- Späť na článok
- 1559 príspevkov
Samsung Jet (Samsung S8000)
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 31.07.2009 - 20:07
Juraj: Pekné....
anonymous14.11.2009 - 17:03 Trvalý odkaz
Matus Jet-soft: ahojte seci tak ja po treoch dnoch pouzivania orange-softu a rozmysalania ho vymenit za povodny som sa rozhodol zotrvat este nejaku tu chvilku s tym orindzackym ,- neje to az take strasne a z telefonu sa tesim..,- neviete mi odporuci nejaku zajimavu aplikaciu ? alebo nejaky hry na JET ja sa k tomu akosi neviem dopracovat cez ten google :D
anonymous14.11.2009 - 17:07 Trvalý odkaz
Peter: napr. gallerymobile9.com, getjar.com , zedge.net ...
alebo rozne aplikacie skype gmail google maps, weatherlevel, opera5...
anonymous14.11.2009 - 17:22 Trvalý odkaz
tomo : a pre?o by nebol pre mna... ja chcem hlavne dorby fon. a som sa rozhodoval medzi 5800 a týmto... ale zvýtazil tento . bol síce asi o 70e drahší ale tak ?o už... dufam že nájdem nejaké schopné aplikácie do tohto fonu... ja ho chcem aj na tvz "zabitie ?asu" :) takže nejake hry by sa mi do toho šikli
anonymous14.11.2009 - 17:25 Trvalý odkaz
Robo: kedy hlavne pouzivate tento fon... na video, hry, net alebo na ?o?:)
anonymous14.11.2009 - 17:39 Trvalý odkaz
Martin: Telefon je celkom fajn ale co ma nanom sklamalo je ,ze nevie prehrat mp4 filmy (PSP upravene) plus ked som si pustil stary divx tak dost kruto kockuje obraz :/. Najviac ma ale nastvalo praskanie v hornej casti telefonu v mieste pod nadpisom Samsung, mam obavi ze sa to zacne objavovat aj inde. Tak som zvedavy ci len moj fonik nejak neni uplne fit.
anonymous14.11.2009 - 17:56 Trvalý odkaz
Peter: Ano praskanie na casti napisu je normalne a taktiez na spodnej kocke.Nemusis sa toho vobec bat ! Inac MP4 a divx prehra uplne bez akeho kolvek problemu neviem co mas za filmy ale ani jediny problemn to nespravi a to je ORANGE soft .
anonymous14.11.2009 - 18:24 Trvalý odkaz
tomo: ako ten pomaran?ovský soft je faaaakt na kkt. ja som si o jete nejprv popozeral recenzie a videa na youtube.a ke? mi ho dali v pomaran?i do ruky tak som mal pocit že to je INY fon... ako som bol neskuto?ne naštvatý... ako nehorázne vedia tým ich softom dodrb.. mob... a ešte "milá" pani mi na otázku že pre?o si všade dávaju ten ich soft?odpovedala že a pre?o nie ? :D že vraj si všetci iný dávajú :D:D:D no na smiech... tak som rozhodnutý že to pekne poputuje na prepalenie softu do samsungu :) dufam že bude tak funhova? na pohyby a na dotyky ako na videách :)
anonymous14.11.2009 - 18:36 Trvalý odkaz
jkk: preco si to nespravid doma??trva to asi 10 minut...a je to tak jednoduche a tu na fore v sekcii samsung je presny navod ako nato...popripade pomozem s asistenciou cez icq..nie je problem...ale ako myslis...inak co sa vrzgania tyka tak moj nazor je taky ze je to stale len kus plastu s obrazovkou a vrzganie je hlavne v chladnom pocasi uplne normalne...mne to vobec neprekaza a ani si to neuvedomujem...
anonymous14.11.2009 - 19:06 Trvalý odkaz
dedusko: viete my poradit aky je rozdiel medzi S8000XXIG3 a S8000XEII2 nainstaloval som oby dve ale teraz tam mam tu S8000XXIG3 a je tam cestina aj nejake zmeny a to druhe sa my stale resetuje fon viete poradit ????
