Samsung D880

• 103 príspevkov
  • steve 18.07.2008 - 09:10

Co by ste odporucili na vylepsenie Duosu /vzhlad, pamat.karta, programy, atd./? Dakujem.

• Peter Makai05.10.2008 - 22:59 Trvalý odkaz

Ked mas druhu kartu Orange, tak je to chyba fonu, respektive tak trochu aj Orangeackej siete. Uz sa pracuje na odstraneni chyby...

zazou16.10.2008 - 19:36 Trvalý odkaz

Zda sa mi ze sa objavil novy problem s pouzivanim D880. Ked robim hovor z druhej karty, ktora nie oznacena ako hlavna, hovor je dost nezrozumitelny, chripi a seka slova(vypadavaju niektore slabiky). Mam to overene na dvoch telefonoch zakupenych u roznych predajcov, (Nay a Datart) v roznych mestach. Napiste ci mate s D880 podobne skusenosti, resp. co by mohlo sposobovat tento problem. Dakujem.

Richard Hombauer16.10.2008 - 20:26 Trvalý odkaz

zazou, a co tak citat prispevok pred tym Tvojim. je tou druhou kartou Orange?

Hawker17.10.2008 - 01:57 Trvalý odkaz

Ako SIM2 mam v svojom T-Mobile, zvuk je sice zvlastny, plastovo-plechovy, ale zrozumitelny a bezproblemovy. Viac mi vadi, ze na kartu sa zmesti len 3000 akychkolvek suborov, a ze mobil ma taku zvlastnu aromu, pripomina mi tenisky z cinskeho obchodu...

Azalix428.10.2008 - 21:53 Trvalý odkaz

Da sa nejako na tomto fone zablokovat klavesnica inak ako len zasunutim? nejaka klavesova skratka, ktoru som este neobjavil? :?

Peter Makai29.10.2008 - 00:30 Trvalý odkaz

Neda, vzhladom na to ze je to slider sa predpoklada ze ho ludia budu po vreckach vlacit zasunuty...

Azalix429.10.2008 - 09:03 Trvalý odkaz

tak taky frajer som zase neni. ide mi skor o to, kedze tento mt nepodporuje multitasking a zasunutim krytu ukoncim prebiehajucu akciu, ci sa to neda nejako vyriesit inak. tj zasunutim neukoncim aplikaciu (nastavenie v menu), ale klavesy by som xel zablokovat, aby sa mi vo vacku nepostlacali.

Peter Makai29.10.2008 - 11:30 Trvalý odkaz

mno neviem presne, ani to neviem teraz pozriet, ale malo by tam byt nastavenie ze co sa ma spravit pri zasunuti slajdra, ze ci sa ma ukoncit cinnost, alebo pokracovat... ale fakt neviem ci to v tomto telefone je...

Azalix429.10.2008 - 11:43 Trvalý odkaz

Ved prave. Su tam iba dve moznosti, preto sa snazim dopatrat ci nie je este nejaka ina moznost o ktorej neviem. Ale vypada to tak ze asi nie :(

jomado29.10.2008 - 23:17 Trvalý odkaz

Zdravim Vas tu ))
    Chcel by som sa spytat ci niekto ma taky problem ako ja alebo je to normalne u tohto modelu )) Ked mam telefon zasunuty a drzim ho v dlani a chytim vrchnu cast telefonu prstami tam kde su tlacidla na prijem hovoru a ukoncenie hovoru a pohnem s nou zo strany na stranu tak tam moc pekne nedrzi ma vooolu asi 1 az 1,5mm. Je to normalne?? je to take nerijemne ( DIK

steve30.10.2008 - 08:05 Trvalý odkaz

Je to len max. 1 mm a sluzi k tomu, aby vysuvanie v drazkach vpravo a vlavo bolo hladke.

