Nokia N900
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Anonym (bez overenia) 06.09.2009 - 23:52
minuly mesiac vam nas web predstavil novy smartfon od nokie s netradicnym oznacenim N900
http://www.fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&cislo_kategorie=6&…
dnes pri prehanani sa virtualnym svetom som natrafil na toto video, kde je smartfon v zivej akcii:
http://www.youtube.com/watch?v=IHa3AoNdglY
natiska sa mi otazka, ktoru som uz par ludom polozil. je to nastupca E90? na videu vyzera zaujimavo, aj pre mna neznamy system maemo. som zvedavy na tu zabitu cenu :|
samo10.12.2009 - 15:21 Trvalý odkaz
a co si ty nieco viac stranger? za prve dni co sa predava na CZ a SK sa ich predalo dost vela
stranger112110.12.2009 - 22:54 Trvalý odkaz
samo, Ty si ozaj neurotik. Ja som to myslel humorne. A kde sa da na Slovensku kupit? Objednavku som zrusil, buduci tyzden idem na Slovensko, tak by som si ju rad kupil. Tu ma byt dostupna az koncom decembra. Cakal som dva mesiace. A mozno ju ani nekupim, dnes som si kupil Milestone...
samo10.12.2009 - 22:58 Trvalý odkaz
urcite nie, zle si to napisal, vysvetlit si to mozem v dobrom aj zlom, nabuduce skus pouzit smajlik :) alebo to napis inac
na Slovensku ju mozes kupit len v dvoch predajniach v BA a to Nokia v Auparku a Finesa na Zlatych, najlepsie urobis ak si ju teraz objednas alebo si tam zavolas
stranger112110.12.2009 - 23:06 Trvalý odkaz
Dik.
cejko11.12.2009 - 11:01 Trvalý odkaz
Preco nie je na hlavnej stranke zmienka o tom ze sa n900 uz predava na SK ?
lomo17.12.2009 - 20:20 Trvalý odkaz
Da sa tu na slovensku zohnat niekde aj US/UK qwerty verzia? Tu zbastardenu qwertz si Nokia moze nechat.
A kto mate N900 doma - kde je vyrobena? Viem, ze koluju verzie vyrobene v Cine (tie z USA) a verzie z Finska (tie by mali byt na EU trhu) pricom kvalita mechanickeho spracovania je podla vyjadrenia samotnej Nokie nie uplne porovnatelna.
jaba791018.12.2009 - 19:22 Trvalý odkaz
vyrobena v Korei,bateria v Cine
qwerty by mala byt,pokial si nechas nadstavenu uk klavesnicu a neprepnes ju na cesku
samo18.12.2009 - 19:33 Trvalý odkaz
Made in Korea a mechanuzmus je na dobrej urovni, pokial mas na klavesnici QWERTZ tak ti nebudu sediet znaky s QWERTY
Štefan Zelinka12.07.2011 - 14:17 Trvalý odkaz
Dobry ,
chcem sa opytat...ma vyznam este kupovat tuto nokiu ?
ide mi hlavne o qwertz klavesnicu a ten fotak :) a jasne ze aj o ten OS :)
mam k dizpozicii cca . 200 EUR ..a moja E71 uz dochadza...
Kupil by som ju s bazosu ..ak by bola v super stave a za adekvatnu cenu ...
matko19378212.07.2011 - 14:34 Trvalý odkaz
Ja som si ju kupil minuli tyzden ako sekundarny mobil namiesto Nokie 5800... kupil som ju z bazosa za 180EUR v dobrom stave sem tam nejaky ten skrabanec.. a som spokojny.. vlastne ju vyuzivam iba na SMS-ky a e-maily.. OS je zaujimavy a celkom sa mi na nom aj dobre robi...jedine co mi tak vyranznejsie vadi su rozmery ale celkom sa to da.. a fotak no podla mna ziadna slava: mam pocit ze je to ten isti ako ma Nokia N95... akoze foti celkom pekne.. ale v porovnani so Samsungom Wave to nie je boh vie co... ale to asi robi ten SuperAmoled co ma Samsung... ale je to na tebe ja som si kupil hlavne preto lebo som po nom dlhsie tuzil... a podla mna sa to stale oplati :)
a este klavesnica.. pise sa mi dobre ale to bude tym, ze nemam velmi velke prsty.. len na hormom riadku sa pise horsie lebo je uz dost blizko displeja.. hlavne je problem pisanie cislic ako je 1,2,3,4.. lebo su dost blizko tej sipky ktorou sa zapina horny riadok:musis pchat dva prsti velmi blizko seba ale da sa na to zvyknut :)
Štefan Zelinka12.07.2011 - 14:57 Trvalý odkaz
Dakujem za rychlu odpoved :)
Ja po nej pozeram uz asi pol roka...a na bazosi je vela ponuk..tak by niekto dal aj za lacnejsie .. :)
Este sa chcem spytat... ake videa dokaze naozaj prehrat ? a ako su natom tie original sluchatka ..ak ich mas ?
Dakujem :)
matko19378212.07.2011 - 17:03 Trvalý odkaz
vsetky videa ktore som zatial skusal tak prehralo.. aj avi, aj tie ktore som nahraval na inych telefon.... divx som este neskusal ale co som cital tak by ho mal prehravat... a sluchatka nemam.. kupoval som len telefon, nabijacku a USB kabel.. preto len 180EUR... ten isti od ktoreho som kupol mal jeden aj s komplet balenim ale stal 200EUR chcel som kupit ten ale predal ho tesne predtim ako som sa ozval ale podarilo sa mu zohnat mi tento za 180EUR... ak mas moznost kupit za 200EUR tak ber je to dobra cena.. pravdaze ak je v dobrom stave :)
a nema zaco :)
Štefan Zelinka12.07.2011 - 20:54 Trvalý odkaz
Tak to som rad ...a skusim kupit s komplet balenim ..inak v Electroworde maju jedne super sluchatka (120 db za 13 EUR )
matko19378212.07.2011 - 21:06 Trvalý odkaz
Hej das sem link... mal by som zaujem :) lebo tie co mam teraz nie su bohvie co :) uz konci ich zivot pomaly :)
Štefan Zelinka12.07.2011 - 22:26 Trvalý odkaz
boli to tieto :
http://sluchadla.heureka.sk/hama-hk-283/
len ten vyzor sa mi nepacil ..inak velmi super zvuk ..to vtedy mali akciu :)