Nokia 6120c - problem s datumom

• 54 príspevkov
  • ban 21.10.2007 - 15:20

Mam nieco vyse tyzdna Nokiu 6120 classic od OR a vcera som si nastavoval do kalendara pripomienku a vsimol som si, ze mi ukazuje datum 19.10. miesto 20.10. .
    tak som zmenil datum na spravny a vypol na noc telefon. ked som dnes rano mobil zapol, tak ukazoval zase datum posunuty o den spat - 20.10. miesto 21.10.. uz sa mi to raz stalo asi po dvoch dnoch co som mal telefon, ale vtedy som si myslel, ze som si asi omylom nestavil nespravny datum.
    mam budiky nastavene iba na pracovne dni od pondelka do piatka, tak teraz neviem, ci ma telefon zobudi, alebo si zase nahodi datum aky sa mu zachce. co s tym?

• djlaco15.12.2008 - 12:18 Trvalý odkaz

Mne to robi raz za cas vzdy z nedele na pondelko mi to neprehodi datum a nezobudi ma to mobil nevypinam SW mam 5.11. Kde by mohla byt chyba?

ban15.12.2008 - 12:43 Trvalý odkaz

Keby si si precital celu tuto temu tak by si zistil toto:

1. tato chyba sa opakuje u roznych uzivatelov s roznymi verziami SW

2. preco tato chyba vznikla nikto nevie, ja osobne si myslim, ze to ma urcitu suvislost s nastavovanim pracovnych dni pri budeni (po-pia)

3. tuto chybu mozes odstranit tak, ze prestanes vypinat na noc mobil (u mna to fungovalo) alebo si nastavis budenie na kazdy den a potom zrusis budik v sobotu a nedelu, ako som to spravil ja a momentalne nemam ziaden problem

djlaco15.12.2008 - 13:56 Trvalý odkaz

Keby si si precital celu tuto temu tak by si zistil toto:

1. tato chyba sa opakuje u roznych uzivatelov s roznymi verziami SW

2. preco tato chyba vznikla nikto nevie, ja osobne si myslim, ze to ma urcitu suvislost s nastavovanim pracovnych dni pri budeni (po-pia)

3. tuto chybu mozes odstranit tak, ze prestanes vypinat na noc mobil (u mna to fungovalo) alebo si nastavis budenie na kazdy den a potom zrusis budik v sobotu a nedelu, ako som to spravil ja a momentalne nemam ziaden problem

Cital som celu temu ale k nicomu rozumnemu som sa nedopatral.

1. vsimol som si. Pravidelne si to aktualizujem pri vsetkych verziach mi to robilo
    3. ako som pisal mobil si na noc nevypinam vyskusam to s tou sobotou a nedelou.