Prve skusenosti: Sony Ericsson K800i
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

samo 15.08.2006 - 15:01
Dnes som sa stal stastnym majitelom Sony Ericssona K800i 8)
V balei sa nachadza : Mobilny telefon K800i,snurka na ruku(tvari sa ako koza),datovy kabel,standartne sluchatka a DVOKITA nabijacka 8),pamatova karta sa bohuzial nedodava :(,samozerejme ja potrebne doumenty.
Prve dojmy su na jednotku,vyborna viditelnost na slnku,klavestnica prijemna,pri telefonovani sa trosku horsie drzi kvoli krytke na fotaku...
ak mate dake otazky,nech sa paci.Foto v dalsom prispevku.
samo04.01.2007 - 13:20 Trvalý odkaz
postrehy:
nove je to ze ked si vo Videos tak prechodom cez nahlad sa video zacne prehravat,pre niekoho vyhoda pre niekoho nie,mne to vyhovuje...dalej sa zrychlilo nacitavanie nahladou vo fotoalbume,menu pulzuje aj to je nove...JAVA je este rychlejsia,coskoro budem moct porovnat aj s K610i ktora je na nu expert,dalej prehravac prehrava ked sa zada prehrat vsetko,prehra aj zvonenia...
Chipy05.01.2007 - 07:54 Trvalý odkaz
Samo,nevies,daju sa okrem zmeny ikoniek robit aj ine kusky?Napriklad ako na Klare umiestnit do hlavneho menu ikonu java aplikacie apod.Inac tie walkman ikony sa mi brutalne pacia,vazne uvazujem nad decustom.
Arrow7905.01.2007 - 15:26 Trvalý odkaz
Samo daj sem prosim vysledky javy cez javabenchmark 1 a 2. Stacia koncove cisla... podla vsetko mala byt totiz pomalsia :) Ja vyskusam este so starym FW a napisem sem vysledok..
Chipy06.01.2007 - 12:51 Trvalý odkaz
Hura,prave som si kupil HPM-82.Su super,najviac som sa bal,ako budu sediet v usiach.Ale je to v pohode.Zatial mam stredne nastavce,neskor vyskusam aj ostatne.Tento tyzden mi este pride 1gb karta a uz budem spokojny.Mimochodom trocha OT,neviete ako co najjednoduchsie prevediem normalne cd-cka do AAC,alebo eAAC+ ?Nejaky jednoduchy free soft?Nie som velmi zbehly v pocitacoch.Dik.
Richard Hombauer06.01.2007 - 13:47 Trvalý odkaz
skus http://www.stahuj.cz/multimedia/prevody_formatu/mediacoder/
MediaCoder 0.5.0 r2
vyzera dobre, je free, multifunkcny. ma to 20 MB.
Chipy06.01.2007 - 14:14 Trvalý odkaz
Vdaka,vyskusam.
Slik06.01.2007 - 16:27 Trvalý odkaz
Chipy odkial si objednaval 1GB kartu a za kolko?
Chipy06.01.2007 - 18:08 Trvalý odkaz
Hej.sk,2162 Sk aj s postovnym.Je to Sony,Sandisk nikde neviem zohnat,a aj tak asi nebude o mnoho lacnejsi.
Anonym (bez overenia)06.01.2007 - 18:50 Trvalý odkaz
samo treba mi na zmenu ikoniek nejaky specialny driver alebo stacia tie s pcsuite
Anonym (bez overenia)07.01.2007 - 13:14 Trvalý odkaz
tak som uspesne zmenil ikony na k800 trvalo to cca 2min,teraz idem odstranit logo operatora
samo07.01.2007 - 13:19 Trvalý odkaz
? kolko si mal brutal forsing? 2000... :o to je hlupost...ty musis mat dobre "nezabezpeceny" mobil :D
Anonym (bez overenia)07.01.2007 - 18:02 Trvalý odkaz
samo no vazne 2min ale teraz prerabam cele menu aby bolo tak dookola vola sa to tux theme ten tucniak a to mi trva uz 4hod a stale to ide :)
samo07.01.2007 - 18:29 Trvalý odkaz
posli mi to v SS ak mozes aj s obrazkom skusim aj ja :)
BTW napis aj kolko si mal brutal forsign lebo sa mi to nezda 2 minuty,moj rekord bol 10minut aj to bola zmena On/Off privytania
t__h08.01.2007 - 17:57 Trvalý odkaz
Caute,
nelupaju sa Vam tlacitka na k800i? ja ho mam 2 tyzdne a uz sa mi to zacala lupat 1-ka... neviem, ci ste to tu v tych 45 strankach (na ktore bohuzial nemam cas) nespominali...
nasiel som podobny problem na
http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=26564&postdays=0&pos…
volal som do www.autotel.sk a vraj sa s tym uz stretli a vymenili tlacidla v ramci zarucnej opravy... nemate s tym niekto skusenosti?
dik,
t
Arrow7908.01.2007 - 18:05 Trvalý odkaz
No, mam ho nejaky mesiac asi ale nelupe sa mi nic...
Anonym (bez overenia)08.01.2007 - 21:17 Trvalý odkaz
ok tak sa mi uspesne podarilo zmenit splash screen,menu mam dookola je to celkom dobre len neujazuje hore ci som na spravach atd ale da sa na to zvyknut,a zapnutie vypnutie mobilu mam take windows xp k800i remix celkom pekne len animacia mi vzdy prebehne 2x aj ked som dal ze gif nech len raz prehra neva iba o neco mi dlhsie vypina :) len logo operatora sa mi zatial nepodarilo zmazat :(
Chipy08.01.2007 - 23:38 Trvalý odkaz
Ja ho mam skoro 3 mesiace a nelupe sa nic.A to davam brutalne zaberat tlacitkam.
Before09.01.2007 - 01:19 Trvalý odkaz
Jari10.01.2007 - 15:07 Trvalý odkaz
Mozte mi povedat,ci je K800i z Orange a z T-mobilu blokovany?Ci na akciu,ci za plnu cenu.
Slik10.01.2007 - 15:24 Trvalý odkaz
Orange neblokuje vobec. T-mobil akciove blokuje a neakciove neviem.
greso10.01.2007 - 23:05 Trvalý odkaz
Vcera som bral K800i z OR,a uz tam mam soft R1ED001.Neviem sice,ci to ma nejake vylepsenie oproti tomu starsiemu,no ale budis.
Chipy11.01.2007 - 11:35 Trvalý odkaz
Jasne,ze je lepsi.Mas novy(lepsi) editor MMS,java aplikacia sa da dat na pozadie a zatial mi ani raz fon neklakol,co sa o R1CB povedat nedalo.
Chipy11.01.2007 - 11:35 Trvalý odkaz
Jasne,ze je lepsi.Mas novy(lepsi) editor MMS,java aplikacia sa da dat na pozadie a zatial mi ani raz fon neklakol,co sa o R1CB povedat nedalo.
DjTuning11.01.2007 - 13:54 Trvalý odkaz
Ved aj ja som tam mal uz R1ED a uz sa stihol aj pokakat :-(
Anonym (bez overenia)11.01.2007 - 15:09 Trvalý odkaz
No to bude asi tym orange softom,mne sa nepokakal ani raz :)
Chipy11.01.2007 - 16:28 Trvalý odkaz
Ved aj ja mam Orange a zatial funguje neporovnatelne lepsie,ako stary soft.
DjTuning12.01.2007 - 03:41 Trvalý odkaz
No toto bude asi zase len o tom,na aky kus natrafis tak dufam,ze druhy uz bude lepsi.;)
greso12.01.2007 - 19:01 Trvalý odkaz
Kuas,bracho ma K800 mesiac a uz mu zacina haprovat JOYSTICK.No to bude parada........Mohli to fakt spravit lepsie.
