- Späť na článok
- 177 príspevkov
Samsung Omnia II (Samsung i8000)
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 05.02.2010 - 21:28
mental.disease: Tento samsung. Sice nie je nijak extra inovatívna oproti HTC Touch HD. No dovolím si tvrdi?, že do roka a do d?a Samsung zožerie HTC aj s botami. Tak ako zvalcoval SE a momentálne atakuje Nokiu..
anonymous03.11.2010 - 17:03 Trvalý odkaz
david: co mam byt co za kktinu ze 65tis farieb ma displej ??...
anonymous10.11.2010 - 11:29 Trvalý odkaz
barto: Máte niekto skúsenos? s autonabíja?kou a týmto telefónom. Všetky nabíja?ky sa mi zdajú krátke. Do?iahne kábel ke? mám zásuvku pri ru?nej brzde (fabia) a mobil na prednom skle ako navigáciu?
anonymous06.12.2010 - 01:35 Trvalý odkaz
mizi: pohoda ja mam peugeot 308 a omniu I auto nabijacka je v pohode ale ta rolovacia co sa kablik staca do vnutra s telefonikom som spokojný hoci trošku pomalšie pracuje ako xperia mini s androidom na mojom je wm 6.1 a nemrzne iba ak je zapnute wi-fi a strati signal
anonymous14.12.2010 - 12:27 Trvalý odkaz
Minion: Cawte,neviete nahodou niekto ci na tej omnii co ponukaju v orange je slovencina a 8gb pamate,dakujem za odpovede.
anonymous25.12.2010 - 00:59 Trvalý odkaz
daniel: mam na predaj tento telefon (novy). cena dohodou, nemo@chello.sk
anonymous27.12.2010 - 19:34 Trvalý odkaz
Peter: Ahojte , chcem sa opytat ako sa aktyvuje GPS na omia 2
anonymous08.01.2011 - 17:41 Trvalý odkaz
tina: Zdravicko ja by som sa cela opytat ako funguje na omnii 2 bluethooth pretoze mi vobec nejde.a nechapem preco.daju sa tu potahat nejake dobre uzitocne aplikscie???a ked si vytvorim priecinok ako sa presuvaju tie fotky do tych priecinkov
anonymous27.01.2011 - 19:59 Trvalý odkaz
alex: ahojte!! chces sa len spytat ako mam subory - napr. fotky alebo pesnicky posielat po viacerych, napr po 30 :D
za odpovede dakujem...
anonymous19.02.2011 - 19:35 Trvalý odkaz
samsungac: Poradte mi odkial a ako stahovat hry zadarmo do omnie II
anonymous12.03.2011 - 12:02 Trvalý odkaz
perterrrr: prosim vas porad te mi ako mam nastavit abi bolovidet stav batterie tam hre v rohu
anonymous27.03.2011 - 20:51 Trvalý odkaz
rado: start - hodiny - svetove hodiny - klikni na praha budapest - VYPNI hodiny v zahlavy vsech program. :-)
anonymous02.05.2011 - 00:30 Trvalý odkaz
katy: po cca pol roku fungovania z tymto telefonom : baterka v pohode... aj týžden.... ale to je asi jedine. fotky z bleskom , nepoužitelne, vypadavanie signálu momentalne novy problem... a nevyriešitelny ani restartom... padanie a sekanie aplikacii, pomale reakcie.... prípadne žiadne reakcie, reprak hrozne tichý, nekedy ani nepo?ujem a je na najvyššom ... a t d
anonymous22.05.2011 - 17:34 Trvalý odkaz
marian: Vie mi niekto vysvetli? ako spus?i? to inštala?ne CD?Stale mi vypisuje že chce najnovši Flash player 8.a v pc mam 10verziu.A ako sa tu da stiahnu? aktualizacia?Stale mi vypiše že mam zle nastavene datove pripojenie(kabel,wifi.)a net funguje!
anonymous23.05.2011 - 16:30 Trvalý odkaz
Matej: Tento stroj mám od marca a po prechode zo samsungu X680 je to ve?ký rozdiel vo všetkom.
Oce?ujem kvalitnú wifinu, skvelý fo?ák s dobre osvet?ujúcim bleskom, batériu 1500mAh, aj ke? viac vydrží na wifine ako na prehráva?i mp3...
?o ma však ide rozhodi? je to, že aj pri CPU 800MHz a RAM 256MB systém mrzne, ob?as nestíha...
Prostretie je prekrásne ako po vzh?adovej stránke, tak aj po štruktúre, všetko je možné nastavi?, ale myslím, že s Androidom by to bolo predsa len lepšie...
