- Späť na článok
- 1091 príspevkov
Samsung Star (Samsung S5230)
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 13.07.2009 - 14:35
Pomôzte mi mam SAmsung star ale ked som teraz zapal mobil tak mi tam nabehlo DOWNLOAD a nemizne to
anonymous10.10.2009 - 20:39 Trvalý odkaz
Mary: Díky, ale to som už skúšala, len by ma zaujímalo, ?i sa nedá jednoducho iba vypnú?.
anonymous10.10.2009 - 20:47 Trvalý odkaz
qq:
wallpaper
http://samsungstarwallpapers.blog.co.in/
anonymous10.10.2009 - 21:21 Trvalý odkaz
Mary: A ako sa z toho dajú stiahnu? tie obrázky?
anonymous10.10.2009 - 21:54 Trvalý odkaz
ixus: tak som ho manželke kupil, je to pekny a sikovny mibil, akurat ked zamknem klavku tak zhasne disp. a aj ked je zmeskany hovor tak to nevidno ako na nokii, poradi niekto ako to nastavit aby boli vidiet zmeskane hovory a SMS aj pri zamknutom mobile?
Dakujem
anonymous11.10.2009 - 13:46 Trvalý odkaz
martina: idu vam stiahnut hry do teleofnu? pretoze mne na vsetky hry ktore stiahnem ukazuje nepodporovany obsah
anonymous11.10.2009 - 15:03 Trvalý odkaz
iveta: ja ho mam a som s nim velmi spokojna
Netreba s nim trieskat potom je jasne ze nefunguje
na niektore veci je dobra aj palicka napr na net alebo tak ale inak sa s nim da dobre pisat smsky a m vela vymozenosti wifinu to nema
anonymous11.10.2009 - 18:42 Trvalý odkaz
michel: prosim vas ako na tomto mobile vynulujem pocitadlo hovorov pyto to odomna heslo karty SIM
anonymous12.10.2009 - 19:16 Trvalý odkaz
milky: ludia prosim vas ako by ste hodnotili tento mobul z hladiska pevnosti a odolnosti voci narazom atd?
dik
anonymous15.10.2009 - 16:23 Trvalý odkaz
Laciii: ?awes napíšte ktorý fon je lepší ?i LG kp 500 / Samsung s5230 ...........dikk za odpovede
anonymous15.10.2009 - 20:53 Trvalý odkaz
Hofo: ?awte mam problem : chcem kupit mikro SD kartu ale su len do 4G, da sa použit aj mikro SDHC 8G.dakujem
anonymous15.10.2009 - 21:05 Trvalý odkaz
cwoq: myslis ci potiahne 8GB pametovku???.......................ked hej tk ja mam 8GB a ide dobre ale nie as tak ked mam v nej 4GB
anonymous15.10.2009 - 21:18 Trvalý odkaz
Hofo: totiž som sa stretol s problemom v predajni PC, ?i spustim na nom mikro SDHC, pretože v tech.liste je písaná mokro SD karta...Dik.
anonymous16.10.2009 - 19:43 Trvalý odkaz
katka321: ahojte...prosim vas, ako mam otvorit kryt? prvykrat som tam dala kartu aj baterku, a teraz to uz nejde otvorit... :-( dakujem
anonymous18.10.2009 - 10:57 Trvalý odkaz
uuu: Mám tam microSDHC 8 GB a ide, len treba prepnú? všetko na ukladanie na kartu v s5230 - obrázky, foto, hudba, wap, internet (sú tam asi 4 položy). Dnes sú lacné a skoro všetky stoja približne rovnako.
anonymous18.10.2009 - 10:59 Trvalý odkaz
uuu: Overte si kompatibilitu napríklad na internete Kingstone, dá sa tam overi? všetko, a s5230 je kompatibilná na 8GB microSDHC Kingstone.
anonymous18.10.2009 - 12:46 Trvalý odkaz
Hofo: Dakujemm vyskušam a dam vediet ako som pochodil.