Azalix430.10.2008 - 09:54 Trvalý odkaz

jj, pohoda, ale na moj vkus kladie dost maly odpor, napr proti SE w580i

jomado04.11.2008 - 09:03 Trvalý odkaz

Zdravim Vas chcel by som sa spytat preco sa mi nechce telefon nabit cez datovy kabel? pripojeny do USB bud pocitaca alebo USB nabijacky a nabijacka ma az 1A. Cez original nabijacku sa nabije za 2,5 hod ale cez ten datovy kabel ani za 10 hod. Diky

Marian04.11.2008 - 09:09 Trvalý odkaz

Pretoze USB nabija mensim prudom.

jomado04.11.2008 - 09:12 Trvalý odkaz

tak potom to musi byt dobre maly prud (( je tan nejeky obmedzovaci clen v kabli alebo telefon rozpozna ze je pripojeny usb kablom ? lebo do pocitaca by som to pochopil ze telefon spozna ze je pripojeny do USB PC ale ked ho pripojim na usb nabijacku aj v tedy sa nenabije ((

Peter Makai04.11.2008 - 11:06 Trvalý odkaz

Nie som si isty ci podporuje nabijanie cez USB...jedna vec je ze sa tvari ze nabija a druha vec je ze ci fakt nabija...
    Atlis, pokial ma USB nabku, tak ta by mohla vediet dat aj vacsi prud ako 500mA...

jomado04.11.2008 - 11:40 Trvalý odkaz

neviem ci niesu v tom kabli nejake rozpoznavacie pini lebo ta usb nabijacka dava 1A a kamos s nou nabijal MIO a to v pohodke ale tento samsumg sa tvari ze sa nabija mozem pocas nabijania s neho telebonovat vsetko je ok ale ako nahle ho po aj 5h odpojim s nabijacky tak mi vyhodi hlasku ze tel. je vybity )) zaujimave

jomado04.11.2008 - 12:01 Trvalý odkaz

ok takze kupil som si len usb nabijacku bez kabla a pouzivam datovy kabel co som dostal standartne k mobilu. je to obycajny datovy kabel ) ale ked ho zapojim do tej usb nabijacky tak sa tvari ze sa nabija. ale nenabija )

Hawker05.11.2008 - 09:04 Trvalý odkaz

Skus to brat tak, ze cez datovy kabel ide do mobilu len minimalny udrziavaci prud, aby nedoslo k jeho vypnutiu pocas datovej komunikacie... Nabit ho ale treba standardne.

steve11.12.2008 - 12:53 Trvalý odkaz

Neide mi /opat/ vynulovanie trvania hovorov na SIM2 /orange/. Aj po zadani hesla + OK zostavaju prijate aj odoslane minuty bez zmeny. SIM1 /o2/ v poriadku. Prosim o rady.

Hawker11.12.2008 - 15:24 Trvalý odkaz

Skus prehodit karty v slotoch a tak vynulovat...

Matrix4409.02.2009 - 11:10 Trvalý odkaz

Mam zaujem o tento telefon, ale zaujimalo by ma ci sa da jedna z kariet vypnut, tak aby nebolo mozne sa nu vobec dovolat ?

Dakujem,
    Matrix44

steve09.02.2009 - 11:49 Trvalý odkaz

Da sa, cez spravu SIM kariet /stlacenim tlacidla SIM na lavom boku/ a potom kurzorom dole na druhu SIM deaktivovat. Predpokladam ale, ze sa nebude dat z nej ani volat, az po opatovnej aktivacii.

Matrix4409.02.2009 - 14:36 Trvalý odkaz

to nevadi, ucelom je mat jednu verejnu kartu, a druhu len pre rodinu a znamych. Dokonca obe budu od jedneho operatora.

Dakujem,
    Matrix44

steef23.02.2009 - 23:46 Trvalý odkaz

Zdar pani..