anonymous14.11.2009 - 19:16 Trvalý odkaz
jkk: no vercia ...IG3 je starcia ako ...II2 cize tato vercia by mala byt "lepsia" ako IG3 - neviem porovnat s orange som isel rovno do II2...skus este raz stiahnus s ineho zdroja...mne to funguje bez problemov...
anonymous14.11.2009 - 20:25 Trvalý odkaz
roaldo: pondelok idem pre jeta,,,tak mi potom prosím pomôž s tým flashom,,,doteraz som mal len nokie ,ale nejako za?ali zaostáva?,,,teraz mám poslednú dobrú nokiu e66,,
anonymous14.11.2009 - 23:08 Trvalý odkaz
frodo: gamemobile.co.uk/samsung_s8000jet_games.htm trocha som sa pošprtal na nete a na tejto stránke som našiel nejaké hry na jeta. tak dajte vedie? ako išli a ktoré su naj :)
anonymous14.11.2009 - 23:20 Trvalý odkaz
Martin: Hmm no mam bezne starsie divx a mp4 pre sony psp. Dnes som skusil dalsi divx a ten my pre istotu uz neprehra vobec. Aby som bol konkretnejsi video spustim ale pocujem len zvuk ale obraz nejde (mp4,avi). Hmm nechapem kde sa to moze kaslat, nejaka rada?
anonymous14.11.2009 - 23:22 Trvalý odkaz
RobQoo: Ahojte chcem sa opýta?.Kúpil som si Jetko aa ked idem na net cez wifi a idem na youtube tak mi neprehráva videá ani na ostatnych strankach mi nejdu videá ... neviete pre?o ? ?akujem za radu :)
anonymous15.11.2009 - 00:20 Trvalý odkaz
roaldo: už sa tu o tom písalo treba hlada?
anonymous15.11.2009 - 02:12 Trvalý odkaz
Tomas: AHOJTE.. KUPIL SOM SI Z ORANGEU SAMSUNG JET. NEJDU MI PREHRAVAT FILMY VO FORMATE AVI. KDE JE CHYBA? V NASTAVENIACH MAM PRI DIVX - REGISTRACNY KOD, A ZE REGISTRACIA A TECHNICKA PODPORA JE K DISPOZICII NA ADRESE: http://vod.divx.com. Co mam s tym robit?? ta stranka je anglicka, takze mam s tym problem. Musim sa zaregistrovat, a iba vtedy mi budu ist divx filmy? Prosim vas pomozte mi, hlavne kvoli tomu som si kupoval tento mobil. dakujeeem
anonymous15.11.2009 - 09:13 Trvalý odkaz
jkk: chod do Menu/Nastavenia/Nastavenia Aplikacii/Prehravac Medii/ Nastavenia VOD/ - tu si vyber internetove pripojenie (staci to nastavit raz a ked vyuzije aj ine pripojenie bude to fungovat bez toho aby si tu musel rucne zase menit) a hotovo...ak bude fungovat staci podakovat :)
anonymous15.11.2009 - 12:59 Trvalý odkaz
dedusko: ok diky uz som to spravil a ide to je to fajn dikes za radu ...
anonymous15.11.2009 - 13:00 Trvalý odkaz
ciko: Marek tie filmy by ti mali ist bez toho aby si nieco registroval a idu skoro vsetky nejdu iba tie co maju velke rozlisenie teraz neviem presne do akeho rozlisenia idu ale skus viac filmov a urcite ti pojdu ked nie tak potom mas nejaku chybu.
anonymous15.11.2009 - 13:02 Trvalý odkaz
ciko: ten predchadzajuci prispevok mal byt pre Tomasa nie pre Mareka zmylil som sa .
anonymous15.11.2009 - 13:26 Trvalý odkaz
Tomas: ,ale ja na net nemam pristup, nemam ho predplateny v pausaly. Iba ak cez wifi. Lenze ja nemam ten wifi router, ci ako sa to vola.. ma ho moj bratanec, takze iba ak by som siel k nemu. Teda dam nastavenie vod, kliknem na internet, ktory ma bratanec a nacita mi to tu stranku? Teda kazdopadne musim ist na net cez mobil..?
anonymous15.11.2009 - 13:52 Trvalý odkaz
Matus Jet-soft: ty voleeeee , co video tak stale to nieco vyhodi , zle rozlisenie , ale nepodporovany subor , ja neviem co to prehrava kua no nemam tam davat 3gpcka ?
anonymous15.11.2009 - 13:55 Trvalý odkaz
jkk: ??co splietas??uplne sa asi nechapeme...ak sa nemylim tak ty mas problem s prehravanim videa...tam nepotrebuje riesit nic cez net...jediny problem moze byt ze tam mas Orange FW lebo ja ho uz nemam a mne to slape ako hodinky...pred tym som to neskusal takze neviem...
anonymous15.11.2009 - 13:59 Trvalý odkaz
jkk: neviem co s tym mas...predpokladam ze mas Oragne FW...len tak zo srandy skus nastavit co som uz pisal pre vidia na youtube.. Menu/Nastavenia/Nastavenia Aplikacii/Prehravac Medii/ Nastavenia VOD/ - tu si vyber internetove pripojenie - len zo srandy ci pomoze :)
anonymous15.11.2009 - 14:17 Trvalý odkaz
Matus Jet-soft: ahoj jkk , no samozrejme ze mam este ten debilny pomarancovsky soft a uz ho mam aj ozaj dost, len priznam sa ja sa trocha bojim ist do toho menenia softu ci sa to nahodov nepodrbe ten telefon a uz mi ho nevyreklamuju, potrebowal by som minimalne niekoho na icq aby somnou siel krok po kroku pri meneni softa. lebo ja som do toho total lamak a to fakt xD !
anonymous15.11.2009 - 14:36 Trvalý odkaz
Peter: Ako vydim vsetci mate jeden problem s divx filmamy no ja mam orange soft a prehra vsetky subory ci AVI divx ultra xvid....... nedavajte tomu moc velke rozlisenia a slape to bez problemov mam vo fone cca 8 filmov a mal som dalsich 30 a prehralo vsetky nadherne
anonymous15.11.2009 - 14:43 Trvalý odkaz
Matus Jet-soft: teda mozem tu dat aj vcsie rozlisenie ako je 620*256 lebo niekto tu spominal ze take alebo mensie aby to prehralo...?hm..? a nasiel by sa niekto taky co by ma posuval cez icq na to flashovanie ???
anonymous15.11.2009 - 14:52 Trvalý odkaz
jkk: velmi rad ta povediem...ale dnes skor ako o 20tej nemozem... najrpv si vsetko pozri a postahuj tu: http://fony.sk/forum/viewtopic.php?t=9442 s tym ze uz je novsia verzia ...II2
anonymous15.11.2009 - 15:02 Trvalý odkaz
Matus Jet-soft: jjj to uz vsetko mam predpokladam, ze som stiahol ten spft a ten prog. cez ktory to drbnem do fonu,... :D:D:D to su vsetko domnienky ja tym vasim vyrazom nerozumiem :D:D:D:D vymenime si icq ?
anonymous15.11.2009 - 15:06 Trvalý odkaz
jkk: no vidim ze to bude zabava :) tak hod icq a vecer si ta vyhladam...alebo hot nick pod ktorym ta najdem...
anonymous15.11.2009 - 15:14 Trvalý odkaz
Matus Jet-soft: :D ja pevne werim ze zabava, trapenie neberieme do uvahy :D:D - 482*357*054 , tak spada top na tu 20tu hodinu dnes ?
anonymous15.11.2009 - 15:20 Trvalý odkaz
jkk: dnes o 20.00 +/- par minut som tam a flashujeme...inak mas nainstalovany New PC Studio a mobil sa ti bez problem pripoji??to len aby sme usetrili cas...vidime sa vecer
anonymous16.11.2009 - 00:04 Trvalý odkaz
peter_nr: a ked budem chciet prepalit ten soft u autorizovaneho servisu da sa?
anonymous16.11.2009 - 01:23 Trvalý odkaz
maroš: chlapec ty nevieš o ?om vraviš.na machrovanie?je to pre ludí ktorí majú radi lahké ovládanie a nemaju sa chut po displayi pohybovat stupídným joistickom alebo rolovaním.
anonymous16.11.2009 - 08:19 Trvalý odkaz
jkk: niekde som cital ze v samsungu (podla call centra je iba v BA) zato chcu 15 EUR - za 10min roboty - pekne peniaze...takze odpobed na tvoju otazku je ano robita ale vyskusane to nemam. Inak vcera som to flashol Matusovi (vid vyssie) cez icq a to je laik do PC a uplne pohodicka - takze by som porozmyslal aj nad touto alternativou...rad pomozem ak chces...
anonymous16.11.2009 - 12:29 Trvalý odkaz
Matus Jet-soft: No ludia, vcera mi jkk kraaaasne krocik po kroku ukazal ako sa flashuje Jetko a NELUTUJEM ! vrelo odporucam kazdemu kto ma Jet z orange aby do toho siel, slape jak jak hodinky je to uplne iny telefon plny moznosti proste nieje o com ! Janci dakujem
anonymous16.11.2009 - 14:00 Trvalý odkaz
Tomas: A ake dalsie funkci ma? kedze pises ze nelutujes ze si si ho prerobil. Ja mam tiez z orange jet, a som spokojny, vsetky funkcie mi pekne idu. V com je ten rozdiel? Ale zase by som nechcel mat cestinu a bat sa ze mi to zacne padat, neviem sa rozhodnut ci do toho ist..
anonymous16.11.2009 - 14:06 Trvalý odkaz
jkk: ak tam nechces ma cestinu tak do toho nechod...ak sa bojis padania telefonu to je vec ruk :) ak myslis mrznutie softu a pod. tak zatial s tym mali problemy len tí co maju Orange soft...a ak zacne mrznut su starsie verzie FW, budu novsie a nieje problem si najst optimalnu...no a co ma nove??to sa tazko opisuje ale kazdy kto sa pohra s flashnutym JETom uz nechce Orange soft...zmeny su fakt citelne ale necakaj ze telefon zacne doma upratovat :) je to vsetko na tebe ale vermi ze urcite by si neolutoval lebo prakticky vsetko sa ti rozsiry - widgety, ikony v menu, rozne nastavenia...je to na tebe...
anonymous16.11.2009 - 15:14 Trvalý odkaz
Tomas: Dakujem za odpoved. Z orange mi softwer vobec nepada, zatial, som spokojny. Neskor vyjde urcite novy firmware. Nebude to stacit, ak si potom zmenim len novy firmvare? Lebo napr pri nokii N85 som cital v recenzii v komentaroch, ze ked si niektori stiahli novy, tak mal tel lepsie fotky, zvuk z reprakov a tak. Ci firmvare take veci nezlepsuje? Napr o par mesiacov by mohol vyjst firmvare, ktory by zrychlil reakcie telefonu, fotky a ine... Je to mozne?? lebo ja tomu tak velmi nerozumiem. Keby ano, tak by som si potom pockal len na novy firmware, telefon by sa zlepsil a zostalo by mi aj slovensky jazyk. Chapes ma, co myslim...
anonymous16.11.2009 - 15:20 Trvalý odkaz
jkk: no ved novy FW uz vysiel!! a je pravda ze mobil je rychlejsi a zlepsil aj fotak. Zvuk som nepostrehol...jediny problem pre teba je ten ze tam nie je SR jazyk...sory ze som pouzil slovo soft namiesto FW - snazil som sa to napisal pre laikov cize stale sa bavime o novom FW ktory vysiel nedavno a samozrejme budu aj dalsie - mozno :)
anonymous16.11.2009 - 15:39 Trvalý odkaz
Tomas: Takze firmware je vlastne softwer? Myslel som si, ze firmware je to, ze napr ked sa nainstaluje novy, tak napr sa pridaju do telefonu stopky, casovanie profilov, zlepsi fotak a take vecicky..,ze pri tom sa mi nevymazu ulozene veci v telefone. A ze softver je to, co treba prepalit teda flashnut a meni sa tym padom vsetko v telefone, ako keby nove zariadenie. To som si ja myslel o tychto dvoch pojmoch. Takze ked potom vyjde este novsi firmware, tak to musim az flashovat hej? a musim pri tom zalohovat data a pod :( no aspon zeby tam bola slovencina, a nadalej mal zaruku v orangei
anonymous16.11.2009 - 15:50 Trvalý odkaz
jkk: FW sa da prirovnat k windowsu (len je stabilnejsi :) ) a soft k jeho programom...ked menis FW prides o vsetko co mas aspolu s FW sms, fotky, kontakty - okrem toho co mas na pametovke a sim karte - ked vide novsi firmware nikto ta nenuti si ho tam dat ak budes spokojny s tou verziou co tam mas...ak sa toho tak obavas tak nato kasli...ja som to podstupil a neda sa to porovnat ale take obavy ako ty som nemal takze tak...