DjTuning12.01.2007 - 19:07 Trvalý odkaz
No uvidime,sak ale tych 18mesiacou uz dajako vydrzi..
aquila12.01.2007 - 19:20 Trvalý odkaz
inak, neviem ci to bol len problem kusu co som mal teraz par dni v rukach, ale SE ma jedno velke minus, pri videohovere sa nedalo prepnut z hlasiteho odposluchu na klasicky telefonny repracik....
pre mna vyrazne minus, kedze pouzivam videotelefoniu aj ako normalny hovor, kedze mam 200 minut mesacne k dobru :D a cez klasicky hlasity odposluch je to nepouzitelne ... :roll: nastastie mam uz ale moju milovanu E61 ...
Ronn12.01.2007 - 19:21 Trvalý odkaz
Kuas,bracho ma K800 mesiac a uz mu zacina haprovat JOYSTICK.No to bude parada........Mohli to fakt spravit lepsie.
Nebyt tej krytky fotaku a posahaneho joya a dizajnu zhuleneho grafika, tak je to pre mna dokonaly fon :badgrin:
DjTuning12.01.2007 - 19:30 Trvalý odkaz
No ja som bol dnes zase nie prilis milo prekvapeny,ked som si do fonu nakopcil pesnicky vo formate AACPlus a zistil,ze fon tento format neprehrava,kedze Riso vo svojej recenzii uvadza podporu aj pre tento format.Ale zase podla informacii aege fon si poradi s formatom wma a to Riso v recenzii zase zatajil.;)
Chipy12.01.2007 - 22:47 Trvalý odkaz
Hej,hej WMA ide v pohode,aj mna to prekvapkalo,ked som tam omylom nejake nakopiroval.Ale ved eAAC+ je tusim pisane,ze podporuje.
borizz13.01.2007 - 02:01 Trvalý odkaz
Z tej podpory formatov som mimo..zajtra musim skusit..inak sranda je ze so upgrade softu som nemusel nanovo instalovat ziadne aplikacie ani hry..inak stve ma to prehravanie videa v malom nahlade ale inak som vcelku spokojny..zajtra sa pokusim zhrnut na co vsetko som prisiel..
DjTuning14.01.2007 - 00:52 Trvalý odkaz
Takze moje dalsie zistenie hovori,ze K800i format AAC+ predsa len prehrava,avsak subor nesmie mat koncovku .aac,ale .m4a ;-)
greso14.01.2007 - 03:22 Trvalý odkaz
No najlepsie by bolo,keby nam to prehravalo aj gramo-platne a dalo by sa na tom aj mixovat.
DjTuning14.01.2007 - 13:35 Trvalý odkaz
Hehe,alebo vodotrisk na osviezenie:-P
pan.el15.01.2007 - 00:24 Trvalý odkaz
Necital som to tu zatial cele ...
... nespominali sa tu niekde vhodne a/alebo
alternativne,
a naj-" sluchy ku k800i?
Na k.800cz su spomine aj nejake mapy, ako aplikacie, nemate s tym niekto skusenost ?
Chipy16.01.2007 - 16:40 Trvalý odkaz
Dokelu,teraz som zistil,ze na k800i sa v profile nedaju vypnut zvuky sms.Doteraz som to nepotreboval a toto ma dost sklamalo.Alebo som len zle pozeral?To ze v profile sa neda dat ine zvonenie,to som uz predychal,hoci nechapem tu filozofiu SE,lebo k300i to vedela.