Mam dotaz:

uvazujem nad kupou D880ky, ale nemozem sa dopatrat pravdy. Ako je to s volanim z jednej a druhej simky? Je potrebny restart founu, alebo staci len zvolit z ktorej simky chcem volat? V NAY mi tvrdili, ze restart je urcite potrebny a uz im jeden pan vratil foun, ze mu to nevyhovuje. V O2 mi zase dievcina nabeton tvrdila, ze ziadny restart netreba. Iba si zvolim sim a basta, volam.

Foun potrebujem iba na volanie, prijem hovoru, par smsiek, pripadne nejaku fotku narychlo. A este, ako je to s prehravanim hudby? Nie su tie sluchadla len take chrastitka?

Dikes zatial.

steve24.02.2009 - 08:06 Trvalý odkaz

Pravdu ma diecina. Pri vytukani cisla automaticky ponuka volanie zo SIM1. Stlacenim tlacidla na lavom boku sa prepne na SIM2, potom uz len zeleny telefon a volate zo sekundarnej SIM karty.

steef24.02.2009 - 08:35 Trvalý odkaz

Ok, to som rad, uz len najst niekde vyhodnu cenu a kupit (hlavne, aby to bolo uz dnes :) )

No a s reprodukciou hudby je to ako? Je to pocuvatelne cez sluchadla?

Peter Makai24.02.2009 - 10:20 Trvalý odkaz

steef, to je podla mna kazdeho osobny nazor...pre mna osobne su aj sluchadla z iphone nepocuvatelne, lebo mam nejake gramblave usi a furt mi z laveho sluchadlo vypadava :-D
    Ale co sa tyka D880, nie je to hudobny telefon a myslim, ze audio bude tomu adekvatne...a este mp3 prehravac ma to nezmyselne obmedzenie na 4 playlisty po 30 skladieb...

steef24.02.2009 - 10:37 Trvalý odkaz

Teraz mam SE K770 a Nokiu 6300. Je to teda porovnatelne s tymito founami? Tie playlistu su pre mna az az. Tolko co pocuvam je 1 album od niektoreho interpreta. Aby som ho mal poriadne napocuvany.

Richard Hombauer24.02.2009 - 11:33 Trvalý odkaz

steef, ved to je kravina. prepnutie hlavnej SIM z prvej na druhu si vyzaduje restart. teda, ak mas ako hlavnu SIM od TM a chces mat O2, napriklad. ale pri prepinani hovoru z jednej SIM na druhu restart samozrejme netreba. to by malo aky vyznam? za vsetko hovori aj hodnotenie toho prispevku (ze recenzie, hehe...to je obycajny prispevok v nejakom obchode, nie? asi zacneme aj my pisat taketo "recenzie" :) )

steef24.02.2009 - 12:19 Trvalý odkaz

No moznoze ten dotycny o tom nevedel a ked chcel volat zo SIM2, tak ju zvolil ako SIM1 a asi vtedy je potrebny restart :)

Ajtak, founik je uz objednany :lol:

taskar24.02.2009 - 12:44 Trvalý odkaz

Restart telefonu nastava ak chces zmenit predvolenu kartu ( napr. predvolit O2 v SIM2 namiesto TM v SIM1) bez toho aby si menil karty fyzicky v telefone( Sloty su oznacene SIM1 - primarna, SIM2 sekundarna ).
    Pri vybere z ktorej karty chces volat - tak sa to iba prepne tlacidlom na boku, a volas, necakas na restat ...., to iste pri SMS. Je to vyborne, len sa neda prednastavit aby si na niektore cisla volal z jednej karty a na ine z druhej karty(a nemusel prepinat). Aspon ja som nato neprisiel.

steef24.02.2009 - 12:46 Trvalý odkaz

Takze predsa len mobajl obsluhoval tupec, ked volal takymto sposobom . :? :lol:

zazou28.03.2009 - 17:43 Trvalý odkaz

Chcel by som si vyrobit redukciu zo systemoveho konektora D880 na 3,5 mm jack, pretoze sluchadla dodavane ku telefonu mi neustale vypadavaju z usi. Nikde sa vsak neviem dopatrat ku zapojeniu pinov na systemovom konektore. Vo vsetkych dostupnzch pinoutoch su popisane len piny pre odbolokovanie - plne zapojenioe konektora som nikde nenasiel. Viete mi niekto poradit?