anonymous16.11.2009 - 16:07 Trvalý odkaz
Tomas: Inak, neviem ci som spravne vycital, ze na tejto stranke podla navodu sa da fleshnut, a autor stranky tam aplikoval aj slovencinu, len t9 klavesnica ide len ceska. Spravne som to pochopil, ze je tam slovencina? Pozri sa na to prosim.. stranka je - http://samsung-s8000-jet.atlasweb.cz/page2.html
anonymous16.11.2009 - 16:15 Trvalý odkaz
jkk: pochopil si to spravne...akurat navod mi viac vyhovoval tu na fore tento http://www.fony.sk/forum/viewtopic.php?t=9442 akurat je to este na starsi FW ale postup ten isty...takze uz mas aj Slovencinu, tak co ides do toho? :)
anonymous16.11.2009 - 16:20 Trvalý odkaz
Tomas: Rad by som isiel :), ale ty preco nemas slovencinu? ked tam pise, ze tam je..
anonymous16.11.2009 - 16:27 Trvalý odkaz
Tomas: keby tam bola slovencina isto, tak idem do toho :) ale musel by mi niekto s tym pomoct a to uplne vo vsetkom
anonymous16.11.2009 - 16:45 Trvalý odkaz
Tomas: Na tej stranke co som ti ja posielal, je zrejme upraveny novy firmware, preto je tam aj slovencina vsak?? Pomohol by si mi flashnut? Hoci by sme postupovali podla tvojej stranky, ale z mojej stranky by som tam musel postahovat aj ten novy + upraveny novy firmware. Pise to na tej stranke, pod kolonkou "Co potrebujeme" - http://samsung-s8000-jet.atlasweb.cz/page8.html Vedel by si to urobit, aby som uz mal riadne so slovencinou, ci by som musel stiahnut ten neupraveny novy firmware, ktory mas ty..? Ale museli by sme ist krocik po krociku, lebo ja som fakt laik
anonymous16.11.2009 - 16:58 Trvalý odkaz
jkk: slovencinu nemam preto lebo som daval este neupraveny FW kde uz je aj slovencina, kludne ti pomozem, vcera som to absolvoval s Matusom (vid vyssie) a uplne v pohode...mozem dnes vecer o 20.00 alebo zajtra po 10tej hocikedy...napis mi icq a vecer si ta pridam...dovtedy ale maj stiahnute co treba: ten FW so SJ, multiloader a nainstalovany New PC studio -nie v SR jazyku lebo to blbne...
anonymous16.11.2009 - 17:07 Trvalý odkaz
Tomas: Ked sa pozries na tu stranku, co som ti poslal v predoslej sprave, je ze mam mat stiahnuty novy a aj upraveny, budes vediet ako tie dva nejak spojit dokopy, alebo nieco take tam si bude treba. Skus sa teraz ty na chvilku na tie stranky pozriet. Dobre, tak mozme o 20.00 hod. Mam nainstalovane pc studio v slovenskom jakyku, takze mam ho odinstalovat a nainstalovat od zaciatku s ceskym jazykom?
anonymous16.11.2009 - 17:18 Trvalý odkaz
Tomas: Tu na tejto stranke - http://samsung-s8000-jet.atlasweb.cz/page8.html sa pise ze mam stiahnut novy firmware, a potom este upraveny subor FPS. Kukni sa na to, ci ten opraveny subor nebude treba nejak dat do noveho firmwaru, hlavne ci to budes vediet!