Samsung D880
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

steve 18.07.2008 - 09:10
Co by ste odporucili na vylepsenie Duosu /vzhlad, pamat.karta, programy, atd./? Dakujem.
Richard Hombauer18.07.2008 - 11:02 Trvalý odkaz
akurat si nam padol do ruky. o par dni ho bude mat graffoo na dlhodoby test, tak Ti potom odpovie na vsetky otazky. ;)
jerikj18.07.2008 - 12:21 Trvalý odkaz
som zvedavy na graffooove skusenosti.... My sme boli najskor uneseny tymto telefonom, ale teraz zaciname vidiet nedostatky.... :( Som zvedavy ci sa zhodneme....
graffoo18.07.2008 - 12:38 Trvalý odkaz
no tak to uvidim aj ja :D
Peter Makai18.07.2008 - 13:17 Trvalý odkaz
Ked sa ten telefon dostane do ruk nenarocnemu cloveku, ktoremu staci posielat SMS, MMS, telefonovat a obcas pouzit wap, tak mu je ten telefon idealny...pokial je to nejaky vymyslac ako my vsetci tu na tomto fore, tak tam najde nedostatky...
Richard Hombauer18.07.2008 - 13:25 Trvalý odkaz
ja si ho napriklad dost uzijem na Pohode. nemusim mat dva mobily a mam problem, ze polovica ludi ma moje TM cislo a druha OR. takto je problem vyrieseny. :)
Richard Hombauer18.07.2008 - 14:20 Trvalý odkaz
samsung D880 ostava doma. aby ten *** telefon nevedel prijat cez Bluetooth VCF kontakty, nepoznaho ani ZYB.com, tak sa na to mozem vykaslat. Samsung ma teda nebude nutit instalovat ziadny softver do PC. To este nedokazal ziadny vyrobca.
edit: velmi nerad, ale po pol hodine som skopiroval na jednu SIM vybrane kontakty z OR mobilu, hodil ju do D880 a kontakty skopiroval do D880. pol hodiny v keli. ach ten Samsung. za toto by som dal vyvojarov obesit. aby dnesny mobil nerozpoznal VCF, ked uz sa to aj v LG naucili...
jerikj18.07.2008 - 15:41 Trvalý odkaz
OK, tak hodim sem svoje poznatky o tomto telefone. S telefonom nebolo ani poriadne fotene, cize fotky napriklad posudit neviem, ale ked to je ako pri D900i, tak v pohode kvalita. Take veci ako MP3,radio som neskusal vobec. Nahrat tam Jimma som tiez neskusal, viem ako to chodi pri Samsungoch s Javou, tak radsej som sa tym ani nezaoberal. No a kde su tie nedostatky? Prva SIM karta, teda ta hlavna v pohode, je v nej Orange. Druha SIM karta,cize sekundarna - Tmobile - tak to je nieco hrozne. Druha strana pocuje sama seba, a ja pocujem kazde tretie slovo. Ale este aj to by som vedel ako tak prezit, kedze vacsinou i tak sa vola z Orangu. No ale co je vrchol, tak 2 SIM karta sa proste len tak hocikedy odhlasi zo siete, ze si to ani nevsimnem. Len pozrem na mobil a druha sim karta neaktivna. Neviem ci to je chyba akurat pri mojom kuse,alebo to este nieje dotiahnute vseobecne pri 2simkovych mobiloch. A co sa tyka voli vysuvania? Tak tiez ziadna vyhra... Moje prvotne nadsenie z tohto mobilu opadlo tak rychlo ako prislo :? Este upozornujem: Tento telefon nepouzivam ja, cize o nejakom vymyslani by som nehovoril... Je pravda, ze ja ako i my tu vsetci najdeme chybicku na vsetkych mobiloch :))) tod vse odomna... / zatial / :D
borizz18.07.2008 - 18:39 Trvalý odkaz
No ja som vramci testovania pouzival D880 pomerne dlho, SIM karty som mal v kombinacii TMO a O2. Za celu dobu pouzivania sa ani raz neodhlasila ani jedna SIM zo siete, alebo nieco podobne. Volal som z neho denne, posielal sms, pouzival Operu Mini a nemal som najmensie problemy s funkcnostou...takze to vidim tak, ze bud som mal stastie na perfektny kus (comu ani sam pri mojom stasti neverim), alebo mas ty nestastie na nejaky chybovy kusok...