Peter Makai28.03.2009 - 18:25 Trvalý odkaz

A naco ti je na to pinout? jednoducho chyt dodavane HF, rozober tu cast kde je tlacidlo a mikrofon, odpajkuj sluchadla, napajkuj kratky kabel s 3,5mm jackom na konci a mas to...

zazou28.03.2009 - 18:27 Trvalý odkaz

Aj to je riesenie , no kedze casto soferujem chcel by som si ho zachovat ako handfree
    Prave som ho prepiskal - vychadza mi z toho pin c.7 = GND c.6 = L a c.4= P kanal. Akurat ze na volnom sys.konektore mi chyba kontakt na pin c.4. Som zvedavy ci sa mi ho podari prelozit z inej pozicie

bwd03.04.2009 - 19:46 Trvalý odkaz

Chcel by som si vyrobit redukciu zo systemoveho konektora D880 na 3,5 mm jack...

Tu redukciu dostat bezne kupit za 3 EUR. Kto by sa s tym babral...

zazou13.04.2009 - 01:20 Trvalý odkaz

Ak myslis tu z 123mobil.eu tak ta je len v mono prevedeni

zazou03.10.2009 - 20:58 Trvalý odkaz

Objavil sa mi problem s pamatovou kartou v D880. Po nejakom case som si chcel upravit hudobne subory na karte, ale napriek uspesnemu trasferu z PC na kartu, v mobile nejdu prehrat, ani v zlozke Moje Subory/Hudba nie su vidiet. Ked vsak pripojim mobil cez USB k PC vidim ze subory na karte su a daju sa cez PC prehrat. V co je problem - vie mi niekto poradit?

Hawker04.10.2009 - 16:00 Trvalý odkaz

Neviem, kolko veci mas na karte. Tento samsung dokaze s kartou pracovat, len ak je na nej obmedzeny pocet suborov, a to myslim do 3000 spolu, lubovolneho druhu. Pozri si stav pamate cez nastavenia pamate, co ti to napise.

zazou05.10.2009 - 00:25 Trvalý odkaz

No momentalne je tam len 11 mp3 suborov, plus zopar fotiek. Karta nie je zaplnena ani z jednej osminy.

zazou05.10.2009 - 00:37 Trvalý odkaz

Dnes som pokrocil dalej - zazalohoval som si obsah karty a potom som ju sformatoval. Pri opatovnom nahravani mi bez problemov skopirovalo vsetko okrem toho konkretneho mp3 suboru, ktory mi nesiel ani predtym. Neviem co je to za "cudna" mp trojka - vsade hra normalne len v telefone ju nevidiet!

Peter Makai05.10.2009 - 11:20 Trvalý odkaz

Tusim je v tom telefone obmedzenie, ze ak mas nazov suboru dlhsi ako 50 (neviem presne kolko) znakov, tak telefon s tym suborom robit nevie... skus skratit nazov na 8 znakov...

Hawker05.10.2009 - 12:06 Trvalý odkaz

Pripadne - nemas nahodou u tej pesnicky v nazve alebo IDtagu diakritiku? Lebo aj to moze robit neplechu...

zazou07.10.2009 - 00:46 Trvalý odkaz

VYRIESENE ! s_master trafil si klinec po hlavicke :p . Skladba bola stiahnuta z netu a okrem nazvu skladby, interpreta, nazvu albumu tam boli uvedene hadam aj velkosti topanok celej kapely. Premenovanie suboru vyriesilo vsetky problemy. s_master dakujem za tip, lebo mne uz z toho zacal zastavat rozum :roll: