par postrehov ku K750i

• 608 príspevkov
  • Pierre 29.08.2005 - 01:13

Dnes som mal moznost si ten telefon trochu vyskusat,kupil si ho stryko v akcii u Orange a zistil som par veci ktore su trochu na povazenie.Celkovo je to ale vynikajuci telefon podla mna,az na to menu ala Orange

Zaujimave je,ze pri pusteni niakej MP3 ako skladby cez hlasne handsfree je to celkom v pohode,v sluchatkach skoro super,ale vyzvananie tiez cez reproduktor mobilu je uz o niecom inom-neprijemne vysky,stlacene basy,ostrost. Zaujimavy rozdiel,kedze by to malo byt podla mna vlastne to iste.
    Upozornenie v kalendari ma zvuk,ktory sa neda zmenit-ehm a tusim aj systemove zvuky su na fix.Ale dobre ze uz na sms nie je len ako byvalo ton,cvaknutie a ticho.
    Klavesnica je podla mna horsia ako na CX65,nie to este na niektorych Nokiach.
    Posledna pripomienka je k fotaku a displeju.Regulacia kontrastu ziadna,zda sa mi ze regulacia jasu sama o sebe uplne nestaci.Na strykovom kuse evidentne namodrala biela farba,len trochu,ale je to vidiet. A s fotakom sa mi zdalo,ze sa musim dost sustredit aby som neurobil rozmazany shot. Aj napriek technike fotenia ako pri Cybershotoch to da niak viac prace.

To su moje negativne postrehy.Co mate K750i,dik za vase pripadne vyjadrenia.

• Pierre24.09.2005 - 22:50 Trvalý odkaz

mozno ma aj clara nieco ako magneziovy ram ako kedysi T39m alebo aj R320s este v roku 2000.To bola fajn konstrukcia,pady neboli vacsinou problem.
    Na k700i sa tusim osupaval dost casto aj to orange logo dole :p ,vlastne sa to tusim kazdemu znicilo.

Tak potom je to s tou stabilitou fajn,ak funguje tak ako tu vsetci pisu.BTW nikomu sa nestalo to co som spominal s tymi datovymi profilmi,ze sa domiesaju obcas po vypnuti a treba ich znova nastavovat??

Joker_29.09.2005 - 21:17 Trvalý odkaz

Ako vymazem tie orange hlupe temy? Da sa tento or.fw upgradovat cez net?

Odoslany z Sony Ericsson mobile phone

Cuko29.09.2005 - 23:35 Trvalý odkaz

temy neviem, ale online update je pre K750i mimo provoz pre vsetky regiony. Neviem co sa deje, uz dlhsi cas maju dost velke problemi. Mozno bude uplne nova aktualizacna sluzba. 8)

stavo30.09.2005 - 09:09 Trvalý odkaz

Asi s vami nebudem suhlasit ohladom stability, mam fon od pondelka a zamrzol mi minimalne 50 krat. Zo stareho fonu potreboval dostat cez 300 cisel, vzdy po cca 6 cisle zahlasil chybu a ztuhol, skusal cez bluetooth aj infraport vzdy s rovnakym vysledkom, posielal aj po desiatich kontaktoch a niekedy v pohode a potom poslalo len 3 z nich. Musel kontrolovat po jednom a niektore posielat na viackrat, skoro prisiel o nervy. Dalej ked spustim radio alebo mp3 minimalizujem a stlacim klavesu nad joystickom zamrzne.

DjTuning30.09.2005 - 13:06 Trvalý odkaz

Stavo napisal: Asi s vami nebudem suhlasit ohAeAľadom stability, mam fon od pondelka a zamrzol mi minimalne 50 krat. Zo starAA?ho fonu potreboval dostat cez 300 cisel, vzdy po cca 6 cisle zahlA!sil chybu a ztuhol, skusal cez bluetooth aj infraport vzdy s rovnakym vysledkom, posielal aj po desiatich kontaktoch a niekedy v pohode a potom poslalo len 3 z nich. Musel kontrolovat po jednom a niektore posielaAAĄ na viackrat, skoro prisiel o nervy.
    V tom pripade ti prikazujem:Ihned ho bez reklamovat a nekaz tu meno tohto fonu!