DjTuning16.01.2007 - 17:05 Trvalý odkaz
Ja mam zase problem s mail klientom,vsetko mam nastavene,ako treba a neviem si kontrolovat maily na azete :-( Stale mi vypisuje Chybne meno pouzivatela,alebo heslo;sprava servera: Could not determine server.Uz neviem,co mam robit.Pouzivate niekto azetkovsky ucet? Podotknem,ze orangemail mi funguje bez problemov a ano mohol by som si presmerovat maily z azetu na orangemail,avsak vsetci dobre vieme,aku ma tento kapacitu,tak keby mi prislo viac mailov naraz,ktore by som si nemohol dovolit stiahnut s mobilom,schranka by bola za kratky cas nefunkcna..:roll:
Arrow7916.01.2007 - 20:36 Trvalý odkaz
A datovy ucet mas nastaveny spravne? A co servre azetu? Mas ich napisane ako IP adresy, alebo podla mien?
DjTuning17.01.2007 - 04:08 Trvalý odkaz
Ved datovy ucet pre mail klienta fachci vzdy cez pristupovy bod internet,ci sa mylim?A servre mam napisane podla nazvu,ako bolo uvedene na azete,tam su tie udaje pre manualne nastavenia vypisane :-/
Arrow7917.01.2007 - 07:04 Trvalý odkaz
Ano apn ma byt internet to mas spravne ale kedze v tom datovom ucte niesu napisane DNS tak by sa zislo hodit IP adresy serverov azetu. Napisem ich v priebehu doobeda, aj vyskusam svoje konto.
Arrow7917.01.2007 - 09:34 Trvalý odkaz
Napisem sem nastavenia mail. klienta pre schranky azet.sk (operator Orange):
- Pripojit pomocou: datovy ucet s APN internet
- E-mailova adresa: vasa adresa
- Typ pripojenia: vyberte POP3 alebo IMAP, ako je lepsie
- Server prichadzajucej posty: 213.215.107.31
- Meno pouzivatela: cela mailova adresa (cize meno@azet.sk)
- Heslo: zadajte vase heslo
- Server odchadzajucej posty: 213.215.107.31
Rozsirene nastavenia:
- Pouzivatel odchadzajucej posty: cela mailova adresa (cize meno@azet.sk)
- Heslo odchadzajucej posty: zadajte vase heslo
Napisal som len tie veci, ktore by nemuseli byt jasne v nastaveniach. V rozsirenych nastaveniach by malo byt to meno a heslo kvoli tomu, ze azet pouziva overenie uzivatela aj pri odosielani mailov. Takto to mam nastavene ja a funguje mi aj odosielanie aj prijimanie mailov.
DjTuning17.01.2007 - 14:46 Trvalý odkaz
Tak vrele diky,uz to fachci,ako si vedel,ze meno uzivatela musi byt v tvare znenia celej mailovej adresy?Na to by som ja asi nikdy neprisiel :badgrin:
Aege17.01.2007 - 15:30 Trvalý odkaz
diky tomu,ze jsem na wlist napsala,ze jde na K800i prehrat wma,tak se se mnou do krvava hadaji ,ze to neni mozne a maji mne za blbce ,podpori mne nekdo????Nejvice jeci majitele Nokii se Symbianem
DjTuning17.01.2007 - 17:10 Trvalý odkaz
Wma sice prahrava,ale vyuzivat tento format je hlupost,pretoze m4a je podstatne kvalitnejsie..
Chipy17.01.2007 - 18:05 Trvalý odkaz
Aege,ja ta rad podporim.Ja som si omylom stiahol do mobilu WMA pesnicky a bol som tiez prekvapkany,ze isli prehravat.
Jari17.01.2007 - 20:21 Trvalý odkaz
Tak uz aj ja som stastnym majitelom tohto super telefonu. Nam jednu otazku-da sa menit velkost pisma v maily,spravach a ci sa db kopirovat text a ako?
Arrow7917.01.2007 - 21:59 Trvalý odkaz
DJ: Zamalo.. a ohladom celeho mena aj s @azet.sk ... to je skoro standard pri mailovych sluzbach :)
Jari: V mailoch sa daju nastavit 3 velkosti pisma.. v spravach nie... kopirovat text je mozne bez problemov... je to v moznostiach pri pisani textu...