- Späť na článok
- 25 príspevkov
O2 v roku 2014: zákaznícka báza a výnosy stále rastú, ARPU klesá
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Lumiak625 11.02.2015 - 13:26
Masívne investovanie = najmenšia 3G sieť bez HSPA+ a 4G sieť na pár uliciach v BA a KE. Tú LTE v 2 najväčších mestách na SK nedobudovali. Za blokovanie vstupu Swanu na trh im Orange za odmenu sprístupní sieť a skryjú to za zdieľanie. Aké dátové balíčky O2 navýšilo? Však tam majú stále tie isté. V Telekome na Easy je 1GB za 5,99€ aj s 3G s HSPA+ aj LTE a O2 pýta za 1GB 8€. Na Easy Pecke je hovor 9centov a po 50 centoch neúčtuje hovor v daný deň do danej siete ani SMS. Na O2 Fér je stále 13centov, ale O2 kričala, že priestor na zníženie cien existuje. Nejako to vidno, iba u konkurencie. Zo 400MB na dennom nete dali 250MB za tú istú cenu.Ešte sú na dennom nete nasadené aj blokovacie protokoly. Nesynchronizuje e-mail, ak urobím z mobilu wifi router niektoré služby to blokuje. Google play to často načítalo aj na 3 pokus. Vraj chyba spojenia a Easy beží v pohode. Preto som odstavil na dátach aj Tesco Mobile a radšej som si dal 1GB balík na Easy. Easy za každé 3 minuté € 1€ vracia. :) Swan má väčšiu 4G sieť ako O2. O2 sa Swanu bojí najviac.:)
Lumiak62511.02.2015 - 13:30 Trvalý odkaz
Ešte dodatok: zmena z fakturovaného Fér na Fér na kredit = poplatok 4€. Pri uvedení Fér bola zmena 0€ a potom to potichu zmizlo a roky to nebolo možné. Teraz to zase ide za 4€. O2 Fér by mali premenovať na O2 Fet a k paušálu by mal pribudnúť Oranžový a Hrdzavý.
huje©11.02.2015 - 17:57 Trvalý odkaz
este dodatok. prevadzkovy zisk 71 mil. €, prevadzkova marza takmer 32 percent.
02 bude musiet cely buducorocny prevadzkovy zisk investovat do LTE, mozno pride aj konkurent ktoreho takisto najviac pociti 02 (je tam najvacsie percento kolenovrtacov). nepekne vyhliadky.
Martiin Kollar11.02.2015 - 19:03 Trvalý odkaz
Je jasne preco O2 rastie, pristup k zakaznikovi je niekde uplne inde ako u konkurencie
Maros Pavlovic11.02.2015 - 19:05 Trvalý odkaz
Precitaj si nieco o tych tvojich prechodoch a o vyhodach, co ti ponuka konkurencia http://www.fony.sk/clanky/9546-o2-uz-umoznuje-prechod-z-fakturovaneho-p…
Milan Parsel11.02.2015 - 19:15 Trvalý odkaz
Pokial sa im podari zachovat lepsie sluzby ako u konkurencie a spoja siet s Orangeom, budu rast aj nadalej
Manobb11.02.2015 - 22:42 Trvalý odkaz
re: Lumiak625
"Pri uvedení Fér bola zmena 0€ a potom to potichu zmizlo"
No moment, máš aj nejaký cenník z tej doby, ktorý by potvrdzoval, že bola možnosť zmeny z faktúry na kredit za 0 Eur.
To by ale potom poukazovalo na to, že o žiadny technický problém nešlo, ale iba o kl....stvo
Takže ? Máš aj dôkaz ?, lebo ja už staré cenníky asi nemám ...
Zofia11.02.2015 - 23:02 Trvalý odkaz
s O2 som ja osobne absolutne spokojna..O2 mame cela rodina a dokonca aj firma..mam pocit, ze budu rast aj nadalej.. gratulujem k skvelym vysledkom :) !
Zofia11.02.2015 - 23:08 Trvalý odkaz
pekny clanok..predvcerom tusim vysiel aj jeden, ktory hovoril o spojeni sieti s Orange..nemam ziaden dovod ani len uvazovat o zmene operatora, absolutna spokojnost
Zofia11.02.2015 - 23:10 Trvalý odkaz
lumiak pekne "fakty" si nam sem predostrel :) skus si niektore aj preverit
Kamil11.02.2015 - 23:35 Trvalý odkaz
o2 narozdiel od konkurencie ide stale hore..som zvedavy na ich vysledky
huje©12.02.2015 - 00:10 Trvalý odkaz
manobb: len blaboli, ako stale. eumoznovali to. jedina moznost bola prejt inam a naspat (minimalne k svojmu virtualovi)
funboy12.02.2015 - 08:57 Trvalý odkaz
Žofka, napríklad tutok o tomtok hovorí vtedy ešte hovorca O2 René Parák:
Tretí slovenský operátor pri uvedení portfólia O2 Fér neumožňoval prechod z platby na faktúru na predplatenú kartu. „Prechod z postpaidu na prepaid stále nie je možný,“
http://mobilmania.azet.sk/clanok/83235/o2-migracia-pausalu-na-predplate…
Lumiak62512.02.2015 - 10:57 Trvalý odkaz
Manobb nemám starý cenník, ale pamätám si, že prechody z paušálu na kredit tam na úplnom začiatku boli. Pred fér na kredit bola ešte aj predplatenka Narovinu aj tam sa dalo prebehovať z faktúry na kredit. Ono to nebol žiadny technický problém nikdy. Každý program sa dá priradiť na akúkoľvek SIM...Ešte dodám, že Tesco Mobile karty O2 do tej mini 4G nepustí. Otestované v BA na Lumii. No a tá ich 4G Huawei ide pomalšie ako 3G Ericsson sieť Telekomu s HSPA+. :)
funboy12.02.2015 - 11:17 Trvalý odkaz
Tesco mobile
LTE príde neskôr. O2 potvrdilo, že s Tescom rokujú a dostupnosť je očakávaná v budúcom roku. Bližšie termín operátor nespresnil, keďže sa firmy zatiaľ navzájom nedohodli.