Odoslany z mobile device

Marian30.09.2005 - 15:32 Trvalý odkaz

No zena ma D750i a ze by jej padala... Treba ho reklamovat... Ak ho mas naviac z Orange, tak je to jasna sprava... Inak, skor ako reklamaciu by som odporucal prvo flash original softu a potom sa ukaze... K750i je vo svete nedostatok, tak aby si na vybavenie reklamacie necakal neprijemne dlho...

stavo30.09.2005 - 15:57 Trvalý odkaz

Ved to ma najviac hneva ze budem cakat na reklamA!ciu. Da sa spravit flash tohto fonu aj cez prilozeny kabel a kde zozeniem soft kedze na ich stranke to vraj nejde. Je z orange posledna varka.

Marian30.09.2005 - 16:43 Trvalý odkaz

Jedine na cierno, neurobis to doma... Opytaj sa Arrowa, ten ma na to dvorneho technika... cena tusim 500,- Sk

stavo30.09.2005 - 17:23 Trvalý odkaz

Myslis ze je to tou orangeackou verziou? Zatial vsetkym slape, ale moj je nejaky divny, uz rozmyslal aj ja ze ho dam kamosovi hodit na original verziu len nechcem prijst o zaruku ak sa nahodou nieco udeje, neviem sice ci to fakt kontroluju v servise. Inac da sa potom nahrat povodna verzia ak by daco? DĂ­k. :smt035

stavo30.09.2005 - 20:09 Trvalý odkaz

Takze sa nahneval spravil tvrdy restart sice prisiel o vsetky udaje vo fone esteze zalohoval do pc, ale zda sa ze pomohlo aspon dufam, zapnute radio, wap a k tomu prenos udajov cez bluetooth a nespadlo to :) Idem nahadzat data, testovat a uvidime. Inac na original firmware je aky rozdiel v menu?

stavo04.10.2005 - 03:10 Trvalý odkaz

Kua a znova tuhne Inac bol dnes u kamosa co bral pred mesiacom aby zistil ci aj jemu a dokonca mu nejde pripojiAĄ cez kabel na komp a ked dal moj v poho aj foto ma horAˇej kvality. To co kus to original ;-) Ideme obaja reklamovaAĄ len kto to vydrzi :-(

Branik04.10.2005 - 22:56 Trvalý odkaz

Super ! cakas nan 3 tyzdne, pohras sa s nim den a ide do servisu do boh vie kedy. Vidim to na orangesoft. ten tam robi tu sarapatu. :lol:

Pierre04.10.2005 - 22:57 Trvalý odkaz

Asi s vami nebudem suhlasit ohladom stability, mam fon od pondelka a zamrzol mi minimalne 50 krat. Zo stareho fonu potreboval dostat cez 300 cisel, vzdy po cca 6 cisle zahlasil chybu a ztuhol, skusal cez bluetooth aj infraport vzdy s rovnakym vysledkom, posielal aj po desiatich kontaktoch a niekedy v pohode a potom poslalo len 3 z nich. Musel kontrolovat po jednom a niektore posielat na viackrat, skoro prisiel o nervy. Dalej ked spustim radio alebo mp3 minimalizujem a stlacim klavesu nad joystickom zamrzne.

Bolo skusanych viac SIM kariet s tymto konkretnym fonom? Moze to byt aj toto, sice malo pravdepodobne,ale stava sa to obcas.Ja mam 6310 a s jednou Easy kartou mi to stvaralo divy,napr. zatuhnutia na wape,v prijatych sms dokonca aj vtedy,ked neboli na SIM ziadne ulozene,obcas padali aj hovory.
    Kazdopadne to stoji aspon za vyskusanie

stavo05.10.2005 - 08:31 Trvalý odkaz

Neviem ci to pomoze akurat vcera mi dosla nova 64kB java sim. To bude urcite soft vsak kazdy novy fon ma chyby, keby bol na 100% isty ze original pomoze dal by ho tam a kaslem na zaruku.

Joker_09.10.2005 - 19:31 Trvalý odkaz

Padol mi na zem a pri foteni mi v rohu ostal maly sedy priesvitny fliacik(objektyv je cisty). Displej je ok je tam len ked zapnem fotoaparat. Uznaju mi v or. reklamaciu ked na tel nie je ani male skrabnutie? ?

stavo10.10.2005 - 15:05 Trvalý odkaz

Takze dalsia haluz ked si ulozim do pamati kodov nieco aj pri zadani zleho hesla ukaze prve dve slova. Potom je tato funkcia zbytocna ked ti hocikto moze vidiet dolezite udaje. A to neodratavanie znakov pri sms na nervy hlavne ked mam zapnutu t9 a stale sa v pravom hornom rohu zobrazuju nejake cisla. Mohlo by aspon pri odosielani ukazat z kolkych casti sa sklada sprava. Dlzka nazvu pri mp3 tiez nedostacujuca.