Peter Makai18.07.2008 - 19:55 Trvalý odkaz
Risko, mam ta zmoderovat :-D D880 nie je bez chyby, ale je to zatial jediny znackovy dualsim...
Richard Hombauer19.07.2008 - 10:42 Trvalý odkaz
ja mam nejaky prototyp, ale na festival super volba. Len to prepinanie sim pri kazdom druhom hovore ma otravuje. A plytvanie miestom na displeji tiez.
steve19.07.2008 - 12:29 Trvalý odkaz
Mam ho len 10 dni ale odhlasenie jednej ci druhej SIM nepoznam. Ostatne uvidime, rad pockam na rady sikovnejsich a skusenejsich /v tejto oblasti/.
Peter Makai20.07.2008 - 15:07 Trvalý odkaz
jerikj: je to chyba pri tvojom kuse -> do servisu s nim...
steve: co myslis tym odhlasenim druhej SIM? akoze vypnutie danej karty???
jerikj20.07.2008 - 18:28 Trvalý odkaz
je to mozne, ze to je problem prave tohoto kusu... Ale do servisu s nim? No, to radsej predam a kupim nieco ine... Babrat sa so servisom,to nemusim... Ked ma 1x telefon sklame,tak... Hm co sa tyka tej druhej SIM karty, to steve reagoval pravdepodobne na mna... Druha - sekundarna SIM karta sa jednoducho odhlasi zo siete, som nedostupny. No a bud nabehne po nejakom case sama, a mne pridu zmeskane hovory, alebo nenabehne vobec a pomoze az restart telefonu... :evil:
Peter Makai20.07.2008 - 18:35 Trvalý odkaz
A skusal si uz vymenit SIMky? Ze do 1. slotu dat TMO a do 2. Orange? A nech je TMO primarna...
jerikj20.07.2008 - 18:36 Trvalý odkaz
Ano, odpajal sa Orange...
Peter Makai20.07.2008 - 18:41 Trvalý odkaz
Mno, tak je to jednoznacne chyba telefonu...sup ho do servisu :-)
steve20.07.2008 - 19:15 Trvalý odkaz
Ano, reagoval som na trable, co ma jerikj.
graffoo20.07.2008 - 20:27 Trvalý odkaz
no uz mam tento zazrak aj ja... najprv som nadaval, ze je pri pisani textov pribrzdeny, ale stacilo vypnut zvuky klavesnice a uz je to v pohode... za tych par hodin mam z neho zatial dobre pocity, aj ked par veci mi na nom oproti inym samsungom chyba... tak ci onak, zatim je to dobry stroj :)
Peter Makai21.07.2008 - 00:57 Trvalý odkaz
uzivaj k spokojnosti :-)
Richard Hombauer21.07.2008 - 01:05 Trvalý odkaz
ja som si prave pozrel fotky z Pohody a vcelku spokojnost. Najprv tam bolo nastavene rozlisenie 800 x 600, co som si vsimol az po asi 10 snimke, ale prekvapili ma vyvazene farby aj ostrost. Zaujimave je, ze si lepsie poradi s objektmi vzdialenymi 1 - 3 metre, vzdialene veci su mierne rozmazane (zle zaostrenie, optika...?).
listovanie snimkami 800 x 600 je podstatne pohodlnejsie. ja mam na N95 8GB nastavene 2 Mpix, tu by som si tiez asi nastavil 2 Mpix.
kompenzacia expozicie je uplna chmulovina - jedna sa o stmavenie / zosvetlenie snimky az po odfoteni, takze to ani nepouzivajte. je to naozaj somarina. :) vsetky snimky so znizenou expoziciou mali mat kratsi cas (= zvysenie ostrosti), ale v skutocnosti je to nielen rozmazane, ale este aj divne stmavene.
potesilo ma, ze indikator stavu baterie nebol taky klamlivy, ako som cakal. piatok obed 3 palicky, sobota obed uz dve palicky, sobota v noci 1 palicka, nedela obed bol este zapnuty. volal som kratko, ale pomerne casto, v priemere raz za hodinu. za dva dni som teda uskutocnil asi 40 telefonatov (30 s - 2 min.) a spravil asi 40 fotografii. na wape som bol raz asi 10 minut. samozrejme, neustale prihlasenie do dvoch sieti.
graffoo21.07.2008 - 01:20 Trvalý odkaz
no na tie tmave fotky som ziral aj ja, ze co si to mal zapnuty za efekt riso :D
graffoo21.07.2008 - 21:54 Trvalý odkaz
vazeni, otazka. nepochopil som dalsiu vec na tomto fone. vizitku cez BT vie prijat. problem je, ze ju nezobrazi v tel. zozname. ale ak si pozriem stav pamate tel. zoznamu, tak tam to miesto vizitka zabera... nechapem tomu. inak si ale na hovorove funkcie nemozem stazovat a jedna sa o mobil, ktory ich ma prepracovane skutocne do detailov. od vyzvania na vytocenie druheho cisla pokial to na prvom dotycny neberie az po blacklist nielen v pripade hovorv, ale aj sms a mailov... register je tiez velmi prepracovany...