http://blog.mobileservice.sk/o2-spustilo-4g-v-bratislave-a-kosiciach/
Lumiak62512.02.2015 - 16:23 Trvalý odkaz
Potom O2 rokuje s polovičnou O2 alias Tesco Mobile, kde má O2 50% podiel, aby mohla mať prístup do lokálnej 4G siete na pár uliciach v BW a KE a 3 testovacích dedinách pri BA. :)
Bonyek@azet.sk12.02.2015 - 16:29 Trvalý odkaz
¿
Bonyek@azet.sk12.02.2015 - 16:31 Trvalý odkaz
troška Stubniakovin a klamstvá z archívu. :-)
[img]http://s15.postimg.org/hrtyxudy3/Ivan_2015_02_12_15_17_10.png[/img]
podla VP na to účastník mal právo.
" 5.4 Zmenu alebo sprístupnenie
nových Služieb podľa Zmluvy
alebo zmenu
spôsobu úhrady ceny za
poskytnutie Služieb vyplývajúcej
z dohody o
zmene Zmluvy uskutoční
Poskytovateľ najneskôr do
dvoch pracovných dní
od uzatvorenia dohody o zmene
Zmluvy. Poskytovateľ si
vyhradzuje právo
upraviť túto lehotu podľa
charakteru požadovanej zmeny
Zmluvy."
mental.disease12.02.2015 - 17:10 Trvalý odkaz
deťúrence a čo riešite?
Telekom:
-z paušalu na Easy > 3,98€
-z Easy na paušál > 3,98€
-opakovaná zmena viac ako 2x za rok 19,92€!
Orange:
-z paušálu na FunFón > 7€
-z paušálu na Primu > 17€ = 7 +10€-nútené dobitie kreditu
-z predplatenky na paušál > ZERO
O2:
-paušálu na kredit > 4€
-z kreditu na paušál > ZERO
Bonyek@azet.sk12.02.2015 - 20:00 Trvalý odkaz
neviem čo riešiš ty, ak si to nevšimol, v o2 doteraz takáto zmena nebola vôbec možná a to ani za poplatok, z údajných TECHNICKÝCH dôvodov.! :)
Manobb12.02.2015 - 22:08 Trvalý odkaz
re: Bonyek and Lumiak625
... však práve, ja si tiež pamätám len to, že si vyhradzovali právo (nie povinnosť) zmeniť spôsob platby z faktúry na kredit, ak tušim 2 alebo 3 mesiace bola nulová spotreba na faktúre ...
... už vtedy sme to považovali ako jediný možný spôsob zmeny .. nechať kartu v šuflíku a čakať, či ju prehodia na kredit ...
P.S.: Niet pochýb, že technicky bolo a je je možné zmeniť typ služby na SIM karte ... dokonca tvrdím, že technicky je možné zmeniť nielen typ služby, ale aj operátora .... a celý ten proces zmeny SIM a čakanie na SMS, aby si človek len prehodil SIM ... je len divadielkom pre ovečky.
mental.disease13.02.2015 - 11:43 Trvalý odkaz
Všimol písal som to už pod článkom O tom, že to už je možné:
A je to taká istá kravina ako keď Orange roky tvrdil, že je technicky nemožný mobilný internet na predplatenke.
Ako píše manobb: technicky je možná aj zmena operátora bez výmeny sim karty - prepisanim údajov na nej.
Bonyek@azet.sk13.02.2015 - 23:06 Trvalý odkaz
veď ale to nieje žiadna novinka, ja som takto obmenil na jednej SIM už cca 5 roznych čísel od roznych operátorov.
http://www.o2.sk/pre-vas/volania/prenos-cisla/prenos-cisla-cez-sms
;-)
Wayne14.02.2015 - 00:09 Trvalý odkaz
To ano ale menezeri z Pomaranča určite vidia v zariadeniach radsej oranžové ako modré som karty, ved firemna politika :)
Bonyek@azet.sk14.02.2015 - 08:17 Trvalý odkaz
to s tým pomarančom a manažérmi celkom nerozumiem.!? žiadny operátor na slovensku neumožňuje využívať ich služby s cudzofarebnou SIM.!