Spencer10.10.2005 - 19:08 Trvalý odkaz

V pamati kodov nazvy kodov ostavaju, pri zadani nespravneho hesla Ti iba vygeneruje nove kody :? . Je to blbost, ale je to tak vSE odjakziva :roll: . Okrem toho, znakov na jeden kod je malo tusim iba 15. Takze jedine JAVA :doubt:

K700icko10.10.2005 - 23:22 Trvalý odkaz

Tak vam poradim vsetkym nespokojnym.Prerobte si soft alebo si prepajkujte cipi.A neake si doletujte.Urobte si vlastny tuning.

Joe10.10.2005 - 23:41 Trvalý odkaz

Pri zadani zleho hesla ukaze sice nejaky kod ale nie je to ten co si tam dal.Co je na tom blbe?

stavo11.10.2005 - 08:10 Trvalý odkaz

Sorry zistil ze je to trocha inac spravene. Zobrazi len nazov kodu ale samotny kod nie aspon ze tak. Ale aj tak je blbe ze ho moze kazdy bez spravneho zadania. Inac vcera bol v servise a to mrznutie pri bluetoothe je pri orange firmware normalne pomoze jedine flash na original.

Spencer11.10.2005 - 20:14 Trvalý odkaz

Pri zadani zleho hesla ukaze sice nejaky kod ale nie je to ten co si tam dal.Co je na tom blbe?

Tak minimalne to, ze Ti to heslo moze ktokolvek vymazat. :?

sp@c317.10.2005 - 16:48 Trvalý odkaz

tento fon od SE sa celkom vzdaril desing ma dobry. ked som ho mal vruke zaujal ma najma jeho foto ma 2megapixele a automaticke yaostrovanie je tiez fajn.

Joker_19.10.2005 - 02:45 Trvalý odkaz

Uz je opraveny. Ze vraj vymena mechanickej casti, kamera. Tak si davajte pozor aby vam nespadol, asi je fotoaparat na to dost citlivy.

stavo19.10.2005 - 08:20 Trvalý odkaz

Uz je neskoro :-) Inac vsetko v poho akurat sa mi zda ze pri zaostrovani mierne nieco tukne ale dost mozne ze to robilo aj predtym nakolko si to nejak nevsimol.

simumarek23.10.2005 - 15:55 Trvalý odkaz

Chcem sa opytat ci k750 podporuje v mail klientovi prilohy a ci je mozne prilohy ktore nepozna ulozit do pamate telefonu. Hlavne mi ide o doc. pdf. atd?

Anonym (bez overenia)23.10.2005 - 15:59 Trvalý odkaz

Hej daju teda aspon mne to ide :)

simumarek23.10.2005 - 18:29 Trvalý odkaz

A ake formaty si v telefone aj pozries?

Anonym (bez overenia)23.10.2005 - 18:41 Trvalý odkaz

Z tych co si napisal ani jeden

trif23.10.2005 - 20:04 Trvalý odkaz

Format doc si kuknes,len ho musis nakopirovat do priecinku 'ostatne'.

Odoslany z Sona Ericssonova K750i by trif edited

simumarek22.11.2005 - 19:43 Trvalý odkaz

Ide vam aktualizacia softu cez web? Mne to stale vypisuje nejake divne chyby a neviem co s tym mam robit :-)
    Konkretne mi napise toto:

Sony Ericsson makes attractive mobile phones and mobile phone accessories, and develops powerful mobile computing technology.

Unfortunately, the server encountered an internal error and could not complete your request. Please check that you typed the address (URL) correctly.

If this error recurs, please try again later when we hope the problem will have been solved.

Meanwhile, please search or browse the Sony Ericsson website or try the following global links:

Sony Ericsson.com
    Global support area
    M2M Connectivity
    Fun & downloads
    Professional solutions
    Press room
    Developer World
    Experiences
    Partner Portal
    Retail Portal

K700icko22.11.2005 - 20:31 Trvalý odkaz

Zavolaj na info linku SE.