ALE CO MA TOTALNE VYTOCILO TAK TO JE OBMEDZENIE PREHRAVACA NA 4 PLAYLISTY PO 30 PESNICIEK!!! KTOREHO KOREJCA TOTO NAPADLO? doslova zruinovali multimedialnost tohto fonu...
steve29.07.2008 - 20:27 Trvalý odkaz
Pan kolega graffoo uz ukoncil testovanie alebo ano? Mozno, ze som to prehliadol, mozno som len netrpezlivy.
graffoo30.07.2008 - 09:48 Trvalý odkaz
este testujem. ten fon ma kazdu chvilu niecim prekvapi. napr. moznostou minimalizovat wap (aj ked ho odpoji, stranka ostane nacitana)...
djthunder30.07.2008 - 23:17 Trvalý odkaz
Mna by zaujimalo,ci tento telefon dokaze rozlisovat dennik hovorov,resp. ci ukazuje prevolane minuty na jednej aj na druhej SIM rozdielne,alebo dokopy
zazou31.07.2008 - 01:49 Trvalý odkaz
Podarilo sa mi kupit redukciu na sluchatka - bohuzial neoriginal ktory hra len mono. Myslim ze by som to dokazal prerobit na stereo, potreboval by som vsak zistit cisla pinov na ktorych je zapojeny vystup pre sluchadla. Zatial som vsade nasiel pinout len pre odblokovanie. Vie niekto poradit, prosim ?
steve31.07.2008 - 08:53 Trvalý odkaz
Prevolane minuty, aj prijate, skontrolujete cez spravcu hovorov zvlast pre SIM 1 aj SIM 2. V pohode aj dennik hovorov.
barrel&metal12.08.2008 - 16:31 Trvalý odkaz
Stiahol som kontakty do D880 z Outlooku (synchronizacia cez Samsung PC Studio). Slo to hladko. Ale ked som otvoril kontakty v mobile, zistil som ze su zaradene podla krstneho mena. Isiel som cez menu/nastavenia/nastavenia kontaktov/poradie zobrazenia - zaklikol som Priezvisko_Krstne meno a potvrdil. Avsak nejako sa to neprejavilo.
Ma s tym niekto nejake skusenosti?
Peter Makai12.08.2008 - 16:59 Trvalý odkaz
Je to chyba v SW.
Skus vymazat kontakty, skontroluj ci mas nastavene poradie Priezvisko_Meno a skus este raz...
barrel&metal12.08.2008 - 17:03 Trvalý odkaz
Peter Makai12.08.2008 - 17:16 Trvalý odkaz
Hej, to je sice pekne, ale nebude to riesit problem...bude to len take skrabanie si praveho ucha lavou rukou...
steve12.08.2008 - 17:43 Trvalý odkaz
Mal som obrovske stigro alebo Juhokorejci su taki sikovni? Prvy pad z vysky asi 1m Duos prezil. Okrem minimalneho odlupenia kuska plastu na spodnom rohu - ostatne, aj soft a funkcie zatial v poriadku. Az som stuhol, dalsim neplanovanym padovym skuskam sa v buducnosti, dufam, stastne vyhnem. Zralo by ma, keby mi iba po mesiaci uzivania, neuznali ani zaruku.
Peter Makai12.08.2008 - 17:49 Trvalý odkaz
Juhokorejci su taki sikovni...aj ked to ze neblbne, neznamena ze po case nezacne...
steve12.08.2008 - 18:08 Trvalý odkaz
Nepotesili ste ma, ...
Peter Makai12.08.2008 - 18:13 Trvalý odkaz
...ale nezname to ani to, ze zacne...