anonymous19.10.2009 - 22:15 Trvalý odkaz
peter: ako nastavit v profile normal,aby nepipala klavesnica uplne znizit ton dik
anonymous19.10.2009 - 22:26 Trvalý odkaz
michal: cawte, nemozem ho spojit s pc, mohol by mi niekto poradit?
anonymous20.10.2009 - 00:56 Trvalý odkaz
tomino1980: cafko..tak kupil som ho manzelke....dnes prisiel...celkom fajn, na ten dotykovy displej sa da zvyknut...vyhotovenie pekne nic nevrzga, je dost lahky...ale troska je pomaly a to je pamatovka uplne prazdna...tak nechcem vidiet co to bude robit ked ju zaplni...da sa to nejako zrychlit ? mate nejake rady
pristup k baterke hrozny...uz tak lahko ho nebudem otvarat :-) ...
tony klavesnice jednoducho znizis tak ze stlacis sipku dole na lavej hornej strane fonu
anonymous20.10.2009 - 09:20 Trvalý odkaz
Sangala: takze, som majitelom tohot fonu. vcelku je vydareny. chyba mi tu par veci (wifi, gps), ale co mozme cakat v tejto cenovej kategorii(som narocny :) ).
inac v prvom rade kazdemu majitelovi odporucam updatnut firmware na S5230XEII4. prida novu polozku (kartu s 3 strankami) v zakladnom menu
nie je to nic tazke, ja som to zvladol na prvy krat a to mam moj 1 samsung.
podla mna je jasnym vitazom medzi KP500 vs. S5230.
priatelka ma kp500 - tiez nie je na zahodenie, ale fotaky sa nedaju vobec porovnat
anonymous20.10.2009 - 18:02 Trvalý odkaz
JAA: Ja mam S5230DYIG2, ktory je teraz novsi? Tie 3 stranky by tam mali byt tak ci tak. Ako si updatoval?
anonymous20.10.2009 - 21:22 Trvalý odkaz
stanley: ludia pls poradte mi ako mam to napisat napr j ako java atd kde to vlastne mam pisat mail pls pls pls
anonymous20.10.2009 - 21:28 Trvalý odkaz
stanley: a nenasiel niekto na to temy na nete lebo mne tam nic nejde dat
anonymous21.10.2009 - 08:34 Trvalý odkaz
Sangala: to je formware, ktory si mal hned na ziaciatku, ked si si telefon kupil. najnovsi firmware je S5230XEII4
ja som myslel dalsie 3 stranky - ked si das menu tak vpravo hore mas akoby dalsiu zalozku zalozku.
mozem ti napisat cely postup len mi napis na moj mail.
anonymous21.10.2009 - 23:55 Trvalý odkaz
palino: Ak sa nenastavovalo nove heslo tak by tam mal byt tvoj povodny pin alebo pin2 vyskusaj, u mna to bol pin druhy som ani nemal, ale moze to byt aj takyto od vyrobcu 00000000 (8 nul)
anonymous22.10.2009 - 00:10 Trvalý odkaz
tomino1980: cafte...nahodov nemate niekto kody k tym hram co su nainstalovane v tom mobile ? ..dajte niekto typa :-)
anonymous22.10.2009 - 15:53 Trvalý odkaz
blueprincess: ahojte, neviete mi niekto poradit, akú náhradnú batériu do neho treba...musím si kúpi? novú a na nete sa z toho neviem vysomári?...nejaký link, alebo aký je to typ batérie...
anonymous22.10.2009 - 15:56 Trvalý odkaz
Colito3: ahojte, mám takú otázo?ku, možno blbú, ale...
ako sa menia v tomto telefóne tóny na SMS? dík za info.
anonymous22.10.2009 - 16:17 Trvalý odkaz
Sangala: takze si das menu-nastavenia-profily-profil ktory chces zmenit-v pravo hore mas kolonku(prichadzajuce...)a vedla toho sipku. na nu klikni a daj nove spravy
anonymous22.10.2009 - 16:42 Trvalý odkaz
colito3: jééé, ?akujem ti ve?mi pekne, už som si to zmenila.
