozhodoval na tvojom mieste tak ur?ite 5800. 5530 je okresaný shit 5800. Tak asi tak.
anonymous08.05.2010 - 22:20 Trvalý odkaz
majgi: asi si ma prehovoril na 5800 :) mne by v pohode stacila aj slabsia 5530, ak by sa mi to nepacilo, tak by som to vedel predat.. ale dam na teba ked v tom mas prehlad :D diki moc
anonymous09.05.2010 - 14:59 Trvalý odkaz
filip: no ako píšeš že by si ju dokázal preda?. no to som zvedavý, komu by si ju tak predal. viem ur?ite je aj nieko?ko priaznivcov 5300, ale ja osobne by som si ju nekupoval, lebo viem že je to šit.
anonymous10.05.2010 - 16:04 Trvalý odkaz
mao: 5530 je ma dokonca aj pomalsi soft, teda aspon co som ja mal moznost vidiet. 5530 je doslova okresana 5800vka za ucelom nizsej ceny. Takisto aj 5230 - vyzera skoro rovnako ako 5800vka, len ina farba, no a funkcie.. hroza. Low-end telefon.
anonymous10.05.2010 - 19:07 Trvalý odkaz
Rado : kúpil som ho za 140 ecok a som celkom spokojný aj ke? tá dotykovost nje je celkom dokonalá ale no poteší sa s tým pobavit :-D
anonymous10.05.2010 - 19:19 Trvalý odkaz
mato: Nevie ci sa da na nokii nastavit aby subory ukladala do pametovky a nie do telefonu ...alebo je na to nejaka aplikacia???lebo ked som si chcel poslat film od spoluziaka mal 200mb cca...tak sa nedalo ...da sa to nejako urobyt??
anonymous10.05.2010 - 20:21 Trvalý odkaz
vrch: A ako ti to posielal? Mailom? Mna sa vzdy opyta kam chcem ulozit subor ak nejaky prijmam (bluetooth, internet, wifi a pod...) pri 200mb by som to pichol do PC cez USB a nakopiroval na pamatovku. Mas vobec volnych 200mB na karte????
anonymous12.05.2010 - 17:00 Trvalý odkaz
Fandy: nadstav si ukladaciu pamat pre sms-ky na kartu a pojde to vzdy na nu, tu mas postup: menu-spravy-volby-nastavenia-ine-pouzita pamat a tam zadaj E:karta ...OKI?
anonymous12.05.2010 - 20:18 Trvalý odkaz
mato: Vdaka uz som to nastavyl...na pametovke mam volne 7gb
anonymous12.05.2010 - 22:42 Trvalý odkaz
filip: ste oby?ajné lamy sta?í si pre?íta? návod, ktorý je pribalený pri mobile. na zbyto?né kokotiny používate tuto recenziu. je mato zistil ze ma na pamä?ovke volnych 7 GB sta?í si kuknu? na za?iatok recenzie. a samozrejme že pri každej 5800 ju pribalená 8 GB pamä?ová karta.