Lepsie? Podla mojich skusenosti Samsungy daco vydrzia...viac nez Nokie alebo SE...
steve27.08.2008 - 23:37 Trvalý odkaz
Nechcem byt neslusny, inteligentnejsie impertinentny, ale pan kolega grafoo uz mesiac skusa tu D880 a nic. Ja Vam o plastoch poviem aj rozpravku ale na mobily uz nemam optimalny vek ani bunky, takze netrpezlivo cakam na Vasu hodnotiacu recenziu. Pricom viem, ze netrpezlivost nie je najsilnejsia ludska vlastnost.
Poznate porekadla dakotskych indianov? " Pre netrpezlivu zenu je aj dupot konskych kopyt predohrou". O netrpezlivych muzoch Dakotovia nic nehovoria.
borizz28.08.2008 - 00:53 Trvalý odkaz
ja mam jednu otazku kolega steve. kolko trva dobre otestovanie mobilu na napisanie dlhodobych skusenosti? ja by som povedal, ze niekedy aj mesiac je malo. trpezlivost ruze prinasa ;)
graffoo28.08.2008 - 00:56 Trvalý odkaz
naaaaa spina na moju hlavu :D D880 mam uz otestovany, clanok napisany. teraz je na rade sefredaktor :)
Richard Hombauer28.08.2008 - 02:20 Trvalý odkaz
kto, kde, kedy? :D steve, vsetko budeee :)
steve28.08.2008 - 21:02 Trvalý odkaz
2borizz: kolega graffoo uz odpovedal skutkom. Plne s nim suhlasim.
Azalix406.09.2008 - 20:49 Trvalý odkaz
Da sa prepnut do offline rezimu (lietadlo)? A ak da, tak kazda karta zvlast alebo obe naraz?
steve07.09.2008 - 00:24 Trvalý odkaz
Da sa. Nastavenia-nastavenia telefonu-profily telefonu-offline.
Odstavi obidve SIM naraz.
steve08.09.2008 - 21:08 Trvalý odkaz
2graffoo: Dnes som nuloval casovace a cuduj sa svete. 1.Sim pyta kod, dam PIN a casovac vynulovany. 2.SIM pyta kod, dam 2.PIN a hlasi chybny kod a nic. Este raz a este raz a stale nic. Medzitym som volal z 1.Sim 2-3 minutky. Vratim sa k nulovaniu 2.Sim. Pyta kod, dam kod resp. PIN 1.SIM a telefon mi vynuloval aj 1. aj 2. SIM. Co Vy na to? Mozno by sa to hodilo doplnit do recenzie alebo posleme Samsungu info o nekorektnych krokoch.
2riso: Hra o jednom dejstve. Nazov: Mobilny vesmir a my. Autor: ja, alias Haclav Vavel- dramatik /aby to korespondovalo s urovnou fony sk/. Osoby a obsadenie: 1/riso-sefredaktor, 2/steve, alias Haclav VAVEL, alias ja. Prve a posledne dejstvo: sa odohrava v predstave autora, so zanietenim a patricnym uskrnom na tvari tuka do NTB.
riso: steve, neboj, vsetko budeee.
steve: riso, a kedyyy?
Opona, koniec hry. Potlesk. Dakovacky...uf, krasna je ta elektronicka komunikacia.
Richard Hombauer08.09.2008 - 22:51 Trvalý odkaz
steve, 3. 9. bolo publikovane plus/minus: Samsung D880. kde je problem?
steve09.09.2008 - 08:39 Trvalý odkaz
Ak graffoo je alias Tomas Chorvat, tak nikde a prepacte. A je?
Richard Hombauer09.09.2008 - 14:56 Trvalý odkaz
No je :)
Marian09.09.2008 - 15:06 Trvalý odkaz
chlapci co beriete?
steve09.09.2008 - 19:13 Trvalý odkaz
2riso: zial, to som nevydedukoval, este raz, mea culpa
2Atlis: peniaze, len stovku za stranu /A4/
k ostatnym majitelom D880: aj Vam funguju casovace tak, ako som opisal vyssie alebo len u mna je chyba? Vdaka.
guraja30.09.2008 - 21:46 Trvalý odkaz
chcela by som sa spytat, ci sa daju do samsungu D880 nahrat dajake hry a hlavne aplikacie ako napr. trezor, slovniky.... :) :)
jakomino05.10.2008 - 18:07 Trvalý odkaz
No nazdar zatial ako citam tak k telefonu vela kladov nevidim a to ho mam 2 dni a cakal som nan mesiac.Chcem sa opytat ci je to normalne ze ked volam z druhej SIM tak nepocujem ton volania a je iba ticho a ked niekto zodvihne tak az potom viem ze volam.Je to u vsetkych tak???