UA: SonyEricssonK750i/R1J Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1

simumarek22.11.2005 - 20:40 Trvalý odkaz

kde najdem cislo na tu infolinku?

Anonym (bez overenia)22.11.2005 - 21:00 Trvalý odkaz

simumarek uz mas k750i? ja som aktualizoval v nedelu a v pohode isla

simumarek22.11.2005 - 21:42 Trvalý odkaz

Som si vcera doniesol d750 zo softom z k750i. dnes som cely den skusal tu aktualizaciu a nejde mi to, stale to vypise tu chybu co som hodil do prispevku vyssie. Ak by si vedel tak by si mi mohol dat nejake tipy k tej aktualizacii, lebo som to este v zivote nerobil :-)

Anonym (bez overenia)22.11.2005 - 21:46 Trvalý odkaz

Simumarek poradim neboj ak to bude v mojich silach xi, inak vies ze som mal od teba fon? :lol:

simumarek22.11.2005 - 21:56 Trvalý odkaz

ktory? Uz si to presne nepamatam. Ak by si vedel nejake zvlastnosti a zaludnosti pri tej aktualizacii. Moze sa mi nieco stat s telefonom ak mi spadne pripojenie na net pocas aktualizacie?

Anonym (bez overenia)22.11.2005 - 22:03 Trvalý odkaz

nokia 6230i. no moze sa ti stat ale je tam potom bod obnovenia tak pohoda inak prehratie softu potom v mobilshope pomoze prinajhorsom,aj kked tusim ze ten soft najprv stahuje do pc tak hlavne neodpajat kabel od fonu xi. no a vratme sa k teme,mne nesla aktualizacia cez operu tak som isiel cez IE. mas naistalovane tie specialne drivery pre usb kabel? instalacka ma 9kb. dalej musis mat naistalovanu javu potom ked sa preklikas ti zacne stahovat program seus vo verzii 1.19

simumarek22.11.2005 - 22:12 Trvalý odkaz

uz si pamatam, bolo to za tu 6230, nie? tu mam este stale ako zalozny fon :-) Tie specialne ovladace asi nemam, musim pozriet, ak ich nemam tak kde ich stiahnem? Zatial som to skusal aj ja cez operu ale idem to skusit cez IE. Javu mam nainstalovanu, len idem pozriet tie ovladace na kabel.

simumarek22.11.2005 - 22:14 Trvalý odkaz

Ozaj este som chcel vediet ci mi aktualizacia vymaze vsetky data v telefone tak ako normalne prehratie sw?

Anonym (bez overenia)22.11.2005 - 22:19 Trvalý odkaz

Hej presne za ten :) nic sa ti nezmaze vsetko ti ostane. Tie drivery najdes na sonyericsson stranke odporucam ti prestudovat navod co je aj tu na fony sk

UA: SonyEricssonK750i/R1N Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1

simumarek22.11.2005 - 22:22 Trvalý odkaz

nevies mi povedat blizsie kde ho najdem tu na fonoch?

simumarek22.11.2005 - 22:26 Trvalý odkaz

tak tie ovladace som uz naistaloval podla toho navodu na stranke se.com, teraz idem skusit update cez IE, hadam to vide :-)

simumarek22.11.2005 - 22:36 Trvalý odkaz

Tomu IE sa nejako moc nechce nacitat tu stranku stale mi to nahodi prvu polozku a tam to skonci. Asi mi neostava nic ine len skusat dalej.

Anonym (bez overenia)22.11.2005 - 22:46 Trvalý odkaz

Mozno dnes strajkuje stranka vyskusaj zajtra inak vsak uz coskoro bude new soft ale viac neviem

UA: SonyEricssonK750i/R1N Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1

simumarek22.11.2005 - 22:52 Trvalý odkaz

no ja mam v nom verziu R1N005, to je tusim predposledna

Anonym (bez overenia)22.11.2005 - 22:55 Trvalý odkaz

Jo zatial posledna je r1n035

simumarek22.11.2005 - 23:14 Trvalý odkaz

Dnes uz na to nemam nervy rano treba skoro vstavat do roboty, skusim to zase zajtra, len dufam ze s vacsim uspechom ako dnes :-(. V com by mala byt ta nova verzia lepsia? Ja co som cital tak vraj nieco s fotkami v sere alebo take nieco.