trochu ale nepraktické by som povedala. papa
anonymous22.10.2009 - 18:34 Trvalý odkaz
maggie: Sice ho mam iba par dni ale som velmi spokojna, jedine co sa mi na nom az tak nepaci , je to ze pri posuvani obrazovky sa mi casto otvaraju subory...mozno si len treba zvyknut na urcity system dotyku
anonymous22.10.2009 - 23:18 Trvalý odkaz
JAA: --> Ok then step buy step. 1.first u need this TkFileExplorer. 2.plug ur mobile with samsung pc studio 3.start TkFileExplorer and set from settings ur port. 4.from file click connect. 5.find file from PhoneSystemFSsettingsPreConfiguration URLOCATIONNV
v_original.ini and download it in C rom,after that Add line " NV_SI_MY_THEME_STYLE=0 " to nv_original.ini and copy this file back in phone,before u copy back,delete old1 from phone . 6.Make Pre-configuration: *#6984125*# then Pre-connfiguration then *#73561*# then URLOCATION. phone will restart and then u have dark theme on it.but if u change for red or green back,it will be gone,u will need to do Pre-configuration again to see it so if u like then just dont change it back to green or red. I am not responsible if something goes wrong,i did it without the errors or problems that.you can get
anonymous23.10.2009 - 09:14 Trvalý odkaz
Sangala: mozem odporucit. vyskusal som to a pekne to ide. cierna tema je pekna
anonymous23.10.2009 - 13:36 Trvalý odkaz
Suzia: ahoj pliiiiiis daju sa do tel stiahnut nove temy?? a kde!! pliiiiis
anonymous23.10.2009 - 13:38 Trvalý odkaz
Sangala: bohuzial na tento tel este zatial nie su temy. je len mod (navod napisany vissie), ktory sa sprava ako cierna tema.
anonymous23.10.2009 - 14:07 Trvalý odkaz
jithers: zdravim, pisu ze telefon podporuje 500 sms, ja som si prekopiroval starych 200 sms a ked mi prisla 201.sms tak mi pisalo ze je pamat plna a treba nieco vymazat.nechapem preco ked by sa malo zmestit 500 sms.a mam este otazku da sa po pripojeni telefonu do pc prekopirovat sms v telefone?
anonymous23.10.2009 - 14:09 Trvalý odkaz
jithers: plz tie sms su dost surne vie mi niekto pomoct, treba tam nieco nastavit aby sda ich tam zmestilo 500? alebo ja som nieco ponastavoval a preto sa mi tam zmesti 200 sms a 201. uz pise ze sa nezmesti., daju sa prekopirovat do pc sms z telefonu? lebo som to nikde nevidel
anonymous23.10.2009 - 22:34 Trvalý odkaz
jithers: Vedeli ste o tom ze pisu ze sa do telefonu zmesti 500 sms a v skutocnosti je to iba 200?. inak nejde mi synchronizovat mobil s pc, v com je problem, moze to byt ze nemam ofiacialny operacny system? opresim poradte mi ktokolvek kto sa vyznate
anonymous23.10.2009 - 23:54 Trvalý odkaz
JAA: ak si instaloval NPS z prilozeneho CD tak to je potom chyba, stiahni si zo stranky vyrobcu novy, najlepie v anglictine, synchronizovat sa da v poho
anonymous24.10.2009 - 00:17 Trvalý odkaz
jithers: a vies mi poradit ako a kde si to ma m stiahnut, presne keby si mohol, nemam moc skusenosti s takymito vecami, treba mi to polopate vysvetlit
anonymous24.10.2009 - 00:23 Trvalý odkaz
jithers: a ked sa zosynchronizuje nahodou ten mobil s pc tak sa daju kopirovat aj sms z telefonu?