Za jedinú chybi?ku tohto modelu považujem asi len OS...s ním sú už spojené viaceré ?ažkosti, ktoré sa síce dajú "predýcha?", no ob?as to predsa len naštve...Windows v mobile má síce aj mnoho výhod, ale na porovnanie by som musel skúsi? nejaký model s Androidom.
Mimo toho by sa možno dalo uvažova? aj nad iným umiestnením slotu pre pamä?ovú kartu, ale nie je to ni? strašné.
Od marca do konca mája, teraz som si spôsobil len menšie škrabance od stylusu na displeji, ktoré som prekryl fóliou, prestalo mi hra? ?avé slúchadlo a po nieko?kých otvoreniach zadného krytu vidno menšiu prasklinu.
Iná? som s modelom ve?mi spokojný, za sumu, ktorú som za? dal je to výborná investícia.
anonymous23.05.2011 - 16:34 Trvalý odkaz
Matej: Ešte menší dodatok...
Windows widgety nepoužívam, uprednost?ujem SPB Shellko :)
Mimo toho tam mám (?o sa systému týka) CleanRAM, ICQ, Operu, navigáciu IGO Primo a toto vlastne aj úplne sta?í :)
Predný fo?ák spúš?am po zadaní *#0*# a vybratí položky CIFcam :)
anonymous26.05.2011 - 17:34 Trvalý odkaz
minoo: Ked som dostal tento mobil dost sa mi videl, kvalitny displej, grafika vela aplikacii zakladnych. No po case mi zacalo blbnut wifi. Proste najde mi ho a pise mi ze je pripojene no nejde mi nacitat stranky ani ni nic ak viete poradit tak pls poradte dakujem
anonymous18.06.2011 - 21:25 Trvalý odkaz
dodo: Poradte mi ako dám na obrazovku ikonu stavu batérie
anonymous10.07.2011 - 20:24 Trvalý odkaz
rado: START, HODINY, klik na PRAHA, BUDAPEST, vypni- ZOBRAZIT HODINY V ZAHLAVY VSECH PROGRAMU :-)
anonymous10.07.2011 - 20:41 Trvalý odkaz
rado: KATY. Ozaj pises o omnii2 ? Od Samsungu ?
anonymous01.08.2011 - 22:56 Trvalý odkaz
maroš: zdravym neviete mi poradit ako pripojim samsunh omnia 2 k pc??? skušam to ale nijak to njeede .. akurat mi napiše v pc (zariadenia a tla?iarne )že je tam nejaka sietova jednotka wein.mobile.. nepripoji ani cez win.mobile center... neviete ?o s tym???
anonymous01.09.2011 - 15:07 Trvalý odkaz
jarosk: ako sa vypina klirko.... :D dik ....
anonymous16.10.2011 - 20:20 Trvalý odkaz
OMNIA II: no ja nwm, podla mna je to super mobil, ja ho mam a som s nim nadmieru spokojna... :D vsetko s nim funguje ako ma, aj ked s tou "oblubenou" chybou s moznostami "odeslat" a "neodesilat" je to tiez "zábava" ale ta sa mi moc neukazuje ;D
anonymous15.12.2011 - 17:27 Trvalý odkaz
Mango: Ahojte, da sa na tento mobil naistalovat Windows Phone 7 (resp. 7.5 Mango)?
Dakujem.
anonymous23.12.2011 - 22:13 Trvalý odkaz
dali2: Mango - nenainstalujes WP7 na O2. Pozri si minimalne systemove poziadavky pre WP7 a bude ti to jasne... Na Omniu 2 sa da ale dat Froyo.. ;)
Inak, po dlhom uvazovani, je moja Omnia 2 na predaj.. Ak by ste niekto mal zaujem. V zaruke je do 5/2012, inzerat je pridany v sekcii inzercia.
anonymous30.12.2011 - 08:59 Trvalý odkaz
juro: ...kokos teraz neviem ci je ta omnia 2 pohode mobil, jeden napise ze uplny shit, a dalsi ze je s nim spokojny...ale malokto tu napise realny stav mobilu, ked je niekto lavy v nastavovani OS tak nech nepise ze mobil je pomaly....alle nech napise ze "som blby tak mam aj blby mobil" ...takze moja otazka, len pre skusenych uzivatelov OS WM ...je omnia dostatocne vybavena na prevadzku OS WM?? Nieje problem zohnat do WM aplikacie?? Ako to ma napr nokia "Ovi obchod"
anonymous30.12.2011 - 09:10 Trvalý odkaz
juro: vie mi niekto skuseny s os wm poradit ci je omnia pohode mobil? Mal som doteraz android len radsej by som presiel na nieco ako windows kde sa da aj v os aj "rýpa?"