anonymous24.10.2009 - 00:49 Trvalý odkaz
JAA: program --> http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CD…
anonymous24.10.2009 - 00:54 Trvalý odkaz
JAA: SMS --> v NPS klikni celkom nalavo na Widgets, v tom okne vyber spravu SMS (ikona obalky s 2 sipkami)--> dalsie okno v lavo hore na Menu --> exprt do PC
anonymous24.10.2009 - 12:18 Trvalý odkaz
jithers: ahoj, ten program som si stahol a nainstaloval a malo ide to, lenze nie je k tomu ovladac usb a preto mi to nerozpozna moj mobil, nevem ci mam pouzit ten co som dostal na pc, alebo mas nejaky link aj na tento? dakujem , uz chcem aby mi to uz islo a stale nic
anonymous24.10.2009 - 13:12 Trvalý odkaz
jithers: pls nemas link na usb driver pre tento samsung s5230? tak ako na ten program co si tu napisal to mi ide, ale potrebujem este usb driver, moc
anonymous24.10.2009 - 13:17 Trvalý odkaz
jithers: nemas aj usb driver k tomu New PC studiu co si mi poslal ten link nan, tak nan potrebujem aj usb driver, alebo nejaky aby to spolu islo a dal sa mi stiahnut? dikes
anonymous24.10.2009 - 20:36 Trvalý odkaz
JAA: mozes pouzit ten co je na CD
anonymous27.10.2009 - 11:23 Trvalý odkaz
mirec: kde v menu telefónu nájdem funkciu "kontatky s fotografiami"?
anonymous27.10.2009 - 13:29 Trvalý odkaz
no_nick: Menu/Kont. s fotogr. - dole v strede- (nie hlavny displej)
anonymous27.10.2009 - 13:44 Trvalý odkaz
no_nick: Ahojte, tento mobil som si kupil pred tyzdnom, tak sa vam v strucnosti pokusim napisat par faktov (niektore uz boli aj spomenute):
-kupil som ho v DATARTe za 135,-EUR (LG550=149)
-nema to stylus (dotykove pero), ale skusal som pouzivat iny stylus a ide to v pohode, ale problem je s jeho umiestnenym ked ho nepouzivate
-prvykrat mi tiez trvalo kym som nasiel kde sa meni zvonenie resp. zvuk SMS, je to trocha odlisne ako u predchodcov, ze musite ist cez profily a vpravo rozkliknete dalsie moznosti
-mam ho tyzden a bateriu som nabijal len raz a cely den sa s nim hram, takze klasicka silna stranka samsungu
-som s nim spokojny, ale zo zaciatku som bol trochu v rozpakoch co, kde "kliknut"... pri funkciach nie je popis len ikonka, cize sa dozviete co to je az po stlaceni, ale to som riesil len po prvy krat...
-pisat SMS je mozne v horizontalnej aj vertikalnej (telefon sam prepne na klavesnicu) polohe co som velmi ocenil
-vela ludi tu spomina, ze sa boja ci sa nebude kazit-na to mozem povedat len jedno: ved to kupujete so zarukou!!! a ked sa nepokazi 2 roky tak je to v pohode
-ma to aj inteligentne odblokovanie, t.j. ze pri zamknutom displeji staci na displej "nakreslit" zvoleny znak a je odomknuta (menu/nastavenia/inteligentne odomknutie)
-co sa tyka pozadia: ma to zakladne 3 widgety (obrazovky), na ktorych pozadie si mozete nastavit aj vlastne obrazky, ale musia byt spojene do jedneho (cize date 3 obrazky k sebe v danom rozliseni obrazovky a ulozite ako jeden)
-telefon sam dokaze rozoznat ako ho drzite a to je pre mna aj vyhoda aj nevyhoda: prezeranie obrazkov ide jednoduchym naklonenim do strany, co je ale nevyhoda napr. ked chcete ukazat obr. niekomu kto stoji vedla vas a mobil tam hodi dalsi
-pisanie sms sa da aj formou pisania znakov na obrazovku a myslim si, ze dost dobre rozoznava telefon co som napisal rucne
-wi-fi to nema
AK BY STE MALI NEJAKU OTAZKU RAD ZODPOVIEM